-
!!!WOJTO!!!
A np. MKS Ciechanów i Tęcza Płońsk?? Kibice Legii a się nienawidzą... Tak samo Ciechanowianie mają z Mławianką, ale że Mławianka to L&L (Legia&Lechia) to już można pominąć... -
Nasielsk
-
Nasielsk
><> st®uś <> napisał
>Dlatego że kibice Świtu to kibice Świtu a kibice Żbika
>to kibice Żbika i nie ma między nami żadnych układów.
>To że kibicujemy (L) może nas łączyć na jej meczach...
>Prawie całe mazowsze to Legia nie znaczy to że mam pisać
>Swit&Tęcza czy Świt&Narew...
Tzn że na meczach Świtu się bijemy a jak jedziemy na Legię to pijemy razem piwo i jest super?PARANOJA. -
<> st®uś <>
Dobry przyklad Wojtek. Tecza i Ciechanow niezbyt sie lubia ale Legia FC Ciechanow i FC Plonsk czasem razem jezdza na mecze. Mariusz a Ty wogole jezdzisz na Swit bo jakos Cie nie kojarze... -
-
Nasielsk
-
Zacznijmy od tego ze jak dla Ciebie takie rzeczy o ktorych pisali wcześniej chłopaki to udziwnienie, paranoja, czarna magia, więc jaki z Ciebie kibic skoro tego nie kumasz??!!
-
!!!WOJTO!!!
No i czy jako kibic Żbika piłeś piwo z kibicem Świtu?? :P bo jak "Żbik&Świt" to chyba coś powinno być w tym temacie ]:-> -
Nasielsk
tak piłem i pije nie raz bo to normalny człowiek a nie jakiś napinacz. -
!!!WOJTO!!!
My się nie napinamy, też jesteśmy normalni... A z kim piłeś i pijesz to Twoja prywatna sprawa :>
Ale odnoszę wrażenie że z "kibicem piknikowym" a nie z młynu...PS: przez miesiąc może mnie nie być więc się nie denerwuj jak coś -
Nasielsk
-
!!!WOJTO!!!
Na meczach Żbika przypuszczam że nie jesteś piknikiem, ale w Nowiaku... Nie kojarzę, może dlatego że nikt z Nasielska nie jeździ. Pomijając garstkę osób z okolic... -
Nasielsk
-
!!!WOJTO!!!
-
Kafar90
Nasielsk? odnośnie waszych wyjazdów na Świt to nic nie mogę powiedzieć, ale wiem, że jest u was kilku pedałów polonistów, którzy się napinają i robią wam wiochę. Skoro Nasielsk to Legia, to zróbcie porządek z tymi brudasami - polonistami, którzy mówią, że Nasielsk to Polonia. -
mateusz
Wg mnie to nie ma co się wpierdalać w jakieś układy albo zgody. Chcecie to przyjeżdżajcie nawet z zakopanego. Możemy się napić, popatrzeć na mecz ale na chuj zgody? Jak było z Legionovią? Chuj z tego wyszedł.
Ja mam swój FC Chotomów jak to mówi Gural i nie szukam przyjaciół. Jak mam czas to jeżdżę na mecze a jak nie to oglądam w necie. I jest git.
A tobie marian czy tam mariusz radzę nie wypowiadać się na temat którego nie rozumiesz bądź nie znasz. -
mateusz
Zapraszam wszystkich do słuchania mojej audycji w internetowym rodio na http://www.megatorrent.pl
link: http://megatorrent.pl:9000/listen.p...
P.S. nie trzeba się rejestrować żeby słuchać; ) -
Ołjejorrrr:) ...
Z racji tego ze to grono jest pokemonowate, już jakiś czas temu przestałem tu pisac, wpadłem przypadkowo i Tobie Mateuszu, z racji tego ze uciszasz Mariana czy jak mu tam, poradze to samo - nie udzielaj się w tematach o których nie masz pojęcia. Piszesz że chuj było ze zgody z Novią - wspomagałeś tą zgodę?utrzymywałeś? Nie. W takim razie na ten temat nie pisz. Jeżeli chcesz podjąc ten temat, zapraszam priv.