MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Artur - Zespół FUKS

Zapraszam do wypowiedzi na temat zespołów w Mińsku. Jak wam się podobało na weselach zabawach... oceniajcie!
  • Katarina

haaaa myślałam ze o inne zespoły chodzi, bardziej rockowe, a nie weselne, Na temat tych nic nie wiem, i moze w sumie i dobrze, wiekszosc spiewa i gra z playbacku, wiec to nawet nie jest jakas wielka sztuka zeby nazwaz to zepolem muzycznym.. :)
  • Katarina

Chyba ze gracie na prawdziwych instrumentach to co innego, wtedy szacuneczek.
  • Anuśka

oj mylisz się Katarzyno na weselach jeszcze się nie spotkałam żeby grali z playbacku a na zabawach tym bardziej!
  • Anonim

to bylo przyjsc do nas na polmetek; p
  • Katarina

moge sie tylko wypowiadac za wesela, studniowki, na zabawy nie uczeszczam, ale kilka razy bylam swiadkiem, ze muzyka nie jest naturalna, panowie udaja ze graja, a muzyka dalej leci, raz zdarzylo mi sie tylko jak do tego doszedl tez spiew. Ale generalnie jest tendencja, ze spiew moze i jest na zywo, ale z ta muzyka to średnio srednio
  • Anuśka

no dobra może przesadziłam :P na zabawach się zdarza podkład
    z playbacku. Ale dla mnie najlepiej gra HELIOS z okolicznych zespołów
  • pan t.

oj tak :) Helios :) , Alabama ^^ of kors,Safari( weselne, mam nawet płyty dvd :P ),(mińscy zeppelini czy jak to :) )- Vadhus tez w miare grają czasem :) no i Kwiaty z takich okolicznych :) Ci to są fajni^^
  • Artur - Zespół FUKS

Faktycznie jeśli chodzi o nasze zespoliki to większość podpiera się playbackiem. Uważają że nie ma się po co przemęczać. Rozumiem ich pod względem: nie narobić się a zarobić. Ale jest druga strona medalu mianowicie fajnie jest pograć na żywca. To co robie ja i reszta mojego zespołu to nasze hobby i napewno nigdy nie będę bawił się w playback.
  • Anuśka

popieram Cię. Dobrze mówisz. Jak się występuje to powinno się występować na żywo, bo po co oszukiwać innych i siebie?
  • Artur - Zespół FUKS

O moim zespole raczej w Mińsku jest jeszcze za cicho. Gramy od roku, głównie tereny Dębego Wielkiego Mój zespół wcześniej nazywał się RETRO ale zaszły w nim zmiany... na lepsze. Niedługo zaprosze Was do obejżenia jakiegoś filmiku z wesela w celu zapoznawczym... Jak by co to jestem na gg 6166374 oraz zespol.fuks@wp.pl
    Pozdro dla wszystkich.
  • Ruby

HELIOS po stokroc!;)
  • Artur - Zespół FUKS

A co myślicie o innych zespołach? Np. Horus, Silver, Irys?
  • pan t.

o własnie horus :P zapomniałam., tez ujdą :P
  • Katrin

chłopaki z horus to spoko goscie:D jak ich poprosiłam na studniówce to nawet i modern talking zagrali:D
  • Kubuś :)

u mnie na studniowce Relax zrobil swietna robote :) naprawde zespol godny polecenia (jesli chodzi o tego typu imprezy), bylem tez na stu gdzie gral Horus... i uwazam ze Relax > Horus
  • Anonim

Silver jest ok :) gral na studniowce na ktorej bylem :) moim zdaniem jest leszpy niz Horus :)
  • Artur - Zespół FUKS

Dobrze dobrze widze że dyskusja powoli się rozkręca... A zespoły takie jak Reflex? Kryterium? Nocna taryfa?
  • Anuśka

Nocna taryfa była u mnie na studniówce i było bardzo fajnie; ) Co widać na zdjęciu :D Myśleliśmy że będzie tragedia bo nigdy wcześniej nie słyszeliśmy tego zespołu ale było naprawdę miło
  • Anonim

Street Terror :P xD
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)