-
Anonim
-
Angelina
wydaje mi się,że obecnie ze znalezieniem pracy nie ma większych problemów -
^^
-
Anonim
http://grono.net/forum/topic/746585...
NADAL AKTUALNE.. mimo tego ze duzo osob sie o ta ofertę pytalo....
nie rozumiem.... wszyscy szujkaja pracy ale tak dokonca to chyba mija sie z celem.. bo tylko patrza na gotowe O_o i to mnie denerwuje....
podstawiam świeżutką ofertę :PP
-
-
Anonim
Chętnie zajmę się dzieckiem (powyżej 3 latek)w wwekendy i po uzgodnieniu takze w tygodniu w godzinach wiezornych zainteresowanych prosze o kontakt 507 658 211 -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
poza tym pokrecony ten serwis.. chce zobaczyc jedno ogloszenie a wyskakuje mi calkiem inne... -
Anonim
-
Anonim
a może ktoś chciałby zostać kelnerem w Hiltonie albo Bristolu?
po więcej info, zapraszam na priv -
konsultantka oriflame
Potrzebujesz pieniędzy, ale uczysz się i nie masz jak je zdobyć? Zostań Konsultantką Oriflame i sprzedawaj swoim bliskim, znajomym kosmetyki i zarabiaj własne pieniądze, stały 30% upust dla Ciebie a także wspaniałe nagrody dla nowych Konsultantów. Pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz; katalog jest Twoim sklepem. Jeśli jesteś zainteresowana, chcesz zostać Konsultantem, osiągnąć sukces bądź zostać moim Stałym Klientem skontaktuj się ze mną....; ) Serdecznie zapraszam
Kontakt: pisać na gronie wiadomości; )) -
®
Młody, zdolny, przystojny, komunikatywny, inteligentny, pojętny, silny [etc.] nastolatek podejmie się dorywczej pracy :] -
Anonim
na próbę 2 działy yellow page (osobny temat o pracy jednak zaczął się rozwijać)
protesty/ opinie na priv lub gg -
savic
WITAM!!
Poszukuje 2 dziewczyn do roznoszenia ulotek po godzinach szkolnych przez 4 dni. Roznosic ulotki trzeba bedzie przez 4 godziny...
Więcej na priv -
Dzwoneczek
Chętnie przyjmę:
-korekta tekstu (metodą tradycyjną, oznaczenia standardowe);
zlecenia, dzieła lub ok. 1/2 etatu; także teksty (np. reklamowe).
Chętnie zaśpiewam z tercetem wokalnym (muzyczka soul)
lub z chłopakami z zespołu (pop/ standardy jazzowe)
-wieczór w klubie lub imprezę;
niedrogo i piękna muzyczka na wieczór :)
0 503430227 -
Dzwoneczek
Dla wyjaśnienia: korektorem tekstu jestem ja. Jestem również wokalistką składu muzycznego, powyższego; )
Przyjmuję oferty dot. tekstów również zdalnie. -
Anonim
mała aktualnośc... dla chętnych do pracy jako hostessa/ promotor...
http://grono.net/forum/topic/133762...
Szukam także jakies 2 badz 3 osoby pod moje zastepstwo (nie mogę pracowac jednoczesnie na 3czy5akcjach) a wiem ze sporo osob z minska jezdzi (do pracy w tej branzy) do Warszawy...
Chętnie odstąpię kilka swoich stanowisk; ) Mile widziaana znajomośc Warszawy, KSIĄŻECZKA SANEPIDU (ale nie zawsze), orientacja w terenie.. rzetelnośc, poczucie humoru, nieco odwagi, zaangazowanie itp. itd. :) :) :) :)
jakieś pytania?
gg: 8737553
e-mail: karrolina13@vp.pl -
®
-
cudak
szukam pracy najlepiej roznoszenie ulotek, chyba,ze trafi sie inna oferta kontakt :
gg: 5009895
kom: 608-255-215