MONTY PYTHON [5913]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ????

Poprostu najlepszy skecz Monty Pythona
  • młody

Dziwne kroki rulez!!!

Lub facet chcacy sie pokłócić :)
  • el_filipeq

kelner mówiacy o sensie zycia:D
  • Synthol

*Pan Neutron!
    *Gumbs
    *Człowiek z magnetofonem z nosie
    *Jeż Dinsleil (nie wiem jak sie pisze jego imie)
  • ...nie mam pomysłu...

Gumbies - jak coś :P
    Dinsdale - tak sie pisze :)

- Szurnięte religie, łodź ratunkowa, hiszpańska inkwizycja, zakład pogrzebowy, pani Przesłanka i Pani Konkluzja u Jeana Paula Satre, Elsbieta Cęść TSecia "ALmada", skecze w stylu Agaty Christie, teoria Anny Łoś na temat Brontozaurów, Sędziowie cioty, Patafian-specjalista od mózgów, sklep z serem, taniec z policzkowaniem rybami, Mr. Biggles, Wielebny Artur Dzwonnik, Wielka debata - BBC4 czy nie?, Dennis Moore, Szkocka Brygada McKamikaze, Nie ma czasu do stracenia, Przedpla Medycyny(Pingwiny), Wódencja, Deja vu, Biskup, Show Huna Attyli, Państwo Buce, Pingwin na Telewizorze, Szkot na Antarktydzie, Zęby, Mielonka, Zakład pogrzebowy, Pan Za-Dużo-Pale, Komercyjna przyszłość owczego lotnictwa, Mysi problem, Łożko z materacem, Fryzjer rzeżnik, Mr. Hilter, Albatros, Restauracja, Brudny widelec, Artur"dwie szopy" Jackson, Pan Neutron, Najbardziej parszywa rodzinka w Wlk.Brytani....

i dużo więcej- reszty tytułów nie pamiętam :P nie ma jednego jest ich tyle że hohohoho...
  • Anonim

niektórzy... przebrali się troszkę... za myszy...

i wtedy ci chłopcy zaczęli nas...

częstować serem...
  • Grono.Net

Węgier w sklepie tytoniowym z rozmówkami angielsko-węgierskimi? W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy.
  • Anonim

taniec z rybami^^
    ministerstwo dziwnych krokow.
    myszy :D

HISZPANSKA INKWIZYCJA! :D
  • Marta

HISZPAŃSKA INKWIZYCJA!!!!! Genialna!!! "Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji"!!!!!!!:D
  • Anonim

nikt nie spodziewal sie lodzkiego pogotowia :D
  • suna-onna

rodzinka z 3ciego świata
    i txt ktory zabija:
    - jestem posępnym kosiarzem
    - trudno sie dziwic, zwlaszcza w taka pogode

python bogiem :)
  • belciα

Koleś w sklepie zoologicznym usiłuje zwrócić papugę którą kupił niecałe pół godziny wcześniej... Inscenizacja bitwy o Pearl Harbor przez jakieś klotki i ... mnóstwo innych! :)
  • Ania

Gang staruszek... :)
    Wyścigi idiotów...
  • Anonim

Krolowa Victoria i krolowa Victoria :D
    wyscig nietrzymajcych moczu :D
  • suna-onna

jak moglam nie wspomniec o ministerstwie dziwnych krokow, no :D
    jak idzie z dvdkami pythona na polskim rynku? sa takowe?
  • ????

widzialem latajacy cyrk M.P. i sens zycia, ale pewnia jak dobrze poszukac to wszystko sie znajdzie.
  • Anonim

najlepszy z serem i myszami oraz ten w którym wspinają się na ulicy :P
  • Sylwek

na merlinie jest tylko Sens Życia, A teraz coś z zupełnie innej beczki, Święty Graal
  • little witch

hiszpańska inkwizycja (nr 1!), komercyjna przyszłośc owczego lotnistwa, skecz o synu- górniku i ojcu-pisarzu (nie znam tytułu), Dennis Moore, krwiożerczy fryzjer (piosenka drwala!), mysi problem i skecz o szpitalu:
    ordynator na obchodzie (pacjenci stoją jak na apelu wojskowym):
    - doszły mnie słuchy, że w innych szpitalach pacjenci leża w łózkach i odpoczywają. u nas nie będzie czegoś takiego! u nas pacjenci pracują, a nie wałkonią się jak jakieś zakały społeczeństwa!
    w podnieceniu kopie jednegoz pacjentów, który jęczy:
    - czego jęczysz?!
    - mam złamaną nogę(czy coś w tym stylu....)
    -złamaną nogę?! złamaną nogę?! popatrz na niego- ordynator wskazuje na zagipsowanego od stóp do głów pacjenta, który tez stoi w szeregu) - jemu jest gorzej, a nie jęczy!
    pielęgniarka:
    - to ona, doktorze....
    idt. w tym stylu. a potem wywiad z zagipsowanym, poobijanym pacjentem, który ledwo ptzyma sie na nogach i nic nie widzi, o ma bandaże na całej twarzy:
    - no, tacy jak ja uprawiają grządki, sprzataja w salach, budują drugie skrzydło szpitala (itd.)... nikt sie nie nudzi...
    - a co robią ciężej ranni?
    - oni? uprawiają sporty....

na pewno coś pomieszałam, ale po prostu nie mogłam się powstrzymać. nawet w tej chwili spadam z krzesła ze śmiechu... :)
  • Tomasz

mnie rozwalają skecze:
    - Mr. Hilter
    - Hiszpańska Inkwizycja
    - Gangi staruszek ("Make tea not love")
    - Rozmowa posterunkowego z okradzionym z boskim tekstem: "Pójdziemy do mnie"
    - Człowiek z magnetofonem w nosie, z magnetofonem w nosie brata i w stereo <lol>
    - Killer cars z kreskówką o cudzie atomowej mutacji (to z filmu "And now for...")
    - i skecz "goście" z epizodu 9 s1, czyli kontynuacja skeczu z Arturem Przezywaczem + tekst Cleese'a "Zamknij się dziwko, to tylko zabawa" => mistrzostwo

i pare innych
| |

it-s-a -monty-pajton-flain'-sirkas Czyli miejsce, gdzie spam i obraźliwe zachowania są węziej p...

Fotki

Miejsca grona (0)