MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ehh.. ja najbardziej lubie zje4sc w eklerku.. kolo 3-gim. maja tam najlepsze pizze,naj ciasto, dodatki, zawsze wszystko siweze i dobre:), super ciastka, koktajle, salatki, lody, nalesniki, soki, caputhino, kawe, herbate i wszystko.. w piano wszystko znajdziesz i jest naj.. nadaje saie na spotkanie z friends, na spedzenie samemu czasu i przemyslen, na randke i tak po prostu cos zjesc lub na deser.. polecam.. elkerek (piano) rządzi:*:*:*
  • Siper

najlepiej zjeść w barze Jedynka ..... Bardzo tanio i bardzo dobre :) polecam zupe pomidorową i pierogi z mięsem :D :p
  • Aduś

czy ktoś tu wspominał o "Złotym Kurczaku"??
  • Kubuś :)

szkoda ze w Minsku nie ma SPHINX'a :(
  • Anonim

wlasnie, fajnie ze ktos sobie przypomnial :) w Zlotym Kurczaku tez mozna dobrze, smacznie i w miare tanio zjesc !! Ostatnio zjadlem burgera cyganskiego i banany w ciescie na deser (lacznie 9zl) pychota :)
  • muczaczo

>☼ Kubeusz ☼ napisał
    >szkoda ze w Minsku nie ma SPHINX'a :(

w sumie żarcie dobre ale drogo. jak ostatnio zaczęliśmy popijawę to było dobrze - yequilla, cognac itp itd ale jak dostaliśmy rachunek to już nie było do śmiechu :D
  • muczaczo

a najlepszą knajpą póki co jest chińszczyzna na warszawskiej koło siennickiej.
  • Królowa

>aśmy wczoraj dali! napisał
    >a najlepszą knajpą póki co jest chińszczyzna na
    >warszawskiej koło siennickiej.

tam się da jeść?
    nie podają zwierząt domowych? :)
  • Anonim

podają do rąk własnych jeszcze zywe :) ze schroniska zadbane odpchlone troche.. i podaja buraki pastewne polecam nieźle walą prawie jak ser pleśnniowy ale jak zmakuja to wamm nie powiem bo nie jadalem hehe :)
  • Unpure

Miejscem gdzie można dobrze zjeść jest Pizzeria Presto, na serbinowie(obok Topazu).
    Pizze są tu fantastyczne, prawdziwe włoskie ciasto, świeże składniki, pyszne sosy, a po złożeniu zamówienia dostaje się darmową przegryzkę :D.
    Pizze można sobie projektować samemu :D, są też pyszne włoskie pasty, desery, dania główne, przekąski...
    Piwo jest po 4 zł :D Wino podobnie.
    Jedynym mankamentem jest to iż nie ma sali/miejsca dla niepalących :(. Ale teraz są wystawione parasole więc jest ok :)

W Lokalu są 2 sale, w jednej z nich są wyświetlane na całej ścianie filmy/teledyski. Mają niesamowity wystrój w środku!!! niepowtarzalne wnętrza, nigdzie jeszcze nie widziałam podobnego w. A obsługa jest znakomita.
  • muczaczo

dobrze można zjeść w porze obiadowej
  • ॐ MaŁy ™

zgadza sie, w porze obiadowej

w domu
  • Piotrek

u mojej mamusi można dobrze zjeść:P
  • rafal

u mojej babci też można dobrze zjeść i dużo:P
  • Anonim

Złoty Kurczak :)
  • Manga

Jesli piszemy o restauracjach, a nie barach, to ja polecam Gawrę.
    Od 2 albo 3 m-cy jest tam nowy szef kuchni i zmienili Menu.
    Wprawdzie za obiad z 2 dań i deseru dla 2 osób trzeba zapłacić ok. 100 zł, ale warto.
    Desery wymiatają, przekąski smakowite, a drugie dania pychota - zwłaszcza z polędwicy itp mięs.
  • Erwin

Polecam sushi bar na Warszawskiej, ale nie wiem czy jest otwarty w niedzielę :(
  • Katarina

prowokator
  • Patryk Zatylny

Polecam luknąć na stronkę http://www.wartobyc.pl - mają całkiem pokaźną bazę lokali, pubów itp. podzielonych regionami :) Na pewno coś się znajdzie :)
  • Mariolka ♥

Hmm pizzeria "Biesiadowo"
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)