- 1
- 2
-
Janosik
Mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są siłownie w Mińsku Mazowieckim???Dzieks -
Anonim
-
Anonim
Hehe no niby tak ale wiesz chłopak nie wie co nie.Jedna jest obok Kopernika.2 jest przy Straży na warszawskiej. I więcej nie wiem;p -
Anonim
-
-
savic
-
®
polecam siłownię KWADRAT
Warszawska ileś tam
przy straży wejście do ambry w prawo na dół.
59 pln/miesiac
instruktorka, plan dla poczatkujacych jeśli nie chodziłeś wcześniej.
dobry sprzet
no i wogole idz do kwadratu -
Anonim
-
-
Anonim
-
Radek
a kwadrat w ogóle jeszcze działa?? ja chodziłem do olimpu(kopernika 1), później do samiru(kopernika chyba 13)...i powiem tak jeżeli fitness to olimp... jeżeli troche większe ambicje + dobry trener+ klimat to tylko samir -
®
-
^^
Moge polecic obie siłownie Kwadrat i Samir; ). Właściciele spoko, miło kulturalnie wprowadzą Cie w klimat; ) -
ewa
-
jedi
-
1
No ja to nie mialem w zyciu zbyt duzej stycznosci z silownia hehe ale ja polecam "Nako & Rycho Koksik Team" -
1
-
Paweł:-)
Jeśli wiążesz przyszłośc z kulturystyką lub chciałbyś pojechać w przyszłości na zawody to tylko "Kwadrat".Niemoge się wypowiadać na temat innych siłowni bo tam nie byłem ale ostatnio dużo ludzi z "Olimpu" przychodzi na siłownie do nas i niepotrafią dokładnie wykonać podstawowych ćwiczeń:-)))) poza tym Zajebisty Klimat,Obsługa miła,i można spotkać czasem wielu sławnych ludzi:))) -
Kubyszu <ufo>
-
Paweł:-)
-
<<<LUKIER>>>
na Olimpie problem jest taki, ze jeżeli jestes początkujący to jedyna opcja jest praktycznie przyjscie z bardziej doswiadczonymi kumplami i cwiczenie z nimi przez jakis czas zeby ogarnąć technikę podstawowych ćwiczeń i w miare wkrecic sie w treningi, bo trener jesli go na poczatku poprosisz to pokaże ci po kolei wszystkie cwiczenie i oprowadzi po obiekcie, ale potem juz mało miesza sie w treningi innych...
- 1
- 2
|
|
Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...
Miejsca grona (39)
-
Pub Dujer Kolejowa, Mińsk Mazowiecki
-
=p Błonie, Mińsk Mazowiecki
-
Sekcja 8 Marszałka Józefa Piłsudskiego, Minsk Mazowiecki
-
Skate Park Ogrodowa, Minsk Mazowiecki
-
EPMM ., Janów
- Dodaj miejsce