-
Jean
wlasnie zalozylam nowe grono dla wielbicieli nowego mini - Mini Cooper - Nowa Wersja. Zaraszam wszystkich zainteresowanych! Mam nadzieje, ze moja inicjatywa sie rozwinie :)
Pozdrawiam! -
Anonim
Nowe mini jest ekstra, ale pewnie nie szybko będzie mnie na nie stać:( -
PUCHY
-
Anonim
Nowy Mini Cooper to cudeńko, niestety na razie poza moim zasięgiem. Starym modelem też bym nie pogardziła! Te samochodziki mają coś w sobie!!! A jak na razie jestem właścicielką czerwonego Mini Coopera w wersji mini-dostałam na urodzinki-stoi u mnie na półce! :) -
-
Anonim
:D :D zgadzam sie...old mini wymiata!! :D :D
to najpiekniejszy samochodzik jaki moze w ogole byc!!!! -
Anonim
zaiste sliczny i niepowtarzalny. :D a ile z nim problemow... to wlansie stanowi o magii tego autka. Im bardziej sie czlowiek na nie wkurza, tym bardziej go fascynuje. :D
A nowe mini moze i zachowalo strzepy charakteru. Ale klimatu juz nie ma, bo miec po prostu nie moze, chocby za samo niemieckie pochodzenie.; -) -
ت
jasne. w jaki sposob legenda brytyjskiej motoryzacji moze byc produkowana przez potege niemieckiego koncernu BMW. Nowe mini be :/ stare - Cacy. odnosnie mini wersji mini/ /tej na polce// - tesh mam. i tesh na urodzinki =) -
--> iguś.
ma pytanko:) gdzie mogę zakupić taką małą wersję mini?taką na półeczkę?:) -
Anonim
-
Jean
mam nowego miniaka.. a dostalam mandat na mini morrisa.. niestety numer rejestracyjny sie zgadza :( -
Anonim
Nowe mini jest super tylko ma jeden maly mankament :( nie mozna sie nim wybrac na narty bo jest za maly no i pali troche za duzo :) (ale to juz jest indywidualny problem) -
Jaco
ja nie widze problemu z wyjazdem na narty mam takie mini zakladam bagaznik na dach i jazda -
Anonim
naprawde byles miniaczem na nartach??? hmm ja tez bardzo chcialem sie wybrac ale nie ma miejsca zeby sie zapakowac! oczywiscie narty mozna wrzucic na dach ale gdzie reszta (mam na mysli oczywiscie wyjazd w 2 osoby)!!! przeciez do bagaznika nawet buty narciarskie sie nie zmieszcza:) Jak sie zlozy kanape z tylu to bedzie zapakowany pod sam dach!? -
-
Anonim
hahaha!! :) tak tak jaś fasola..człowiek z wybraźnią XD
stare mini wymiata :> -
PUCHY
Nowe mini nie wzbudza we mnie tego uczucia które wzbudza stary miniak kiedy widze go na ulicy...Tego błysku w oku...Nowe mini to juz zwykłe auto które stara sie poprzez lekką stylizacje dobrze sie sprzedać jadąc na historii i magii swojego Ojca....STAREGO MINI!!!! -
Anonim
Ale to jest temat o nowym Mini, tym pięknym od BMW. Mnie się podoba baaaaaaardzo... A jak jeździ! -
heh rzecz gustu;) mini to mini:) ja osobiscie po zakupie klasyka, teraz dopiero moge kupowac nowego, nigdy odwrotna kolejnosc:)