♡ Miodowa - Nasza Miłość ♡ [498]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jakajakaśka:)

no to zapraszam wszystkich thebeściaków:):):)
  • Anonim

ja jestem thebesciakiem, bo wlasnie po długich poszukiwaniach znalazlem wreszcie METRONOM :D:D szkoda, ze dopiero po egzaminie, ale teraz moge juz na grudzien sie szykowac :D:D
  • Herman

Alez dziekuje za zaproszenie:D Zaiste piękna sprawa taki topic...

temacik, zgodzę się piękny:) noooo:) po raz kolejny gratuleję Ci BYŁY oboisto:) tym razem odnalezienia metronomu... ale zawsze to jakies osiągnięcie;)

mam cichą nadzięję że to grono bedzie sie jakoś trzymało;) w końcu jest dla thebeściaków:)

a pan thebeściak Piotrek to na czym?? i dzie mieszka?? bo ja w babicach, obok bemowa:)
  • senner

no.. dajmy na to że jestem debeściak :P

(biorąc po uwagę ze miałem przez 2 lata same 3 z zasad na półrocza i koniec roku a na koniec przedmiotu 4 to możliwe że jestem :)
  • Herman

Ktos o mnie pyta? No coz, ja niby na organkach cos tam gram... A co do mojej dzielnicy, to jest to rzeczywiscie bardzo fajny kawal blokowisk na plycie starego lotnikska, malownicza okolica:) W Babicach nawet raz na rowerze bylem;o calkiem blisko mnie!

temacik, zgodzę się piękny:) noooo:) po raz kolejny gratuleję Ci BYŁY oboisto:) tym razem odnalezienia metronomu... ale zawsze to jakies osiągnięcie;)

mam cichą nadzięję że to grono bedzie sie jakoś trzymało;) w końcu jest dla thebeściaków:)

ech.... to już było!!!!

własnie zostałeś przyjęty do grona thebeściaków:)

na którym roku i na czy jesteś?? ( prowadzę wywiad środowiskowy, bo wiewlu osób jeszcze nie znam:)
  • senner

o mnie pytacie?
    2 rok szczęśliwie kończe. no nie wiadomo bo egzamin z wiolonczeli w poniedziałek więc wszystko możliwe.. po za tym jestem głosicielem teorii że wraz z zwiększaniem się pudła rezonansowego instrumentu wzrasta poziom ansurdalno-abstrakcyjnego poczucia humoru właściciela/użytkownika tegóż instrumetu

dlatego kontrabasiści są jacy są :D

narazie kopnął mnie zaszczyt i poznałam tylko jednego kontrabasiste:) miło mi pana poznać:) ja szcześliwie kończe pierwszy rok:)
  • senner

ja żadnego nie znam ale..

kiedyś siedziałem z koleżanką przy automacie a ona robiła zanadnia z matmy (wtedy 2 gimnazjum) i to były nierównosci.. koleżnka męczyła się strasznie bo przykłądy były max. chamskie.
    a tu nagle.. :)
    idzie sobie basista i patrzy a tu łatwe przykłady z matmy!
    dosiada się do nas a zaraz jeszcze jeden basista:
    -o jakie fajne!
    -stary to moze jej źle przepiszemy niby i zrobimy z całek?
    -dobra! :>
    no i zaczęli bazgrać coś w zeszycie koleżanki a gdy skończyli to:
    -tylko porszę cię miej ze sobą aparat jak będzie to sprawdzała ci to nauczycielka bo chcę zobaczyć jej minę. hehe w 2 gimnazjum zrobione na poziome 1 roku politechniki!
    i poszli rechocząc..

:D

hmmmm:) ciekawe jak sie skończyło:) ale chamy:)

ale taki humor jest fajny;)
  • witarowsky.

no to pogratuklować mi jednoręki bandyta z zasad na koniec postawił 3.... BUUUUUU!!! ja ja jej nie lubię; P

a ja jestem debeściak bo gram na oboju.....; P
  • Anonim

kto ci postawił 3? Chyba nie wiem o kim mowa.
  • senner

ej no to sie robi coraz bardziej niesprawieldiwe!
    ja nic prwei nie umiem a mam 4 gośka umie i ma 3 i kaśka też umie a ma 4.. nie mówię że mi źle ale to niesprawiedliwe..

życie jest niesprawieldliwe... ale nie martwcie się Kochani!!! nie ujdzie im to na sucho!!! (poślizną się na skórce od banana, albo zatrzasną się w sali na całą nockę...:)

a co do thebeściarstwa... to ja też jestem thebeściak, bo usiłuje grać na oboju:)
  • Czarek

ja jestem większy debeściak bo gram na większym instrumencie - fagocie; P i co? podskoczycie do mojego instrumentu?; DD
  • Anonim

A ja mam pałek wiecej, i co:P?