Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Raven/Śliwa

Hmmm moze jest skrajnie uzalezniony od kawy :D
  • Anuszka

czy to on? jeśli tak, to spotkałam trzecią postać z Mitologii miejskiej:)
    ciekawe, czy kolo podołał dziadkowi szachiście?
    mac na świętokrzyskiej
    • 20091016074

• 20091016073

• 20091016075

• Anonim

Spotkałem go kiedyś w mac-u w SMYK-u (chyba już tam maca nie ma?), też chciał grać, też o 10zł, ale chyba miał zły dzień, bo baty zebrał... Ale uczciwie wypłacił, więc nie kantuje IMO; ) Pozytywna postać :)
  • Tomek

Też z nim przegrałem, ale tylko piątaka xD Podbił do mnie w Macu niedaleko PKiN, najpierw powiedział ze gramy o herbate....a potem nagle o dyche, więc mu wcisnąłem, że jestem biedny student i nie mam wiecej kasy bo wydałem na jedzenie. Jebaka mówił, że lekarze kazali mu grać, bo on chory jest i w ogóle xD Ale szczerze mówiąc to wole przegrać z takim dziadkiem w szachy, niż dać jakiemuś menelowi na wino.
  • Andrzej

Do mnie też podbijał ale już dawno. Nie dałem się wciągnąć coś tam stękał.
  • Bartek

dałem mu się dzisiaj zrobić na 3 dychy w 4 partiach. Po wszystkim zaproponował, że za symboliczne 5 dych tygodniowo będzie mnie uczył szachów i pokazał pare, jak to powiedział, "darmowych" zagrywek. Ale kiedy powiedziałem mu, że on to chyba sporo takich jeleni jak ja znajduje, z deczk aisę obraził.
  • Anonim

Też spotkałem go McDonald's na Świętokrzyskiej.Zaproponował grę,a że zbytnio nie miałem co robić,to się zgodziłem.Rozkłada planszę i ustawia pionki.Po ok. 2 min. gry powiedział,że gramy o 5 zł.
    Od razu odmówiłem,nie lubię czegoś takiego.
    A ten "miły" Pan wyskoczył z tekstem: "To co mi kurwa dupę zawracasz?!"
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)