Misfits [270]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak juz wypelzniecie z krypt... wczesniej odkrywajac to grono... to pochwalcie sie swoimi trzema ulubionymi utworami.

moja trojca:
    1. Some Kinda Hate
    2. Bullet
    3. Hybrid Moments
  • Grono.Net

hihi ja lubie
    BULLET I HALLOWEEN=)
    pozdrawiam
  • Kosa

dla mnie najlepszy jest SCREAM
  • Pyrkenstein

1. Mommy Can I Come Out And Kill Tonight
    2. Die Monster Die
    3. Saturday Night
    4. Hunting Man
  • Kudłaty

Osobiscie nie moge wybrać moiego ulubionego kawałka gdyż nie mógłbym sie zdecydować, którego umieścić na 1. miesjcu. Wszystkie są świetne i jakbym miał umieścic te co lubie to prawie cała dyskografia by sie musiała ukazać :] Wszystkie płyty są świetne oprócz Earth A.D. & Wolfsblood ta mi średnio przypadła do gustu. Zespół odkryłem poprzez fascynacje Ramones'ami, na zdjęciu Marky'ego Ramone z Jerrym Only, Doyle'm i Dez Cadena'em.
  • Grono.Net

dla mnie Misfits liczyło się tylko za czasów Danziga..........później to już nie to :/ ale to tylo moja skromna opinia
  • Kudłaty

Graves też miał spoko głos, czasami nawet spiewał specjalnie jak Danzig by nie straciło to klimatu. Ja uwazam że za ich dwóch to był zespół z mozliwościami i jakby wtedy grali z Marky'em Ramone to cud miód :] Teraz ponoć Jerry się uczy śpiewać odkąd już nie muszą sie o perkusiste martwić :]
  • łukasz czego szukasz

no ale jak mu to śpiewanie idzie moglismy sie na zywo przekonac w proximie jakis czas temu. Co tu dużo mówic...koncert nie powalał :/
    No ale inaczej nie zobaczył bym Markyego Ramona, Deza Cadeny no i Jerrego :) a tak 3 gwiazdy za jednym razem hehe 3 in 1
  • Grono.Net

dig up her bones
  • Anonim

Descening Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
  • j

dig up her bones , crimson ghost , die monster die
  • Anonim

American Psyho, Dust to Dust, Don't open till dooms day, Last Cares :)))))))))
  • Anonim

i GRAVEZ rządzi :D:D:D Danzing tez spoko ale glupi bufon ze odszedl...i nagral jedna fajna piosenke "Mother" :P
  • Anonim

Danzig nie jest głupim bufonem.... grrrrrrrrrrrr ]:>
    I nagrał kilka świetnych płyt. :>

A z Misfits...?
    1. "All Hell Brakes Loose"
    2. "Last Carres"
    3. "Scream!"

Resztę uwielbiam tak samo :D
  • Anonim

ja tylko to slyszalem, ale jak odszedl z misfits bo uwazal sie za lepszego...tak sie po prostu nie robi; ) a jego piosenki slyszalem moze ze 3 i tylko Mother mi pasuje; P
  • Anonim

Nie?? W wieku 20 lat się tak nie robi?? Jak nie tak, to niby jak?? Szczególnie, że Only na gitarze kilka chwtyów znał a Danzig ciągnął całą kapelę? Zastanów się trochę.

• Anonim

oj tam pierdolenie takie, to nie bojsbend! :P odszedl to odszedl, kazdy ma swoje zdanie i ju :) i tak kudły fajne mają :D
  • Anonim

tiaaaa :D:D
    w ogóle debeściaki :D:D
  • łukasz czego szukasz

W koncu punk rocka grali, to po huj znać duzo chytów. to jest prosta muzyka :)
  • j

jak to mowia : nie umiesz grac - graj punka