Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FREDRY RABLIN

Na warszawskiej obok sklepu z uzywanymi ciuchami ( na przeciwko zajazdu) w takiej malej budce siedzi gruby szewc. Polecam jego.
  • Aśka

na pkp jest szewc, jak się wybierzesz to powiedz jak było bo pierwsza się boję; ]
  • Anonim

Ja mam takie pytanie kto odpowiada za stan naszych ulic w mieście ?; > Bo Kościelna i parę innych ulic to prosi sama się o wymianę w przeciwnym razie będziemy jeździć na starej nawierzchni co było by chyba bardziej wygodne niż wpadnie w dziury...
  • Wienba - Wienba

>Hali napisał
    >Ja mam takie pytanie kto odpowiada za stan naszych ulic w
    >mieście ?; > Bo Kościelna i parę innych ulic to prosi
    >sama się o wymianę w przeciwnym razie będziemy jeździć
    >na starej nawierzchni co było by chyba bardziej wygodne
    >niż wpadnie w dziury...

chyba nikt... nawet przy nowym rondzie na Kościelnej już są dziury... Kościelnej to nie opłaca się już łatać nawet. Ja widzę dwa wyjścia:
    1. Zaorać całą Kościelną i walnąć nowy asfalt, który może wytrzyma rok.
    lub,
    2. Zaorać Kościelną do "kocich łbów" i będzie bezpieczniej po nich jeździć jak teraz po tych dziurach...
  • Piotrek رتويب

Ale to standardowy widok po pierwszej odwilży, jak co roku.
  • Anonim

>Piotrek رتويب napisał
    >Ale to standardowy widok po pierwszej odwilży, jak co roku.

Piotrze : ) ok... jak co roku ale można chyba zmienić tą "tradycję" i te piękne "widoki"
  • Anonim

• Piotrek

Ciekawe czy ten telefon jeszcze działa ?
  • Anonim

Kto oglądał dziś program "Uwaga" w TVN?Było zwierzątkach,konkretnie o psach i pokazali Mińsk,a konkretnie Królewiec.
    Siedzę sobie daleko od domu a tu nagle znajoma okolica w telewizji.Aż się miło zrobiło.
  • Anonim

Miński telefon od razu poznałem :]
  • Aśka

heh, czy ja wiem czy tak miło?; ) trochę wstyd. oglądam teraz, szkoda zwierząt a pan co ma kury powinien je wszystkie uwiązać i byłby spokój, w sposób takiego rozumowania jakie on ma.
  • Anonim

Mi raczej jest wstyd ludzi którzy zajmują się takimi błahymi sprawami.Rozumiem głośną sprawę znęcania się nad haskim którego właściciel ciągnął za samochodem, ale to co pokazali to już przesada.Przyjeżdża reporterka na wieś gdzie od x lat psy są trzymane na łańcuchu i zadaje głupie pytania.
    Wyczuli że po jednej głośnej sprawie będą mieli wysoką oglądalność i kontynuują temat.Proste.
  • ۶ஐAnuஐ۶

Heej! Potrzebuję Waszej pomocy, Mińszczanie!
    Jeśli macie konto na fotka.pl http://www.fotka.pl/grupa/860747/Zo... gdybyście na mnie zagłosowali byłabym bardzo wdzięczna z góry dziękuję! :***** zdjęcie pod loginem Katharsisfree
    bardzo mi na tym zależy
  • Bramek

Mam pytanie, czy na terenie naszego powiatu istnieje przedsiębiorstwo które skupuje zużyte opony ?

Pozdrawiam
  • .

Witam ślicznie; ]
    Poszukuje fajnych miejsc do spacerków, jazdy na rowerze, albo po prostu na wypad ze znajomymi; ] (MMZ, okolice)
    Z góry dziękuje i pozdrawiam cieplutko :)
  • Piotrek

http://www.rowerowyminsk.pl/

Polecam :)
  • .

Fajna stronka; P
    Zamierzam spędzić całe wakacje w Mińsku lub w bliskiej okolicy :)
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)