Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A to Pan Cygaro właśnie

na pewno sporo znanych ludzi mieszka w naszej dzielnicy, nieprawdaż?

koło mnie na Łowickiej przez wiele lat mieszkał (nie wiem jak teraz, bo go przestałem widywać) Wojciech Młynarski, czytałem w jakiejś kobiecej gazecie, że koło Iluzjonu mieszka Agata Buzek, gdzie Jaruzel mieszka chyba wszyscy wiedzą...

a temat przyszedł mi do głowy, kiedy na rogu Odyńca i Niepodległości spotkałem dawnego kandydata na prezydenta, srogiego generała Wileckiego. ciekawe, czy to też nasz ziom.

macie sławnych sąsiadów?

velo
  • Cypek

na grottgera mieszka ten koles co gra w Złotopolskich Posła Biernackiego :] szacuneczek dla niego :D
  • krowuŚ...

na czerniakowskiej mieszka ten wydra szymon wiecie ten z idola...
  • tyfytyfy

Chyba nie musze wspominać o Wilku i Bilonie??hehehe i o Numerze Rasta??Tedzik na tym swoim SND to też jeszcze Mokotowianin ziomów tu nie zliczysz tylko trzeba umieć ich wychwycić

RESPECT ALL MOK
  • Anonim

no Bilon to naprzeciwko mnie mieszkal; ]
  • krowuŚ...

NO A JA NIE CHCIALAM ICH PISAC BO NIE MIESZKAJA KOLO MNIE ...; d
  • inż. maЯvin

w moim bloku mieszka LAtkowski:D
  • Feniks

No a u mnie na osiedlu mieszkają Numer Raz i DJ Zero :-)
    W bloku mieszka mniej znany pan, co to w reklamach wystepuje... i jeszcze więcej znanych ludków mieszka na MKTW... c hociażby Kaziu Górski :-)
  • Eliza

i na Niepodległości mieszkał Falandysz i ten co grał Zulu Gulę- chyba Ross
  • Anonim

U mnie w bloku mieszla kiedyś Karwan i się nie chwale:P hehe Pozdro :*
  • Anonim

Kukiz mieszkał na Dolnej.
  • Monika

no wiec tak: po 1 mieszkam tu JA.a mysle ze znana Wam jestem :P hehe przynajmniej tej VIPowskiej czesci; ) --> nie znasz mnie, nie jestes VIP :P (p Cygaro Ty tez sie zaliczasz, wiesz? za ta lodziarnie w moim budyneczku ^^ no i sasiad..niejaki p Fiolek; ) m.in..)
    a z ludzi znanych INACZEJ :P to w bloku moim mieszka facet co w reklamach plusa wystepowal..
    a na Malczewskiego p Henryk Golebiewski (gral gl. role w 'Edim' oraz wiecej za czasow swej mlodosci :P)

pozdroofka =)

Gołębiewskiego widuję czasem koło delikatesów.
    co za żul...

velo
  • e

a na Asfaltowej dokladnie 6 mieszka ten co gral Klosa czy cos takiego...... nie znam sie za bardzo, ale wiem, ze z tym filmem mial cos wspolnego!!!!
    i na tejze samej klatce mieszka matka Agnieszki Holland i ona sama rowniez czasem tam pomieszkuje!!!!!
  • Murr??

Elza na al.Niepodległosci nie mieszka Tadeusz Ross tylko jego syn z reszta moj zajebisty friend :D
  • CZERNIAKOWSKI ROZRABIAKA

A zaraz przy Czerniakowskiej mieszka Kaco....:D

o kurczę, jak mogłem zapomnieć o Holland! nawet przecież u niej bywałem. chyba zapomniałem, że jest sławna. pluję sobie w brodę. :-)

velo
  • Fiołkson Emoka

ten co w reklamach plusa występował to mieszka u mnie w klatce...
  • Anonim

Babcia mi mówiła (jak była mała mieszkała przy Narbutta), że mieszkał tam mały Stefan Friedman.... A to dopiero; P
  • inż. maЯvin

a obok mnei mieszka Jerzy Petersburski jr:)
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)