-
Magda
Cześć dziewczyny! Mam takie pytanie: gdzie można kupiś dobry piasek do piaskownicy?Mam z tym problem bo chcialabym taki jaki jest w przedszkolach czyli płukany i odkażany.Te z marketów są beznadziejne i drogie.Piękna piaskownica stoi...ale pusta:(A no i jeszcze dowóz 60 km od Wawy. -
kala
-
Magda
kiedyś mówiła mi o tym nauczycielka z przedszkola, a teraz nie mam z nią kontaktu.Z resztą widze że to problem zeby mi cokolwiek odpisać, więc daje sobie spokój. -
kala
>Magda napisała:
>kiedyś mówiła mi o tym nauczycielka z przedszkola, a
>teraz nie mam z nią kontaktu.Z resztą widze że to problem
>zeby mi cokolwiek odpisać, więc daje sobie spokój.
Nie sadze,mysle ze moze zadna z mam nigdy nie miala z tematem do czynienia,tak jak ja...Ale mnie to zainteresowalo,bo dziadek buduje dla mojego Kuby super piaskownice na nasz przyjazd,zabilas mi cwieka tym piaskiem:)))
-
-
-
I z u l k a
HEYA.. JA KUPOWAŁAM PIASEK DO PIASKOWNICY W TAKIM SKŁADZIE BUDOWLANYM NA ZACISZU PRZY WYLOTÓWCE NA MARKI PRZY GŁOWNEJ RADZYMIŃSKIEJ .. CZYSCIUTKI PIACH !!! rewelka!!PAKOWANY PO 25KG WOREK ALE KOSZTOWAŁ OK6ZŁ WOREK...
A WOGLE TO WiDZIAŁAM NA ALLEGRO ŻE OGŁASZAJĄ SIE Z PASECZKIEM.. pozdro -
Ewcik
My kupowaliśmy w żwirowni gdzieś koło Tarczyna(40km od Warszawy)Tylko my mamy wielką wykopaną piaskownice i dowoziliśmy swoją przyczepką.Ale myśle,że z transportem nie byłoby problemu. -
Ewcik