Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

aha. tak naprawdę to już z pięć osób założyło prywatne grona/fora/grupy, żeby nie spamowali i zwykle są w nich sami tylko założyciele. to przewrażliwienie na spam jest przesadzone i efekt marny :P
  • Paweł

>екатерина. napisała:
    >aha. tak naprawdę to już z pięć osób założyło
    >prywatne grona/fora/grupy, żeby nie spamowali i zwykle są
    >w nich sami tylko założyciele. to przewrażliwienie na
    >spam jest przesadzone i efekt marny :P

To załóżcie sobie jedno grono i już. Chyba na tyle potraficie się zorganizować, nie?

I jeśli to będzie zamknięte grono to nie wróżę Wam przyszłości :P
  • Anonim

>Natalia napisała:
    >Chcialam poinformowac matematykow pierwszego roku, ze
    >zalozylam grono specjalnie dla nas [padla taka propozycja w
    >mojej grupie, stwierdzilam, ze lepsze grono calego roku niz
    >tylko 1 grupy]. Zapraszam!
    > http://grono.net/chat/#forum/249595...
    >
    >Wiem, ze watek nie do konca dotyczy tego o czym pisze, ale
    >nie chcialam spamowac nowym tematem :)

to ja chcę wszystkich na tym gronie poinformować, że nie wszyscy z pierwszego roku MiNI mają gronko :P
    a z kopyta ruszyły/ruszą ... ruszyły już nasze grupy na strefie mini i - tu będę się kłócić - to najlepsze, bezpłatne (sic! mam nadzieję, że pomysł zrzuty na forum upadł tak szybko jak szybko się spłodził!) dla nas rozwiązanie. jeszcze raz apeluję, żebyśmy darowali sobie nadymane prywatności i grupy chronione, sztucznie napędzane pragnienia jakieś. w końcu też lepiej nam się powiedzie, jeśli otworzymy się na doświadczenia staaarszych roczników :D
    tu link: http://strefamini.kp.nsf.pl/index.p...
    więc do dzieła kochani i werbować tu swoich znajomych i na wykładach poszturchać z lewa i z prawa sąsiada, coby rychlej się poniosło! :D
    i raz dwa: nie myślimy, migrujemy i heja!; ]

pozdrawiam
    Katarzyna - I rok Matematyki.
  • Adam

Czy był ktoś dzisiaj sprawdzić listy grup i pamięta może jakimi nazwiskami zaczynały i kończyły się grupy?chodzi mi głównie o Informatyke
  • ..malakala

a mnie o matme:>
    może ktoś byłby na tyle dobrym samarytaninem i napisał do jakich liter są grupy?
  • Andrzej

podzialu na matmie jeszcze nie ma; mial byc 15, potem powiedzieli ze 19 a dzisiaj bylem w dziekanacie i nadal nie ma zadnych informacji
    wisi tylko podzial na informatyce
  • X X

rok temu podział na grupy był taki, że około 30 pierwszych nazwisk było w 1 grupie i kolejne 30 w następnej itd. na matmie;p na infie połowa w jednej grupie , druga połowa w 2 grupie;p
  • ..malakala

to jak z tymi grupami??
    było coś na wydziale przyklejone?
    bo nie wiem na którą jutro mam iść.