-
Hador
Był ktoś sprawdzić grupy? Jestem spoza Warszaw, więc nie mogę sam tego zrobić. Dlatego byłbym wdzięczny jakby ochotnik zrobił zdjęcie list i wrzucił je na grono:) Albo chociaż sprawdził gdzie jest Paweł Reszka:P -
X X
-
Hador
-
X X
-
-
Asia *
-
X X
jak uzyskam takie dam linka i sobie każdy sprawdzi a matmy 1 roku;) Witam Koleżankę;)) -
X X
Na matematyce nie ma podzialu na grupy na tej liscie, dziwne. ale na innych kierunkach sa grupy 30 osobowe, a nasz kierunek czyli matma liczy 125 osob, wiec w pierwszych trzech grupach bedzie 31 osob i pewnie w ostatniej 32 (gdybam ale pewnie tak bedzie, moje zdanie.) wieczorkiem dam linka z lista tych 125 osob, pozdrawiam :) -
Asia *
pewnie stwierdzili, że matematycy sami potrafią się podzielic na grupy :D -
caroline
-
takecover!
ej, Bezrobotni a macie może jakieś potwierdzone plany zajęć informatyków albo chociaż podział na grupy?
Byłem na PW i nigdzie nie znalazłem wywieszonych planów ani dla matematyków ani informatyków.
Był za to jakiś bal z kupą Chińczyków. -
Prodion
Planów ostatecznych jeszcze nie ma, na razie są na etapie "konsultacji". Wstępny plan już był na gronie. -
Paweł
>Bernard J napisał
>Na matematyce nie ma podzialu na grupy na tej liscie,
>dziwne. ale na innych kierunkach sa grupy 30 osobowe, a nasz
>kierunek czyli matma liczy 125 osob, wiec w pierwszych
>trzech grupach bedzie 31 osob i pewnie w ostatniej 32
>(gdybam ale pewnie tak bedzie, moje zdanie.) wieczorkiem dam
>linka z lista tych 125 osob, pozdrawiam :)
Potwierdzam, że podziału jeszcze nie ma wywieszonego. Ale dzisiaj pójdę do dziekanatu i jeszcze raz zerknę czy nic nie ma -
X X
-
Natalia
Bylam dzisiaj, listy nie ma :/
jakby ktos byl, niech zrobi zdjecia, albo tak jak ktos zaproponowal wrzuci liste wszystkich, bo na stronie nie za bardzo cokolwiek jest... -
Bartek
spamujcie telefon dziekanatu, ja zadzwoniłem i uzyskałem info, że jestem w x5; ) -
X X
Hmm ciekawe... ja bede na 99% w X4 ... ale dobry pomysl tez zadzwonie;) -
X X
-
karolaa
też już się niecierpliwiłam. Zadzwoniłam i na moje nieszczęście jestem w X6.. -
X X
nie martw się:) podobno jest możliwość przepisania się do innej grupy, tak słyszałem ... -
karolaa
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych PW
Miejsca grona (2)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
MiNI pl. Politechniki, Warszawa