-
ıʞnʎ
-
sylwester.
ojacie! w takim razie mój samo-robiący-zdjęcia aparat jest nawiedzony? *O*
ale fajnie! chyba zacznę z nim gadać!
a moje krzesła, które w nocy skrzypią tak, jakby ktoś na nich siedział?
jej. -
bianca
Ha, a ja mam nawiedzoną komórkę, która sama wydzwania do różnych ludzi w środku nocy. To znaczy już nie wydzwania, bo ja na noc wyłączam :] -
Jane Doe
A ja mam taki wisiorek z turkusu w kształcie kła. W dwa lata temu nosiłam go przez całe wakacje, aż do feralnego powrotu z Helu kiedy wsiadłam do pociągu, oparłam się o okno, żeby je otworzyć, a on pyk... widocznie zaczepił się o coś, rzemyk pękł, a kieł spadł na tory. Na szczęście pociąg tylko zmieniał tor, bo wsiadałam na jakimś bocznym, więc musiał podjechać pod peron. Chwilę tam miał stać więc wysiadłam i poszłam z chłopakiem go poszukać na torowisku. Oczywiście nie znaleźliśmy go, trochę było mi przykro, no ale trudno. Jak wielkie było moje zdziwienie jak po kilku miesiącach znalazłam go w pudełeczku z jakimiś starymi błyskotkami u mnie w pokoju... do tej pory nie wiem jak to się stało, bo widziałam nawet jak spada na tory. -
-
Richard Carrington
-
Zmęczona Śmierć
Ja mam nawiedzoną butelkę po piwie, jak stoi sama w pokoju śpiewa piosenki ze smerfnych hitów, ale jak wchodzę to tylko tańczy makarenę ale nie wydaje już żadnych dźwięków. Nie mogę jej wyrzucić, bo ojcu bardzo się podoba jak tańczy i chyba się polubili, bo jak ładnie prosi to tańczy nawet kan kana.