MIMUW [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ʞǝɯoʇ

nie zaliczyć HM - genuine fail.
  • :..Kasiula..:

Czy ktoś dysponuje testami, które wykładowca przyniósł na jedne z pierwszych zajęć? Będę wdzięczna za udostępnienie tych materiałów; )
  • Anonim

a przyniósł? pierwsze słyszę, ale jeśli faktycznie przyniósł, to udostępnijscie!!! :)

i jeszcze pytanie - czy ten test z HM1 jest złożony tylko i wyłącznie z pytań z testów z zeszłych lat...? :)
  • Doman

Wyłącznie nie, ale w przeważającej części. Przynajmniej tak było jak ja zdawałem. No i w zasadzie to korzystałem tylko z 3-4 starszych wersji, może gdyby poszukał głębiej znalazłby wszystkie pytania.
  • magda_low

a czy ktos moze chodzil na historie matematyki 2 ????
    czy warto sie zapisac czy nie bardzo??

Wielkimi krokami zbliża się egzamin, a testów nadal nie mam :P Czy jakaś dobra duszyczka nie wspomogłaby? :)
  • Ewa

czy macie jakiś dostęp do jakichkolwiek testów z HM 1? podobno zeby zdac ten egzamin trzeba sporo testow rozwiazac z poprzednich lat.................
  • Norbert

Ja chodziłem, moim zdaniem warto prof. Kordos pięknie opowiada , ma wielką wiedzę i w ogóle jest sympatyczny. Nie rozumiem dlaczego na wykładzie jest tak małą frekwencja...
  • Norbert

>Ewa napisała:
    >czy macie jakiś dostęp do jakichkolwiek testów z HM 1?
    >podobno zeby zdac ten egzamin trzeba sporo testow rozwiazac
    >z poprzednich lat.................

Albo trzeba chodzić na wykład i coś z niego zapamiętać. Jest też niewielka książka do wykładu autorstwa prof.
  • Магдалина

a to dla wszystkich OGUNowiczów :) z pewnością nie mniej przerażonych niż ja.

http://students.mimuw.edu.pl/~dg235...

M.
  • Магдалина

czy ktos sie orientuje kiedy mozna dostac wpis?? badz tez kiedy Kordos ma jakis dyzur??
  • Ewa

gdzie dokładnie są wyniki? moze ktos moglby wrzucic je na grono?
  • Магдалина

wiesz co w usosie są, zakładka DLA STUDENTA --> oceny :)
  • <b>chłopcze, sens</b>

nono, swoja droga zastanawiam sie ile bylo osob w historii co uwalilo HM

teraz HM2, tez bez zartow
  • ʞǝɯoʇ

co najmniej jedna, jest kolo z naszego rocznika co nie zdał.

Wie ktoś już kiedy i gdzie można dostać wpis do indeksu?? :)
  • Ewa

czy ktos moze wie kiedy Kordos ma dyzur...?
  • .

mam do sprzedania testy z Historii Matematyki. kontakt na priv
| |

Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)