-
Anonim
jak juz wypelzniecie z krypt... wczesniej odkrywajac to grono... to pochwalcie sie swoimi trzema ulubionymi utworami.
moja trojca:
1. Some Kinda Hate
2. Bullet
3. Hybrid Moments -
Grono.Net
-
Kosa
-
Pyrkenstein
1. Mommy Can I Come Out And Kill Tonight
2. Die Monster Die
3. Saturday Night
4. Hunting Man -
-
Kudłaty
Osobiscie nie moge wybrać moiego ulubionego kawałka gdyż nie mógłbym sie zdecydować, którego umieścić na 1. miesjcu. Wszystkie są świetne i jakbym miał umieścic te co lubie to prawie cała dyskografia by sie musiała ukazać :] Wszystkie płyty są świetne oprócz Earth A.D. & Wolfsblood ta mi średnio przypadła do gustu. Zespół odkryłem poprzez fascynacje Ramones'ami, na zdjęciu Marky'ego Ramone z Jerrym Only, Doyle'm i Dez Cadena'em. -
Grono.Net
dla mnie Misfits liczyło się tylko za czasów Danziga..........później to już nie to :/ ale to tylo moja skromna opinia -
Kudłaty
Graves też miał spoko głos, czasami nawet spiewał specjalnie jak Danzig by nie straciło to klimatu. Ja uwazam że za ich dwóch to był zespół z mozliwościami i jakby wtedy grali z Marky'em Ramone to cud miód :] Teraz ponoć Jerry się uczy śpiewać odkąd już nie muszą sie o perkusiste martwić :] -
łukasz czego szukasz
no ale jak mu to śpiewanie idzie moglismy sie na zywo przekonac w proximie jakis czas temu. Co tu dużo mówic...koncert nie powalał :/
No ale inaczej nie zobaczył bym Markyego Ramona, Deza Cadeny no i Jerrego :) a tak 3 gwiazdy za jednym razem hehe 3 in 1 -
Grono.Net
-
Anonim
-
j
-
Anonim
American Psyho, Dust to Dust, Don't open till dooms day, Last Cares :))))))))) -
Anonim
i GRAVEZ rządzi :D:D:D Danzing tez spoko ale glupi bufon ze odszedl...i nagral jedna fajna piosenke "Mother" :P -
Anonim
Danzig nie jest głupim bufonem.... grrrrrrrrrrrr ]:>
I nagrał kilka świetnych płyt. :>
A z Misfits...?
1. "All Hell Brakes Loose"
2. "Last Carres"
3. "Scream!"
Resztę uwielbiam tak samo :D -
Anonim
ja tylko to slyszalem, ale jak odszedl z misfits bo uwazal sie za lepszego...tak sie po prostu nie robi; ) a jego piosenki slyszalem moze ze 3 i tylko Mother mi pasuje; P -
Anonim
Nie?? W wieku 20 lat się tak nie robi?? Jak nie tak, to niby jak?? Szczególnie, że Only na gitarze kilka chwtyów znał a Danzig ciągnął całą kapelę? Zastanów się trochę.
-
Anonim
oj tam pierdolenie takie, to nie bojsbend! :P odszedl to odszedl, kazdy ma swoje zdanie i ju :) i tak kudły fajne mają :D -
Anonim
-
łukasz czego szukasz
W koncu punk rocka grali, to po huj znać duzo chytów. to jest prosta muzyka :) -
j