Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wer.

U mnie sklep się zmienia :P
  • Anonim

>[Dr BdS] napisał
    >Miałem rację: http://grono.net/forum/topic/147226... Ale
    >w trochę rozbudowanej wersji, bo jeszcze doszło wycięcie
    >nerki.

Ja słyszałem wersję z wycinaniem nerek ale to już dobre dwa lata temu. Takie historie nie prędko ulegają przedawnieniu.
  • Anonim

od tej sprawy najróżniejsze historie z wycinaniem nerek sypały się jak choinka na trzech króli. Nie wiem jak trzeba być znudzonym żeby wymyślać coraz to nowsze farmazony. Wracając do samego początku historii z uprowadzeniem dziewczynki to sądzę że to jest całkiem możliwe.. czasem jak jestem w markecie to słyszę przez głośnik teksty np.. "zagubione dziecko (opis wyglądu) czeka na rodziców w punkcie obsługi klienta..
  • Marcin Sumera

Teraz porywają w Tesco? Wcześniej to była Ikea.
  • abdabdadbabdbadb

w płocku jakis czas temu powstala galeria handlowa płock jak to płock jest zacofanym miastem i ok. miesiaca temu taka sama plotka krazyla u nas ,a teraz glownie mowi sie o wycinaniu roznych narzadow
    ofc bullshit :D
  • Malajna.

Ha! Właśnie z powodu zapalenia płuc gniję w domu i oglądam niesamowicie wciągający odcinek W11 mówiący właśnie o porwaniu dziewczynki w supermarkecie, którego sprawcą(o zgrozo!) był Kubuś Puchatek! :D.
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)