Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina

Zapraszam dzieci, młodzież i dorosłych na różnych poziomach znajomości niemieckiego oraz tych, którzy chcą nauczyć się tego języka od podstaw.

Na terenie całej Warszawy możliwy dojazd do ucznia, ale też zajęcia mogą odbywać się u mnie - Warszawa Wola.

Posiadam wiele materiałów pomocniczych, które są w cenie.

Ze mną możesz nadrobić zaległości w szkole. Jeśli zależy Ci na czasie, nadrobimy wszystko ekspresowo. Maturzystów przygotuję do matury, zarówno podstawowej jak i rozszerzonej. Pomogę tez przy odrabianiu lekcji, pisaniu wypracowań. Lekcje dostosowane do ucznia, możemy omawiać materiał przerabiany w szkole bądź wybiec poza ramy programu nauczania.

Jeśli potrzebujesz pomocy, po prostu zadzwoń: 505-602-684

Krótko o mnie: jestem studentką 4 roku germanistyki na UW, gdzie ukończyłam blok zajęć z dziedziny glottodydaktyki, zatem posiadam wykształcenie pedagogiczne. Po maturze mieszkałam rok w Niemczech gdzie uzyskałam certyfikat językowy na poziomie C2. Korepetycji udzielałam już w liceum, gdyż niemiecki to moja pasja.

Na moich lekcjach panuje koleżeńska atmosfera, a wtedy niemiecki nie jest już taki nudny, brzydki i trudny... :)

Cena: 45 zł/h zegarową

UWAGA!!! PROMOCJA!!! 90 min. lekcji tylko 55zł!
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)