-
Anonim
:))
1) nie umiem wybrac pomiedzy Alma Mater a Vampiria
2) potem byłaby trebraruna
3) mephisto i how we become fire
a wasze? -
Anonim
po pierwsze : jesli ALMA MATER to tylko we wtroki w klubie Medyk po 20; P
po drugie: a moze jednak NOCTURNA- za teledysk?:P -
Zwierzor
Chmmm...opium, mephisto, raven claws, nocturna, alma mater, vampiria, love crimes, an erotic alchemy, antidote... fuck, nie wiem, wszystkie chyba;) -
Anonim
-
-
Valraven
-
Anonim
-
thorsten
hmm ciezko wybrac... let's try
-Ataegina (wolfheart DG rulz!)
-Then the serpents in my arms
-opium
-ravenclaw
-devilRed
-everything invaded
-os senhores da guerra (wiemwiem ze to cover ale MadreDeus tez jest fajo) -
Nidhogg ™
-
Anonim
może jestem dziwny, ale uwielbiam Sin/Pecado; )))
a tak btw, widział ktoś ostatni klip -> "I'll see you in my dreams" ?? :)
do portugalskiego horroru pod tym samym tytułem
zabił mnie (i nie tylko mnie; )) -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Anonim
Vesper: nie widzialam: mas zjakis link?
wkoncu tepimy piractwo, czyz nie?
;o) -
cinnamonis
-
Pe
-
No nick detected. Try again.
-
Anonim
Apropos filmu (see u ) to jest dosc mierny ... i trwa chyba tylko 30 minut , najlepszy to chyba byl ten moment kiedy wypadly napisy i polecial moonspell :) , Co do utworow to wszystko ze szczegolnym wyroznieniem Darkness And Hope , jakis mam sentimąt do tego krazka. -
Anielica
Alma mater,opium, magdalene, mephisto, raven claws, nocturna, an erotic alchemy, antidote, itd itd itd... a najbardziej podoba mi sie akustyczne wykonanie Wisielca podczas koncertu w Barcelonie <a moze w Madrycie..? w kazdym razie na jednym z tych dwoch koncertow akustycznych>; ) -
Margot
nie umiem wymienic jednego ani nawet kilku utworow, ale dzis mam ochote napisac "The hanged man" -
blitzkrieg
Za całość - bezapelacyjnie "Wolfheart", może też trochę z sentymentu, jako że od tego albumu zaczęła się moja przygoda z Moonspellem :) -
Lys-acz
Aa Erotic Alchemy :)
Erotik Alkemy
W tych utworach jednak cos jest :D Nawet Alma nie jest im równa :)
A tak na pozostalych pozycjach to nowy twor jest ok. Ma kopa porownywalnego z Deamonarchem :D I'll See tou in My dreams. Jeszcze swietny jest Mephisto i kurcze zapomnialem o tym :D : MAGDALENE. Jezu az zaraz sobie chyba zapuszcze. Ogolnie moze to glupie ale Sin podoba mi sie najbardziej :D. Tak ogolnie to wszystkie plytki maja swietne, ale D&H i The antidote sa moim zdaniem pozbawione jednak czegos...;/ Takie jakby sztuczne.
Pozdro ( nie jedzcie mnie za mocno; ) )