• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Janosik

Mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są siłownie w Mińsku Mazowieckim???Dzieks
  • Anonim

wszędzie...
  • Anonim

Hehe no niby tak ale wiesz chłopak nie wie co nie.Jedna jest obok Kopernika.2 jest przy Straży na warszawskiej. I więcej nie wiem;p
  • Anonim

Pl. Dworcowy;)
  • savic

na serbinowie jest tez
  • ®

polecam siłownię KWADRAT
    Warszawska ileś tam

przy straży wejście do ambry w prawo na dół.

59 pln/miesiac

instruktorka, plan dla poczatkujacych jeśli nie chodziłeś wcześniej.

dobry sprzet

no i wogole idz do kwadratu
  • Anonim

kwadrat- warszawska 114...
  • Kamil Majewski

ten kwadrat na warszawskiej to ten co byl kiedys na pilsudskiego?
  • Anonim

ten sam
  • Radek

a kwadrat w ogóle jeszcze działa?? ja chodziłem do olimpu(kopernika 1), później do samiru(kopernika chyba 13)...i powiem tak jeżeli fitness to olimp... jeżeli troche większe ambicje + dobry trener+ klimat to tylko samir
  • ®

a tam gadanie

kwadrat rox
  • ^^

Moge polecic obie siłownie Kwadrat i Samir; ). Właściciele spoko, miło kulturalnie wprowadzą Cie w klimat; )
  • ewa

jeśli dla kobiet to tylko pas a pas :)
  • jedi

potwierdzam :)
  • 1

No ja to nie mialem w zyciu zbyt duzej stycznosci z silownia hehe ale ja polecam "Nako & Rycho Koksik Team"
  • 1

I jeszcze chlopaki na brudnie w piwnicy maja dobry sprzet; ))
  • Paweł:-)

Jeśli wiążesz przyszłośc z kulturystyką lub chciałbyś pojechać w przyszłości na zawody to tylko "Kwadrat".Niemoge się wypowiadać na temat innych siłowni bo tam nie byłem ale ostatnio dużo ludzi z "Olimpu" przychodzi na siłownie do nas i niepotrafią dokładnie wykonać podstawowych ćwiczeń:-)))) poza tym Zajebisty Klimat,Obsługa miła,i można spotkać czasem wielu sławnych ludzi:)))
  • Kubyszu <ufo>

jaka jest cena karnetu na Kwadracie???

Bo na Olimpie 70 zł
  • Paweł:-)

59 zł
  • <<<LUKIER>>>

na Olimpie problem jest taki, ze jeżeli jestes początkujący to jedyna opcja jest praktycznie przyjscie z bardziej doswiadczonymi kumplami i cwiczenie z nimi przez jakis czas zeby ogarnąć technikę podstawowych ćwiczeń i w miare wkrecic sie w treningi, bo trener jesli go na poczatku poprosisz to pokaże ci po kolei wszystkie cwiczenie i oprowadzi po obiekcie, ale potem juz mało miesza sie w treningi innych...
  • 1
  • 2
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)