Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

może znajde coś dla siebie a jak nie ja to kto inny:P pzd
  • Angelina

wydaje mi się,że obecnie ze znalezieniem pracy nie ma większych problemów
  • ^^

Szukam dobrego rysownika do współpracy; )
  • Anonim

http://grono.net/forum/topic/746585...

NADAL AKTUALNE.. mimo tego ze duzo osob sie o ta ofertę pytalo....

nie rozumiem.... wszyscy szujkaja pracy ale tak dokonca to chyba mija sie z celem.. bo tylko patrza na gotowe O_o i to mnie denerwuje....

podstawiam świeżutką ofertę :PP

• Anonim

Chętnie zajmę się dzieckiem (powyżej 3 latek)w wwekendy i po uzgodnieniu takze w tygodniu w godzinach wiezornych zainteresowanych prosze o kontakt 507 658 211
  • Anonim

Może ktoś cos wie o jakiś aktualnych ofertach pracy w Mińsku?
  • Anonim

-miejscach pracy
  • Kamil Majewski

• Anonim

poza tym pokrecony ten serwis.. chce zobaczyc jedno ogloszenie a wyskakuje mi calkiem inne...
  • Anonim

a... dzięki..; )
  • Anonim

a może ktoś chciałby zostać kelnerem w Hiltonie albo Bristolu?

po więcej info, zapraszam na priv
  • konsultantka oriflame

Potrzebujesz pieniędzy, ale uczysz się i nie masz jak je zdobyć? Zostań Konsultantką Oriflame i sprzedawaj swoim bliskim, znajomym kosmetyki i zarabiaj własne pieniądze, stały 30% upust dla Ciebie a także wspaniałe nagrody dla nowych Konsultantów. Pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz; katalog jest Twoim sklepem. Jeśli jesteś zainteresowana, chcesz zostać Konsultantem, osiągnąć sukces bądź zostać moim Stałym Klientem skontaktuj się ze mną....; ) Serdecznie zapraszam
    Kontakt: pisać na gronie wiadomości; ))
  • ®

Młody, zdolny, przystojny, komunikatywny, inteligentny, pojętny, silny [etc.] nastolatek podejmie się dorywczej pracy :]
  • Anonim

na próbę 2 działy yellow page (osobny temat o pracy jednak zaczął się rozwijać)

protesty/ opinie na priv lub gg
  • savic

WITAM!!

Poszukuje 2 dziewczyn do roznoszenia ulotek po godzinach szkolnych przez 4 dni. Roznosic ulotki trzeba bedzie przez 4 godziny...

Więcej na priv
  • Dzwoneczek

Chętnie przyjmę:

-korekta tekstu (metodą tradycyjną, oznaczenia standardowe);
    zlecenia, dzieła lub ok. 1/2 etatu; także teksty (np. reklamowe).

Chętnie zaśpiewam z tercetem wokalnym (muzyczka soul)
    lub z chłopakami z zespołu (pop/ standardy jazzowe)
    -wieczór w klubie lub imprezę;
    niedrogo i piękna muzyczka na wieczór :)

0 503430227
  • Dzwoneczek

Dla wyjaśnienia: korektorem tekstu jestem ja. Jestem również wokalistką składu muzycznego, powyższego; )
    Przyjmuję oferty dot. tekstów również zdalnie.
  • Anonim

mała aktualnośc... dla chętnych do pracy jako hostessa/ promotor...

http://grono.net/forum/topic/133762...

Szukam także jakies 2 badz 3 osoby pod moje zastepstwo (nie mogę pracowac jednoczesnie na 3czy5akcjach) a wiem ze sporo osob z minska jezdzi (do pracy w tej branzy) do Warszawy...
    Chętnie odstąpię kilka swoich stanowisk; ) Mile widziaana znajomośc Warszawy, KSIĄŻECZKA SANEPIDU (ale nie zawsze), orientacja w terenie.. rzetelnośc, poczucie humoru, nieco odwagi, zaangazowanie itp. itd. :) :) :) :)

jakieś pytania?
    gg: 8737553
    e-mail: karrolina13@vp.pl
  • ®

posuzkuje pracy na weekend! :P no; ]
  • cudak

szukam pracy najlepiej roznoszenie ulotek, chyba,ze trafi sie inna oferta kontakt :
    gg: 5009895
    kom: 608-255-215
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)