- 1
- 2
-
Marysia Grzegorek huh?
jak zrobie prawkooo, to przestane jesc pic itd i bede zbierac $ na mini :D bynajmniej nie nowe :p -
Marysia Grzegorek huh?
-
Anonim
-
Jean
ja wlasnie wczoraj odebralam prawo jazdy.. ehh jest piekne :) a za 3 miechy bedzie i mini, czyli pelnia szczescia;) -
-
Marysia Grzegorek huh?
-
Anonim
-
Marysia Grzegorek huh?
-
Jean
no ja bede miala nowe.. stare jest urocze.. ale znajac mnie pewnie bym sie w nim zabila.. a w nowym chyba jednak trudniej bedzie :) -
Marysia Grzegorek huh?
-
Anonim
niestety "stare" Mini jest rownie piekne co problematyczne, bo ciezko kupic dobry egzemplarz po niskiej cenie.
zreszta new Miniaki tez moga wpadac na zloty; ) -
Anonim
vip`y to jeżdżą dużymi jeep`ami..a mini to auto dla ludzi za naprawdę dobry gustem. -
Jean
-
Anonim
-
Marysia Grzegorek huh?
jejq przeciez ja zartowaaaalaammm..... :) chodzilo mi o te bardzo bardzo pozytywne vipy z dobrym gustem hehe -
wacik
pauola, za ten teks z Vipami jestes mistrzem , jeszcze sie w tobie zakocham :p Zartuje mam tylko jedna milosc, moje mini :p -
Anonim
nowe czy stare mini jest the best, po prostu cudo na kółkach, choc mi osobiscie nowe sie bardziej podoba, moze to ma sie też tym, że pod starym pewnie trzeba sporo leżec;ppp w każdym razie pomarzyc dobra rzecz:))) -
Anonim
Zgadzam sie z Toba w 100%,mi rowniez podoba sie nowe mini jest the best:D ale szczerze powiem, ze myslalam nad starym modelem ale juz po tuningu ale czy to byloby oplacalne...?!pozdrawiam wszystkich ktorzy posiadaja prawko i marza o wlasnym autko;) -
Anonim
ehhh ludzie.. nie mozna porownywac nowego mini do tego starego pieknego...
nowe mini jest zbyt plastikowe... moze i ladnie wyglada ale stare mini..to jest klasyk:)
druga sprawa jest taka ze w starym miniaku cztery osoby jezdza w komfortowych warunkach jak na taki malutki samochodzik a w nowym niestety juz nie, mimo ze jest wieksze... -
ja.
jeszcze pare....naście lat, a może dam rade uzbierać na mini;P może Pauola się ze mną złoży;) -
Anonim
no na nowe troszke trzeba popracowac:D
na stare w sumie tez ale mniej:)) zbieraj powolutku:) i tak ceny miniakow spadaja:)) wiec zycze powodzenia i mam nadzieje ze niedlugim czasie pojawi sie nastepna usmiechnieta i radosna twarz prezentujaca sie w mini:))
pozdrawiam:)
- 1
- 2