-
Anonim
Ja tylko umiem czytać tabelki. Więcej z nich wynika niż z wyszukiwarek połączeń. -
Monika; )
ok, ok... ale czy w tych tabelkach jest napisana ilość skladów danego pociągu? Bo to mnie zastanawia; ] -
Piotrek
7:29 odzew - wsiedliście w Mińsku ?
6:29 full wypas; ) Wszystkie miejsca stojące wolne, dopiero jak Mińsk wsiadł to zrobiło się ciaśniej.
Łukowianka 6:40 jechała do zachodniej czy tylko do centralnej ? Bo każdy mówi już coś innego.
Punkty informacyjne same dobrze nie wiedzą, dzisiaj podawali ludziom błędne perony np. na zachodniej... -
Monika; )
ja jechałam 6:59 i nawet w Rembertowie byly wolne miejsca; ]
a co do powrotu to szkoda gadac; ] siedlce o 16:16 czy jakoś tak przyjechały na centralny z 20 minutowym opóźnieniem i ludzie pchali sie tak jak do skmki, zeby zając jakąkolwiek wolną powierzchnie; ]
Łukowianka przyjechała z połgodzinnym opóźnieniem ale byla w miare luźna; ]
jutro cd przygód; ] -
-
Anonim
Nie kończą na Centralnej od strony wschodniej.
Ale można powiedzieć "do Centralnej" w domyśle "do Centralnej i Zachodniej". -
Anonim
Perony to w ogóle tragedia. Nawet na wschodniej trzeba być gotowym na bieganie po schodach, a na zachodniej to już standard... -
Piotrek
Dlatego lepiej czekać w tunelu blisko głośnika i udać się od razu na konkretny peron (na szczęście ogłaszają z odpowiednim wyprzedzeniem).
Btw. ja wczoraj stałem 5 minut w tunelu na zachodnim, ludzie aż sobie zdjęcia robili :D
Choć tunelowe korki to już teraz codzienność. -
Lily.
Jeżdżą jakieś pociągi z Centrum do Mińska, czy muszę jechać na Wschodnią i tam wsiąść? -
Anonim