Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tesco shop

wywnioskowalem, z nazwy, ze powstaje kolo zlotego kurczaka. Kiedy otwarcie?
  • Anonim

sushi w minsku buehehe.... chyba długo nie pociągnie...
  • tesco shop

no mnie tez tak sie wydaje.

ale dopinguje
    dopinguje.

i niech bedzie na telefon.
  • tesco shop

no chyba ze bedzie to pizzeria "sushi"...
  • Dobry Wujek Szamil

chyba bym sie nie odwazyl w minsku sushi zamowic... wystarczy, ze juz kiedys kebab zamowilem...
  • Anonim

znaczy się takie surowe rybki za kilkaset złotych? ja też sobie otworzę, ale nawet nie zamówię składników i nie zatrudnię kucharza bo nikt nie kupi :)
  • tesco shop

trzeba byc dobrej mysli

>Dobry Wujek Szamil napisał
    >chyba bym sie nie odwazyl w minsku sushi zamowic...
    >wystarczy, ze juz kiedys kebab zamowilem...

• juicy_la_rock

>Bartek Sowa napisał
    >znaczy się takie surowe rybki za kilkaset złotych? ja też
    >sobie otworzę, ale nawet nie zamówię składników i nie
    >zatrudnię kucharza bo nikt nie kupi :)

sushi jest nie tylko z ryb znawco...
  • jr

haha. xD
  • juicy_la_rock

no rozwin to bo tez masz wielkie pojecie..
    sushi to sposob podania potrawy, znane jest m in sushi gdzie zamiast ryby jest omlet
  • juicy_la_rock

"W skład sushi nie muszą wchodzić tylko ryby. Mogą to być różne warzywne dodatki, np. marchew, ogórek, awokado, biała rzodkiew, dzięki któ-rym po przekrojeniu zwiniętych w nori walców tworzyć będą atrakcyjne, kolorowe wzory........"
  • juicy_la_rock

nie mowiac o tym ze owoce morza to nie ryby a z tego tez jest ta potrawa...
  • juicy_la_rock

Sushi (jap. 鮨, 鮓 lub 寿司) - potrawa japońska. Przygotowuje się ją z ryżu oraz najróżniejszych owoców morza, ryb, warzyw, grzybów i jajek. Przygotowuje się je na wiele sposobów, niezależnie jednak od sposobu przygotowywania, niezmienne jest to, że ryż do tej potrawy zakrapia się octem ryżowym.

na zakonczenieeeee
  • Anonim

Ja chętnie spróbuję, bo żarcie w Mińsku staje ostatnio na nieco wyższym poziomie, także i tu może być ciekawie. Przynajmniej ktoś podejmuje kroki, żeby odbić się od pizzy i makaronów (notabene które bardzo lubię), i urozmaicić Mińszczanom sposób na spędzenie czasu oraz wzbogacić ich dietę; )
    Jak się komuś nie podoba specjaliści-krytykanci, to idźcie wciąć zapiekankę na stacji, na stojąco rzecz jasna. Na pewno będzie taniej.
  • juicy_la_rock

>Jak się komuś nie podoba specjaliści-krytykanci, to
    >idźcie wciąć zapiekankę na stacji, na stojąco rzecz
    >jasna. Na pewno będzie taniej.

rozumiem delikatna aluzje; )
    jesli lubisz jak ktos pisze glupoty to ok, ja nie trawie jak ktos wypowiada sie na jakis temat blednie. jesli nikt tego nie zweryfikuje, pozniej nastepne osoby beda powielaly blad.
    dlatego lepiej siedziec cicho albo sie rozeznac wczesniej, niz wpisywac sie w kazdym temacie na forum tylko po to, aby sie wpisac...
  • Anonim

nie znam się na sushi, ale wiem że z takimi cenami http://www.nigiri.pl/index.php?id=m... w Mińsku restauracja się nie utrzyma
  • Anonim

a to co sie tworzy koło carrefoura to MC :D? - napisała pożeraczka cieżko strawnego żarcia :D

sama bym czegos ciekawego spróbowała, a nie ciągle pizza, kebab moze hamburger czy makaron...albo kurczak:>
  • tesco shop

>Bartek Sowa napisał
    >nie znam się na sushi, ale wiem że z takimi cenami
    > http://www.nigiri.pl/index.php?id=m... w Mińsku restauracja
    >się nie utrzyma
    i to i tak, ci powiem, dosc tanie

ale trzymam kciuki za sushi w minsku

tyle
  • piotr

>Bartek Sowa napisał
    >nie znam się na sushi, ale wiem że z takimi cenami
    > http://www.nigiri.pl/index.php?id=m... w Mińsku restauracja
    >się nie utrzyma

Jeśli rzeczywiście się tworzy, to znaczy, że istnieją podstawy do twierdzenia, że się utrzyma i będzie na siebie zarabiać. W ciemno, bez wcześniejszej analizy nikt zdrowy na umyśle niczego nie otwiera.
  • Anonim

jeżeli się otworzy to będę stałą bywalczynią, uwielbiam sushi. Oby tylko było świeże, bo jak nie będzie miało popytu to możemy mieć do czynienia z mrożonkami, a nic gorszego w sushi nie może się zdarzyć. Zobaczymy, ja jestem za.
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)