Modelki [2303]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moze wy mi powiecie gdzie zrobi dobre i profesjonalne porfolio oraz ile to kosztuje?
  • eva

jak jesteś "dobra" to agencja modelek zrobi Ci portfolio.Inaczej musisz sama zapłacic (nie wiem jakie sa stawki ale oscyluje ok 1000zł).Ale pytanie-po co???
    :)
    pozdrawiam
    ps.fotografów łatwo wyszukac .Wpisz np "portfolio" w google.Nie sprawdzałam bo pracuje z tylko wybranymi ,dobrymi fotografami ale jak sądze powinno cos Ci wyskoczyc.
  • Piotr Grafika & FOTO

To zalezy czy szukasz pracy czy dajesz zarobic?
    Jak jestes dobra to dostaniesz portfolio gratis, jak g: to zaplacisz za to:)
  • Carla

jw:Zgadza sie: jesli wiaza z toba przyszlosc, zainwesuja w Twoje portfolio, jesli chcesz zrobic na wlasna reke i chodzic potem od drzwi do drzwi to szanse maleja, aczkolwiek mozna probowac. Ostrzegam przed takimi, ktorzy mowia, ze jak zrobisz u nich portfolio to Ci dadza zatrudnienie: zazwyczaj bzdura totalna i tacy sa najgorsi, gdyz portfolio jest kiepskiej jakosci(tanim kosztem), i oczywiscie zadnej pracy nie gwarantuja.
  • *Ola

http://www.grzegorzsuska.com koszt kolo 1000.
  • Anonim

dzięki ale nie otwiera sie ten link!
  • eva

skopiuj i wklej
    Przeciez to prosta czynnosc.
  • eva

http://www.grzegorzsuska.com/

dla tych mniej kumatych w komputerach:]
  • eva

forma przerosła treść jak na moj gust.Wchodzac na te strone oczekujesz co najmniej podwojnego orgazmu na widok fot...a tu marniutkie:/
    szkoda pieniedzy by mi bylo
  • eva

>czarna napisała:
    >www.grzegorzsuska.com koszt kolo 1000.

Pytanie:Wiesz kto robił te kolorowe make upy?Jesli tak czy mozesz mi na prv podeslac kontakt do tej osoby.
    dzieki
  • Maria,Maria

matko,ja nie rozumiem po co sobie tak nawzajem dojeżdżacie..
    nie można normalnie dziewczynie powiedzieć co i jak
    i darować sobie komentarze w stylu"można ale po co??"bo ja nie wiem skąd sie bierze taka pewność że właśnie akurat ona się nie nadaje..nie widząc jej na oczy..
    zadziwające zdolości
  • Carla

Jesli do mnie byl ten przytyk to chyba napisalam co i jak, z doswiadczenia-jesli dziewczyna jest dobra to byc moze znajdzie sie ktos, kto zainwestuje w jej portfolio, a jesli tylko czuje sie dobra to moze zrobic na wlasna reke- przeciez nie oceniam, tylko pisze jak jest. Konkurencja jest ogromna. Ja nie wiem jak ona wyglada i na ile to sie spodoba.
    Poza tym nie wszystko zalezy od wizualu, czesto wazne jest takze szczescie i to, na jakich ludzi trafisz.
    I w zadnego z komentarzy nie wywnioskowalam, by ktos ocenial iz autorka pytania sie nie nadaje!!!!!
    Ostrzegaja jedynie bez pochopnym wydaniem kasy-bo to najprostsze.
  • Anonim

;) spokojnie ludzie!
  • Carla

Najgrosze sa laski, ktore nie rozumieja co czytaja, pzdr.
  • *Ola

:/
  • Maria,Maria

Karla..zwracam honor..
    wejdź i obejrzyj zdjęcia w profilu..
  • Carla

hehe :)
    a to, to swoja droga; )
  • Maria,Maria

Karla,pardon..jeszcze raz:))dochodzę do siebie..:P
    zamiast o zdjęciech należałby napisać jak powinna wyglądać modelka...bo to widzę jest wciąż niejasne..
    1wzrost..to osobny temat(ale wysoka)
    2figura..60 w pasie,90 w boidrach udo 47-50 i łydka 30-33..teoretycznie
    3.TWARZ..trzeba mieć ładną proporcjonalną twarz..mocne kości policzkowe,duże oczy,mały nos,regularne rysy,i tzw"to coś"bez którego ani rusz..ja wiem że to czysta teoria i jest całkiem sporo wyjątków ale to są dziewczyny WYBITNIE ładne
  • Carla

Owszem to teoria czysta i do tego pusta. W jakim brukowcu to wyczytalas?
  • Carla

acha i nie podalas jeszcze wagi, obwodu biustu i dlugosci palcow; )
  • 1
  • 2
| |

osoby ,ktore daja ogłoszenia dla modelek,budzace choć cien podejrzen kasuje od razu.

Fotki

Miejsca grona (0)