Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tylko nie

Czy ktoś już stestował? Jakie wrażenia? Dobrze że cokolwiek w mmz powstaje ale ja bym postawiła na trochę bardziej klimatyczna knajpkę..
  • Anonim

Browar podobno 7zł, czekam aż obniżą do 4 PLN.

Mam nadzieję, że nie zbankrutują. Pewnie będą musieli za jakiś czas robić dyskoteki w weekendy(tak jak gawra), bo z samego serwowania żarcia w naszym miescie się nie wyżyje(chyba, że ma się budkę z kebabem)
  • ®

Co to za lokal? Nie za mocno sie orientuję w jego lokalizacji, a zwłaszcza menu i innych usługach.
  • Anonim

deptak. nowowybudowany budynek
  • jr

pizza ekstra.
  • So, you think you know me...?!

Żywiec - 6
    Heniek - 7
  • ®

O! Nawiedzić muszę.
  • jedi

smacznie :)
  • tylko nie

nie porywajcie sie na mohjito, brak podstawowych składników tj mięta i limonka tworzą bardziej lemoniadę niż drina w jakimkolwiek wydaniu :/
  • Malexandra

mój brat był w walentynki i z tego co mówił to masakra, nikomu w całej restauracji nie smakowało ludzie sobie nawzajem odradzali, a był tłum

ja byłam ostatnio o chyba zmienili polityke a moze kucharza. co prawda było bardzo mało ludzi, ale zupy pyszne - jedyny mankament, że za dużo, bo kremu serowego, który był tak serowy jak ser, nie dałam rady całego. sałatki zajebiste, kurczak idealnie grillowany, polędwiczki z kurkami mega. krem pomidorowy również super, ale ostry-dla mnie dobrze;)

ja polecam. przynajmniej teraz.
  • Martyna.

Polecam. Super jedzenie, a i drinki pycha.
  • kp

zestaw vodka+ soczek 70 zł więc jeszcze w miare, pizza wypas :) no i obsługa fajna :)

pozdrawiam
  • anonima

To są tam w końcu jakieś imprezy? Przechodziłam tam ostatnio i coś się działo. Więc jak to jest?
  • Telekubi$

Są imprezy co piątek jak na razie od godziny 21. Maja być jeszcze w soboty ale czas pokaże..;)
  • kp

było fajnie ale ostatnio byłem z kumplem na 0,5 było kupę rezerwacji siedliśmy sobie na przeciwko baru podano nam 0,5 zaczelismy sobie sączyć a tu zaraz po kielonku Pani nas przeprosiła że tu też rezerwacja i byliśmy zmuszeni siedzieć przy jakimś stoliku ogrodowym.... masakra widzieli dokładnie gdzie siadali, ehh a jedzonko pogorszyło się, więc niestety jak wszędzie tylko na początku jest wszystko ładnie i smacznie

a więc sam nie polecam
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)