MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja tylko umiem czytać tabelki. Więcej z nich wynika niż z wyszukiwarek połączeń.
  • Monika; )

ok, ok... ale czy w tych tabelkach jest napisana ilość skladów danego pociągu? Bo to mnie zastanawia; ]
  • Piotrek

7:29 odzew - wsiedliście w Mińsku ?

6:29 full wypas; ) Wszystkie miejsca stojące wolne, dopiero jak Mińsk wsiadł to zrobiło się ciaśniej.
    Łukowianka 6:40 jechała do zachodniej czy tylko do centralnej ? Bo każdy mówi już coś innego.

Punkty informacyjne same dobrze nie wiedzą, dzisiaj podawali ludziom błędne perony np. na zachodniej...
  • Monika; )

ja jechałam 6:59 i nawet w Rembertowie byly wolne miejsca; ]

a co do powrotu to szkoda gadac; ] siedlce o 16:16 czy jakoś tak przyjechały na centralny z 20 minutowym opóźnieniem i ludzie pchali sie tak jak do skmki, zeby zając jakąkolwiek wolną powierzchnie; ]
    Łukowianka przyjechała z połgodzinnym opóźnieniem ale byla w miare luźna; ]

jutro cd przygód; ]
  • Anonim

Nie kończą na Centralnej od strony wschodniej.
    Ale można powiedzieć "do Centralnej" w domyśle "do Centralnej i Zachodniej".
  • Anonim

Perony to w ogóle tragedia. Nawet na wschodniej trzeba być gotowym na bieganie po schodach, a na zachodniej to już standard...
  • Piotrek

Dlatego lepiej czekać w tunelu blisko głośnika i udać się od razu na konkretny peron (na szczęście ogłaszają z odpowiednim wyprzedzeniem).

Btw. ja wczoraj stałem 5 minut w tunelu na zachodnim, ludzie aż sobie zdjęcia robili :D
    Choć tunelowe korki to już teraz codzienność.
  • Lily.

Jeżdżą jakieś pociągi z Centrum do Mińska, czy muszę jechać na Wschodnią i tam wsiąść?
  • Anonim

Z Centralnego do Siedlec
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)