-
fräulein amiese
któż go nie zna? uliczny minsterl, archetyp barda - wędrowca... [I jeszcze to co jest kwintesencją witkowego stylu - napis "hultai" (sic) na gitarze...]
Do niedawna myślałam, że tak sobie tylko brzdąka przy metrze centrum, a tu taki myk - witek nagrał płytę. za 15.50 możemy mieć próbkę jego twórczości...
"Pan Witek to nie tylko tęskniący za prawdziwą miłością wrażliwy romantyk i zdradzony kochanek ("a ty stałaś z innym panem pijąc w bramie wino"), ale też frywolny donżuan i erotoman ("mój koń nie mieści mi się w dłoń")" [Independent.pl]
"pan Witek z Atlantydy jest czadmenem do potęgi 8" [anonimowy fan]
A jakie są wasze wrażenia wspomnienia tudzież inne przeżycia dotyczące pana witka? -
Anonim
Dwa lata temu przy placu Zamkowym czekalam na kolege pijac kawe..siedzialam przy panu Witku i bylo mi przykro w uszy. -
Seb
A ostatnio p.Witek kandyduje na prezydenta, nawet mu sie w liste wpisalem, bo zbiera podpisy:-D. Pokazywał własną wersję "konstytucji", która zajęła mu tylko 3 kartki A4.
I jeszcze udało mi sie go zauwazyc w tv, w jakims nowym reality show vivy.
-
herman
pan witek bedzie prezydentem
podpisalem mu sie na liście
to jest gość -
-
x
poznalem tego typa jakies 10 lat temu w wegorzewie
nic sie nie zmienil
a po rozmowie - taki dosc ciekawy frik :) -
Wittka
jest to pewien hardcore - glos niczym otwierajace sie powoli drzwi na horrorach.
ogolnie mozna potraktowac jako pewien kawalek warsiafskiego folklora.
Dluzsze sluchanie jednak niewskazane. -
Negasonic Teenage Warhead
Plyte to on ma joz od ladnych trzech lat.Swojego czasu mialem na kompie nawet.Facet jest nieslaby.Nawet raz gral koncert w naszym lo dzieki inicjatywie uczniow:P -
Mr.D
-
OGUR
jak pierwszy raz zobaczyłem jak śpiewa to myślałem że z playbacku leci! Jakież było moje zdziwienie gdy w głośniku było słychać to co mówił do kolesia obok! : ) -
Zombiak
a ja ściągam właśnie jego album...
pamiętam jak miał własny kącik w programie "lalamido, czyli porykiwania szarpidrutów" na dwójce bodajże...
Największą polewkę miałem, jak poszedł do muzycznego, z proźbą, zby mu strunę wymienili, bo sam nie umiał, a potem stroił się do postawionego tam pianina... :) -
Anonim
ale bądz co bądz kultowa postać a jaki koncert dał na woodstocku (fiu fiu) -
neeта
warsiafski folklor warsiafskim folklorem, ale niezłe koncerty też w Sopocie dawał.
za 2 złe dostałam od niego płytę na Monciaku.
-
Doctor Wiktor
On kiedyś po Monciaku zapieprzał. I u wojewodzkiego byl nawet i jezioro labedzi gral dla kaczynskiego specjalnie; ) -
nieradek
a pamieta panstwo program taki "Lalamido" ? tam pierwszy raz zobaczylem pana Witka, a bylem jeszcze w szkole podstawowej. To byly czasy, program Magazynio, Za chwile dalszy ciag programu.... -
Proserpine
Zaśpiewał mi kiedyś piosenkę ! "Dziewczyna o Perłowych Włosach"... :D -
Joanna napotykalska
nie tylko Tobie... :P :D
a tak wogole to jeszcze czesto pokazywali jego wypowiedzi po odcinkach "przyjaciolek" na mtv wogole to przebojowy chlopak :) -
Anonim
to były piękne dni, to były piękne dni
pamiętam jak dobrze zrobiłaś mi...
kiedyś pracowałem w jednym radiu i zaprosiliśmy pana Witka do studia. Dal czadu na gitarze live :-) -
Anonim
-
Leśny Ludek
-
Negasonic Teenage Warhead
http://www.prv.pl/klikometr/index.p...
Jak pisalem pan witek wystepowal w naszej szkole jak rowniez wzial udzial w prezentacji dotyczacej Hiszpani na lekcje Wosu.Na tej stronie znajduje sie pare zdjec wycietych z materialu tej prezentacji.