Missy,Timbaland,Aaliyah...and th [292]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ____________________

kawalek tu macie linka jak nie slyszeliscie jeszcze!!

http://www.jlo.net/media/audio/jenn...
  • beyoonce

no no calkiem calkiem hehehe :] http://www.jlo.net/ - tam jest lepsza wersja tej mp3 i mozna sciagnac kawalek klipu :] ciekawie sie zapowiada :D
  • Nexus

a mnie sie srednio podoba!
    ja poprostu jej nie lubie bo nie ma zdolnosci wokalnych wogóle, ona piszczy nie śpiewa
    a co do muzyki to jest spoko i zadowolił bym sie samym podkładem bez jej głosu:)
  • ____________________

no przeciez podaje z tej stronki!!!

ahhahahaahah

a ja za nia terz tam nie przepadam tylko za niektorymi jej kawalkami!!!
  • ____________________

no przeciez podaje z tej stronki!!!

ahhahahaahah

a ja za nia terz tam nie przepadam tylko za niektorymi jej kawalkami!!!
  • Nexus

Dyzy...jestes pijany jeszcze bo dublujesz komentarze:P
  • ____________________

ehheheheehehhe moze mnie itroche jeszcze klepie!!!hmm ale po czym!!!hhehehe
  • beyoonce

heheh no tak :P tylko ze podajesz linka do mp3 z "aol first listen" a jest juz tam dostepna wersja bez roznych glosow w tle :>:>:>
  • ____________________

no to luz!!:D
  • a.m.

Ooo niee! Get Right to zdecydowanie najgorszy singiel J.Lo, która w ogóle nie jest za rewelacyjna, według mnie najlepsza była dla niej współpraca z Ja Rule, wtedy te kawałki miały brzmienie :-D
  • Anonim

Weszłam z ciekawości na to grono tematyczne i sobie oblookuje opinie na tematy różnych wykonawców R&B, soul i hip hop'u i jak dotąd ze wszystkimi się zgadzałam :D bo dobrze gadacie :D ale no jak zobaczyłam wpisy na tym forum to aż mnie ścieło z nóg ... Ja lubię J.Lo za jej upór z jakim dążyła do kariery ... jej jako jedynej aktorce udało się odnieść sukces również w branży muzycznej. Zgodzę się z tym, że nie ma ona jakiegoś super rewelacyjnego głosu, no ale prawda jest taka, że wielu dzisiejszych wykonawców nie posiada tego daru :/ a śpiewa i odnosi sukces, tak jak właśnie J.Lo ... no, ale oczywiście każdy może mieć odmienne zdanie na ten temat; )
  • Nexus

ona wogóle nie ma glosu, talentu w sumie tez nie ma...sztab ludzi nad nią pracuje i im to zawdzięcza!

z beztalencia można zrobic gwiazde:]
  • Anonim

Nie no, nie przesadzaj ... głos to ona ma, to prawda, że nie żaden a la Mariah Carey no, ale przynajmniej nie fałszuje ... a talent to ona ma ... czy ty widziałeś jak ona tańczy? Jest świetna ... a co do sztabu ludzi to pracują oni nie tylko nad J.Lo ...
  • Nexus

no tańczy to ona nieźle ale mialem na mysli spiew i aktorstwo....poza tym nadrabia swoim wielkim tyłkiem który ubezpieczyla:D

ehym..ona piszczy a nie spiewa:)
  • Anonim

Aktorką to ona jest bardzo dobrą :P
    Chyba nie dojdę z toba do porozumienia w tej kwestii :P ale wielkie pozdro dla ciebie; )
  • Nexus

ee tam...daj spokoj, komedie romantyczne nie wymagają dużego wysiłku aktorskiego:D

juz wole Madonne która nauczyla sie troche spiewac w trakcie kręcenia Evity:)
  • Nexus

aha...a Wade Robson nie umie tańczyc...:))
  • Anonim

Właśnie dlatego jest po Śliżewie :P o ile wiesz, o kogo biega :P
  • Nexus

haha...a i nawet teraz juz tak nie wyglada..spasł sie troche:D
  • Anonim

aaaa i jeszcze jedno ....
    Widziałeś może ,,Oczy anioła" ?? Jeśli nie to powinieneś to nadrobić; ) Dodam, że filmik jest oczywiście z udziałem J.Lo; )
| |

Aaliyah baby girl i've learned to love those while ther still awake ............................

Fotki

Miejsca grona (0)