Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • neda

jednym z moich ulubionych jest opowieść o ćmie barowej, która przysiadała się do stolików i po wypiciu określonego limitu alkoholu wyciągała słoiczek po musztardzie, w którym pływał sobie mały embriomek i zaczynała złorzeczyć, że była wyrodną matką i zabiła swoje nienarodzone dziecko !!
  • ag.

eeej fajne:D
    czemu ja tego nie znam?

zapodaj jeszcze jakims;)
  • Anonim

I kebaby!
    Zanim jeszcze zamieszkałam w Krakowie już wiedziałam, że koleżanka kogoś tam zjadła kebaba w Rynku i zaczął ją boleć brzuch. A jak dojechała do szpitala, to lekarz spytał: czy pani jest prostytutką? Bo ma pani 11 rodzajów spermy w brzuchu.
    A najlepsze jest to, że pełno ludzi twierdzi, ze to właśnie ich koleżanka była!!!
    Albo dziewczyna faktycznie była prostytutką (stąd tyle znajomości:) albo stała się sławna dzięki temu posiłkowi:)
  • Mechanik Jerzy Kudelski

to było już we wszystkich miastach, we wszystkich sieciowych restauracjach, liczba rodzajów spermy waha się od 6 do 18.

słowem: bujda! :)
  • a

o matko. historia o kebabie jest stara jak świat i głupia jak but. poszukaj sobie, jest na tym gronie, czemu to praktycznie niemożliwe.
  • Anonim

A jakieś inne mity? niedługo jadę do Krakowa i fajnie byłoby poznać je również od legendarnej strony;)
  • UŚMIECHAJ SIĘ do ludzi !

Odnawiam prośbę o mity krakowskie!!

BAAAARDZO ICH POTRZEBUJĘ do pracy magisterskiej :(

Np. ostatnio w gazetach pojawił się nius o ekshumacji zwłok dziewczyny, która 11 lat temu została obdarta ze skór i zatopiona w Wiśle. Podobno studentka religioznawstwa UJ i ponoć to właśnie jeden z profesorów ją tak potraktował...

Czy choćby czakram wawelski... znacie coś? Wiecie?

PROSZĘ PISZCIE!!
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)