-
Anonim
Witam wszystkich !!!!!
Chcial bym sie dowiedziec czy znacie jakies dobre i tanie warsztaty w Warszawie lub okolicach
-
atomik
-
Anonim
-
-
:super_śledź:
ja znam dobry, tani, solidny i na 100% ziomy nie odpierdolą fuszerki tak jak inne warsztaty... serwis zwie sie WB i jesli chcesz wiedziec wiecej badz uzyskac jakies konkretne info to wal na priv do "tasiora" lub "dawida 2 koła 1 serce" -
Anonim
michalowice..pod pruskzowem..ul.spacerowa 10a...MOTOMAX...pytaj o kanalie...:))) albo PJP u kotleta ...ew,tanie regulacje itp...Jarek na al.krakowskiej:) -
PJP? nie polecam...
nie polecam tez serwisu na połczyńskiej, bo choc robia dobrze to jednak zdecydowanie ZA DROGO -
Michał
>:super_śled ź: napisał
>PJP? nie polecam...
>nie polecam tez serwisu na połczyńskiej, bo choc
>robia dobrze to jednak zdecydowanie ZA DROGO
Dla kogo drogo liczą to liczą.... Ja tam mam bardzo dobre ceny na Połczyńskiej... -
∞ bartek !
polecam:
Paweł Boruta
ul. Kopernika 10 Zielonka (koło Wawy)
tel. (022) 781-00-51/ 501-430-560
nie polecam:
"Motory-serwis" w konstancinie
byc moze znacie, Juliusz to prowadzi
Yamaha MARMIT
na wale miedzyszyńskim
tyle z moich doswiadczen.
pozdro !
-
∞ bartek !
>atomik napisał
>albo dobre, albo tanie.
>musisz się zdecydować; ))
:)
-
Anonim
>:super_śled ź: napisał
>PJP? nie polecam...
>nie polecam tez serwisu na połczyńskiej, bo choc
>robia dobrze to jednak zdecydowanie ZA DROGO
Chyba jestes jakims wyjatkiem. Ja tam duzo nie place i ceny uwazam, za bardzo konkurencyjne. -
DAwid W.B-style
W. B Serwis przyjacielu, wal na priv, jak cos bedize trzeba tanio i solidnie zrobić. Zapytaj ludzi których motocykle gościły u nas. :) Same pozytywy, ale nie bedizemy sie chwalić, przyjedź i sprawdź. pozdrawiam -
aleście sie mnie czepli :) chodziło mi o to, ze w porównaniu do np. WB serwis to gruby na połczyńskiej ma wysokie ceny; ) -
RoBercik
ja serdecznie polecam W_B SERWIS
szybka, fachowa, miła a przedewszystkim niedroga obsluga
robilem u nich wiele napraw i serdecznie polecam
robilem i zapewne jeszcze wiele u nich zrobie bo moja suka dosyc wiekowa jest a oni wiedza jak sie nia fachowo zaopiekowac; ] -
-
-
Agi
-
Mary_Lu
-
JOSA
-
Twardy
-