-
kma
j/w. Znacie jakieś dobre, przystępne cenowo knajpki gdzie można coś wtranżolić? -
Anonim
-
ZenEH..
-
Ida
-
-
Anonim
-
Marcin
-
maciej.jakub!
w kazdym Sphinxie na Mokotowie...
w Sphinxie jest tanio jak na taki lokal, jedzenie pyszne, wystroj swietny, klimat tez specyficzny a i obsluga baaardzo mila.
np. Sphinx na al. Niepodleglosci. lub tez z Mokotowa kroczek do centrum - Sphinx na Swietokrzyskiej, metrem pyk pyk. -
ZenEH..
-
maciej.jakub!
-
Anonim
-
kma
Raczej chodzi o jakieś miłe zaciszne knajpki gdzie można iść na romantyczną kolację. Lokalna jest dobrym przykładem - znam i polecam, choć długo czeka się na jedzenie. Obok fantastyczna lodziarnia - Malinova, nie ma lepszej w Warszawie. -
kejkej
Hmmm, w knajpach typu Sphinx itp (komercyjnych) jedzenie jest smaczne, ale czy dobre to juz pojecie wzgledne, a co w nim mieszka mozna sie tylko domyslac :P -
kma
-
Anonim
malinovaaa!!! lody w wafel i na ławke na narbutta;]
regeneracja - miło, kameralnie, można pojeść, popić i atmosfera jest!
i kebab w efesie - w ogóle róg odyńca i niepodległości - i pizzeria i kawiarnia i kebab i wegetariańska szama..na górze tańczą a w ogródku bawią sie dzieci;]
damn! i love m.o.k! -
Marcin
-
= wŁoDaR =
-
Anonim
ja tam zwykle chodzę do maka...albo do kfc.
Tak, wiem...to zwykły fast-food ,ale ja niestety mam mało czasu a w takich miejscach obsługa jest szybka...
-
ZenEH..
-
kejkej
Szczury zmielone razem z futerkiem a krowy z kopytami o ile wogole takowych tam dorzucaja <rotfl> Nie nazwalbym Maca ani KFC dobra knajpa :P -
krowuŚ...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne