MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KUBA

>Mistrz napisał
    >Sluchajcie mam problem ... moj fazer 2003 rok dławi sie od
    >1-3 tys. obrotow; / bylo robione synchro i dokladne
    >czyszczenie gaznikow. wszystko wyszlo okej. Jezeli odpalam
    >motocykl i nie jest do konca rozgrzany to przy tych obrotach
    >sie wlasnie nie dlawi, problem dlawienia rodzi sie gdy moto
    >jest juz dobrze rozgrzane. Co to moze byc???? a wspomne ze
    >mam zamontowany filtr K&N, moze to cos da do myslenia....

Wykrec swiece i zobacz jaki maja kolor. Jeszcze nie tak dawno mialem taki przypadek, ze po rozkreceniu gaznikow zaczal przepuszczac lekko oring spod gniazda zaworka iglicowego. Albo ktos nie do konca dobrze wyregulowal... Zaslepki na kruccach sa?
    Jak nic nie wymyslisz to mozesz sie odezwac na prv
  • Mistrz

sluchaj gazniki sa na bank dobrze wyregulowane bo odrazu po odpaleniu wszytko pracuje jak trzeba dopiero po rozgrzaniu sie dobrze silnika zaczyna sie pierdolic:/ mianowicie jak dodaje gazu od 1-3,5 tys obrotow czuc jak motocykl sie dlawi a pozniej jest normalnie;/ wszystko co jest mozliwe sprawdzalem .... robilem nawet dobor paliwa(zmniejszalem i zwiekaszalem) i tutaj pozostaje mi tylko jedno mianowicie: wymiana kabli od swiec bo podejrzewam ze jak sie rogrzeja to ma ktorys przebicie na silnik i to ma wplyw na szarpanie; / co o tym myslisz ?
  • KUBA

Kurde Bartek, na odleglosc ciezko okreslic ot tak. Odezwij sie na prv, bo rzadko ostatnio tu wchodze. To ze od razu po odpaleniu wszystko chodzi niekoniecznie znaczy ze jest OK. Wykrec swiece i zobacz jakiego sa koloru.
  • Wasil

Potrzebuje serwisówki do r6 03-05 Pomooocy!!

Sorry nie wiedziałem gdzie napisac
  • Wasil

po polskuu
  • WiKtOr WOLA

Nie ma service manual w jezyku Polskim.
  • Wasil

kurna, dobra dzięki; )
  • kaka

50 zł zamiast 150 zł: kompleksowy przegląd techniczny motocykla, skutera lub quada w Moto Radom

Ważne:

Drobiazgowa kontrola stanu technicznego motocykla marki BMW - Yamaha - Honda - Kawasaki - Suzuki i innych bądź skutera lub quada
    Przegląd układów: elektrycznego – ładowania – paliwowego/zapłonowego – smarowania – chłodzenia – hamulcowego – przeniesienia napędu – zawieszenia
    Przegląd kół/opon – kontrola oświetlenia – dokręcenie śrub i połączeń gwintowych – zamocowanie elementów nadwozia, lusterek i siedzenia – przegląd manetek
    Moto Radom – dealer motocykli BMW i Enduro – quadów – skuterów – skuterów wodnych i śnieżnych
    Lokalizacja – ulica Warszawska

Warunki:

Groupon ważny przez 6 miesięcy od 3.10.2011
    Oferta obejmuje kompleksową kontrolę stanu technicznego motocykla, skutera lub quada
    Dodatkowo 15% zniżki na zakup kasków i odzieży oraz akcesoriów motocyklowych w sklepie na miejscu (rabat nie dotyczy towarów na specjalne zamówienie) w okresie od 1 listopada 2011 do 1 marca 2012 oraz 10% zniżki na usługi serwisowe
    Możliwość transportu motocykla do serwisu na preferencyjnych warunkach
    1 groupon można wykorzystać na przegląd maks. 1 maszyny
    Konieczna rezerwacja tel. 48 360 94 94. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada

http://www.groupon.pl/oferty/radom/...
  • KoVal

pytanie... najprawopodobniej spaliłem sprzgło w mojej kawie zx6

ile koszuje nowe i ile wymiana.? nigdzie jakos nie mogę znaleźć:((
  • WiKtOr WOLA

Tarcze ciezne lucasa 330zł sprezyny dociskowe 50 uszczelka pokrywy sprzegła 50zł przekładki stalowe do werfikacji po rozebraniu wymiana 100zł

serwis motocyklowy MotoWit tel. 505-474-968 http://www.motowit.com
  • Mokotów-Dolny

mam problem z gs 500 gdy odpalam motor na ssaniu to tak jak by nie chciało łapać obrotów czego to może być przyczyna? tak samo jak wylacze ssanie wbije 1 bieg, dam gazu to wiecej mocy daje na obroty niz mocy na jazde? z gory dzieki:)
  • starter

>Mokotów-Stegny napisał
    >mam problem z gs 500 gdy odpalam motor na ssaniu to tak jak
    >by nie chciało łapać obrotów czego to może być
    >przyczyna? tak samo jak wylacze ssanie wbije 1 bieg, dam
    >gazu to wiecej mocy daje na obroty niz mocy na jazde? z gory
    >dzieki:)

ale na ssaniu jak jest tak zimno to motocykl nie będzie nabierał ci obrotów,musi sie porządnie nagrzać,ile czasu chodzi na ssaniu twój GS?ssanie nie jest do jazdy tylko do rozgrzania motocykla,rozgrzej go,zdejmij ssanie i dopiero patrz czy ci się wkręca na obroty czy nie
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)