-
A to Pan Cygaro właśnie
na pewno sporo znanych ludzi mieszka w naszej dzielnicy, nieprawdaż?
koło mnie na Łowickiej przez wiele lat mieszkał (nie wiem jak teraz, bo go przestałem widywać) Wojciech Młynarski, czytałem w jakiejś kobiecej gazecie, że koło Iluzjonu mieszka Agata Buzek, gdzie Jaruzel mieszka chyba wszyscy wiedzą...
a temat przyszedł mi do głowy, kiedy na rogu Odyńca i Niepodległości spotkałem dawnego kandydata na prezydenta, srogiego generała Wileckiego. ciekawe, czy to też nasz ziom.
macie sławnych sąsiadów?
velo -
Cypek
na grottgera mieszka ten koles co gra w Złotopolskich Posła Biernackiego :] szacuneczek dla niego :D -
krowuŚ...
-
tyfytyfy
Chyba nie musze wspominać o Wilku i Bilonie??hehehe i o Numerze Rasta??Tedzik na tym swoim SND to też jeszcze Mokotowianin ziomów tu nie zliczysz tylko trzeba umieć ich wychwycić
RESPECT ALL MOK -
-
Anonim
-
krowuŚ...
-
inż. maЯvin
-
Feniks
No a u mnie na osiedlu mieszkają Numer Raz i DJ Zero :-)
W bloku mieszka mniej znany pan, co to w reklamach wystepuje... i jeszcze więcej znanych ludków mieszka na MKTW... c hociażby Kaziu Górski :-) -
Eliza
i na Niepodległości mieszkał Falandysz i ten co grał Zulu Gulę- chyba Ross -
Anonim
U mnie w bloku mieszla kiedyś Karwan i się nie chwale:P hehe Pozdro :* -
Anonim
-
Monika
no wiec tak: po 1 mieszkam tu JA.a mysle ze znana Wam jestem :P hehe przynajmniej tej VIPowskiej czesci; ) --> nie znasz mnie, nie jestes VIP :P (p Cygaro Ty tez sie zaliczasz, wiesz? za ta lodziarnie w moim budyneczku ^^ no i sasiad..niejaki p Fiolek; ) m.in..)
a z ludzi znanych INACZEJ :P to w bloku moim mieszka facet co w reklamach plusa wystepowal..
a na Malczewskiego p Henryk Golebiewski (gral gl. role w 'Edim' oraz wiecej za czasow swej mlodosci :P)
pozdroofka =) -
A to Pan Cygaro właśnie
-
e
a na Asfaltowej dokladnie 6 mieszka ten co gral Klosa czy cos takiego...... nie znam sie za bardzo, ale wiem, ze z tym filmem mial cos wspolnego!!!!
i na tejze samej klatce mieszka matka Agnieszki Holland i ona sama rowniez czasem tam pomieszkuje!!!!! -
Murr??
Elza na al.Niepodległosci nie mieszka Tadeusz Ross tylko jego syn z reszta moj zajebisty friend :D -
CZERNIAKOWSKI ROZRABIAKA
-
A to Pan Cygaro właśnie
o kurczę, jak mogłem zapomnieć o Holland! nawet przecież u niej bywałem. chyba zapomniałem, że jest sławna. pluję sobie w brodę. :-)
velo -
Fiołkson Emoka
-
Anonim
Babcia mi mówiła (jak była mała mieszkała przy Narbutta), że mieszkał tam mały Stefan Friedman.... A to dopiero; P -
inż. maЯvin
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne