Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kma

j/w. Znacie jakieś dobre, przystępne cenowo knajpki gdzie można coś wtranżolić?
  • Anonim

MC Donald's w Best Mall'u :D
  • ZenEH..

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee......... ......
  • Ida

Ramzes w Best Mallu :D
  • Anonim

Champion w Best Mallu! Dzial a pieczywem!

:P
  • Marcin

u Flisa na konstytucji;]
  • maciej.jakub!

w kazdym Sphinxie na Mokotowie...

w Sphinxie jest tanio jak na taki lokal, jedzenie pyszne, wystroj swietny, klimat tez specyficzny a i obsluga baaardzo mila.

np. Sphinx na al. Niepodleglosci. lub tez z Mokotowa kroczek do centrum - Sphinx na Swietokrzyskiej, metrem pyk pyk.
  • ZenEH..

Sphinx na al. Niepodleglosci??...gdzie to..??
  • maciej.jakub!

pomylilo mi sie... no ale Sphinx na Mokotowie jest...
  • Anonim

Lokalna na Różanej :)
  • kma

Raczej chodzi o jakieś miłe zaciszne knajpki gdzie można iść na romantyczną kolację. Lokalna jest dobrym przykładem - znam i polecam, choć długo czeka się na jedzenie. Obok fantastyczna lodziarnia - Malinova, nie ma lepszej w Warszawie.
  • kejkej

Hmmm, w knajpach typu Sphinx itp (komercyjnych) jedzenie jest smaczne, ale czy dobre to juz pojecie wzgledne, a co w nim mieszka mozna sie tylko domyslac :P
  • kma

A znasz jakieś knajpy niekomercyjne?
  • Anonim

malinovaaa!!! lody w wafel i na ławke na narbutta;]
    regeneracja - miło, kameralnie, można pojeść, popić i atmosfera jest!
    i kebab w efesie - w ogóle róg odyńca i niepodległości - i pizzeria i kawiarnia i kebab i wegetariańska szama..na górze tańczą a w ogródku bawią sie dzieci;]
    damn! i love m.o.k!
  • Marcin

nic dodac, nic ujac;]
  • = wŁoDaR =

Na Narbutta jest zajebis** kabab......polecam bardzo gorąco.
  • Anonim

ja tam zwykle chodzę do maka...albo do kfc.
    Tak, wiem...to zwykły fast-food ,ale ja niestety mam mało czasu a w takich miejscach obsługa jest szybka...
  • ZenEH..

A zarcie podle...:///Bleeeeeeeeee.....
  • kejkej

Szczury zmielone razem z futerkiem a krowy z kopytami o ile wogole takowych tam dorzucaja <rotfl> Nie nazwalbym Maca ani KFC dobra knajpa :P
  • krowuŚ...

no Mac i KFC bleeeeeeeeh... =/
    nie jemy wolowiny hehe... =)
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)