- 1
- 2
-
Łukasz
Witajcie, jakby ktoś z was chciał uszczuplić swój portfel, to mam parę książek do sprzedania:
- Helena i Lucyna Kazieko ?MATEMATYKA ? ZBIÓR ZADAŃ? ? cena 19,99zł, ale mogę zejść do 19zł J;
- Marian Gewert, Zbigniew Skoczylas ?ANALIZA MATEMATYCZNA 1 ? PRZYKŁADY I ZADANIA? ? cena 10zł;
- Walter Rudin ?PODSTAWY ANALIZY MATEMATYCZNEJ? ? cena 17zł;
- G.M. Fichtenholz ?RACHUNEK RÓŻNICZKOWY I CAŁKOWY? ? nówka ? cena 20zł;
- Józef Banaś, Stanisław Wędrychowicz ?ZBIÓR ZADAŃ Z ANALIZY MATEMATYCZNEJ? ? cena 25zł.
Jak komuś coś podchodzi pod temacik, to czekam na wiadomość na privie!!!
-
jaś
No to ja się też dołączę. J.MUSZYŃSKI - ANALIZA MATEMATYCZNA 1 (skrypcik dla INFORMATYKÓW z 1 roku) powiedzmy 80% ceny z księgarni, nie wiem ile to jest. Konkurencji nie robię, zakładajacy ten temat nie ma tej książki w ofercie:) -
Maciek
Zbiór z analizy - Banaś Wędrychowicz - 20zł
Analiza w zadaniach - Kołodziej - 20zł
Algebra - Klukowski Nabiałek - 20zł
J.Muszyński - Analiza 1 - co łaska; -)
mint condition -
Anonim
-
-
Anonim
Informatykom bardzo przyda sie skrypt z analizy - prawie dokladnie slowo w slowo to, co prof podaje na wykladzie.. a na wykladach, wiadomo, nie zawsze mozna byc - zdarzaja sie nader czeste okolinczosci "przeciw"; ) -
Maciek
-
♂
Analiza matematyczna. T. I
LITEWSKA K., MUSZYŃSKI J.
2000, 288 s., cena 13,00 zł
Pierwszy tom zawiera obszerny wstęp, omawiający podstawowe struktury: rachunek różniczkowy (to dla tych co mają z Dr Katarzyna Litewska Rachunek Różniczkowy na II roku), teorię funkcji, odwzorowania, funkcję jednej i wielu zmiennych oraz całkę nieoznaczoną(Analiza Matematyczna I i II z Prof. dr hab. Jerzy Muszyński). Podręcznik przedstawia głównie materiał teoretyczny; przykłady jedynie ilustrują ogólną teorię. Po każdym rozdziale podano kilka prostych zadań do rozwiązania (z odpowiedziami).
Nówka sztuka -
Perpetka
Hint dla pierwszego roku mającego zajęcia z Muszyńskim - kupcie skrypt i nie chodźcie na wykłady. Straszliwa strata czasu to jego czytanie skryptu na głos. -
Anonim
Tak, dokladnie. Poza tym strata czasu jest patrzenie, jak p. Muszynski mimo, iz trzyma caly czas skrypt w reku i tak myli sie w dowodach :) -
Anonim
Co z tego, ze trzyma skrypt skoro przeczytac nie moze bo za male literki...; ) -
Anonim
No w tym skrypcie niektore trywialne przejscia sa pominiete, dlatego czasem trzeba pomyslec, nie wystarczy tylko przepisac; ) -
Anonim
Tutaj się akurat bardzo mylicie:)
Profesor Muszyński doskonale pamięta kto chodzi, a kto nie chodzi na wykłady i zdecydowanie wykorzystuje to na egzaminie ustnym.
Pozdrawiam
Andrzej -
jaś
-
Anonim
TAK! Ode mnie też! Mam taki sam! Tyle, że lepszy, bo Michał swój skrypt na pewno popsuł i pozamieniał Wam wzorki; ] :D -
Anonim
E tam pamieta. I co z tego? Ja chodzilem na I semestrze na jego wyklady, a i tak dostalem 3. Zasluzone 3 - tylko na tyle umialem (zrobilem 2 dowody, a trzeciego nie pamietalem). W drugim semestrze zaczalem sie na powaznie uczyc tej teorii (przestajac jednoczesnie chodzic na wyklady). I dostalem juz 5...
-
He?
a ja chodzilem na wyklady :) w 1 sem mialem skrypt w 2gim juz nie. i tak na obu dostalem 4 :P a skryptu nie sprzedam na pewno jak bede go trzymal to zyska na wartosci :P -
jaś
Tak, Radziu! Za 20 lat odsprzedasz go PAN-owi i za te pieniądze kupisz sobie tropikalną wysepkę! -
jaś
KAlee: wcale nie jest popsuty, bo to nie jest ten którego sam używałem - przed ostatnim egzaminem skorzystałem z chwili nieuwagi Tomka H. i podmieniłem z jego - był w znacznie lepszym stanie WIĘC POLECAM! -
Perpetka
[Profesor Muszyński doskonale pamięta kto chodzi, a kto nie chodzi na wykłady i zdecydowanie wykorzystuje to na egzaminie ustnym. ]
Nie zaobserwowano tej zależności na obecnym V roku. Po prostu ci, co mają samozaparcie (albo nadmiar wolnego czasu), żeby tracić dwie godziny na ten wykład, mają też czas solidnie się nauczyć.
W pierwszym semestrze chodziłam, umiałam na 5, dostałam 5, w drugim nie chodziłam, umiałam na 4, dostałam 4, w trzecim na szczęście nie było już ustnego, nie byłam na ani jednym wykładzie i nic z tamtej teorii nie umiem. -
Grono.Net
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne