-
Gosz
no przeciez jego laska jest FOTOMODELKA to sie zna;PP
macias, jak mnie natchne to zaloze poki co natchnienia nie mam, wiec nie zaladam a skoro irytujace to twoje czatowanie to daje znac o tym -
eva
Gosz-a co Ci zależy?Zapodaj jakiś temmmato:P
I tak kazdy bedzie bardziej wpasowany tematycznie niż halo-czat panaM:] -
Gosz
-
eva
-
-
!jackas !
-
Paulina
-
eva
-
Motorbiker
Ta wypowiedź nie dotyczy wszystkich tu wypowiadajacych się!!!!!!
na koniec napisze tak.....
-jesteście takimi profesjonalistkami że mała bania(sądze z wypowiedzi waszych)<lol2>
-jeśli ktos jest miły to wam od razu przeszkadza i co z tego.....
-wzajemnie się adorować tylko potraficie a jak ktos ma inne zdanie na dany temat to ma przesrane na samym początku.....
-załóżcie lepiej grono feministak to będziecie miały o czym rozmawiać<lol2>
- a co do modelingu to chciałbym zauważyć że miarą są chyba doświadczenia a nie jakieś wybujałe fantazje.....ale ja się nie znam<lol2>
-i jak napisałem wczesniej nosicie nosy wyżej niz je macie ale ...ta wypowiedź będzie skasowana pewnie bo Pani moderator chce tylko same komplementy na swój temat czytać<lol2> rozumiem to<lol2> bo każdy chce....
-nie jestem taki za jakiego mnie uwazacie ale to już wasza sprawa....
kończąc tą wypowiedź chciałem powiedziec że mimo wszystko miło mi się z wami gadało...... -
Dzuda
oO
nudne jest to co piszesz,nic nie wnosi do zabawy napisz cos kontrowerysjnego(wiem,moze to w twoim wypadku spowodowac niekontrolowana defekacje) ale i tak warto zaryzykowac. -
eva
-
Gosz
-
Paulina
-
Anonim
Mam pytanko czy ja bym się nadawała na fotomodelkę??
Dzieki z gory za odpowiedzi; ) -
Zu
-
Karolina Agaciak
Fotomodeling...!!! Moje marzenie, ale nigdy sie nie odwarzylam pojsc na zaden casting:( Tylko zdjecia ktore mi robila kolezanka, a to jedno z nich. -
Anonim
pierwsze zdjęcie najlepsze,bo naturalne.
ja nie brałam i nie biorę się za modelling,czy fotomodeling (niech będzie),ale pomagam rzeczywiście wartym uwagi dziewczynom w "karierze".najbardziej śmieszy mnie gdy pada stwierdzenie,iż modelling to zawód:/
dziewczyny!!! chlopaki!!! to jest jedynie pasja,hobby,a do tego jeszcze należy dodać,że to,iż któraś niewiasta jest ładna,czy nawet piękna,choć to pojęcie względne,nie może być głupia!!!
czasem gdy mam przeprowadzać kolejny casting to robi mi się niedobrze.
większość z tych dziewczyn,to zakochane w sobie,narcystyczne i zmanierowane panny:/
ta obłuda,fascynacja własnym "ja" jest dołująca:/ doprawdy... -
fk
>Karo napisała:
>Fotomodeling...!!! Moje marzenie, ale nigdy sie nie
>odwarzylam pojsc na zaden casting:( Tylko zdjecia ktore mi
>robila kolezanka, a to jedno z nich.
A szkoda, bo zdjęcie zachęcające :)
-
fk
>Zuzanka napisała:
>a co to "fotomodelka"??
Jak tego nie wiesz, to i tak nie bedziesz umiała odpowiedziec na pytanie
-
Anonim
>(; Natusia; ) napisała:
>Mam pytanko czy ja bym się nadawała na fotomodelkę??
>Dzieki z gory za odpowiedzi; )
natalia nie pytaj nas,bo opinie ludzi z grona zazwyczaj nie sa obiektywne;)
zrob sobie zdjecia twarzy z makijazem i tzw polaroidy czyli bez make-up'u,sylwetki,najlepiej w kostiumie kapielowym i ubrana normalnie i wyslij do roznych agencji modelingowych-bedziesz miala odpowiedz:) -
Anonim