-
ʞǝɯoʇ
-
:..Kasiula..:
Czy ktoś dysponuje testami, które wykładowca przyniósł na jedne z pierwszych zajęć? Będę wdzięczna za udostępnienie tych materiałów; ) -
Anonim
a przyniósł? pierwsze słyszę, ale jeśli faktycznie przyniósł, to udostępnijscie!!! :)
i jeszcze pytanie - czy ten test z HM1 jest złożony tylko i wyłącznie z pytań z testów z zeszłych lat...? :) -
Doman
Wyłącznie nie, ale w przeważającej części. Przynajmniej tak było jak ja zdawałem. No i w zasadzie to korzystałem tylko z 3-4 starszych wersji, może gdyby poszukał głębiej znalazłby wszystkie pytania. -
-
magda_low
a czy ktos moze chodzil na historie matematyki 2 ????
czy warto sie zapisac czy nie bardzo?? -
Wielkimi krokami zbliża się egzamin, a testów nadal nie mam :P Czy jakaś dobra duszyczka nie wspomogłaby? :) -
Ewa
czy macie jakiś dostęp do jakichkolwiek testów z HM 1? podobno zeby zdac ten egzamin trzeba sporo testow rozwiazac z poprzednich lat................. -
Norbert
Ja chodziłem, moim zdaniem warto prof. Kordos pięknie opowiada , ma wielką wiedzę i w ogóle jest sympatyczny. Nie rozumiem dlaczego na wykładzie jest tak małą frekwencja... -
Norbert
>Ewa napisała:
>czy macie jakiś dostęp do jakichkolwiek testów z HM 1?
>podobno zeby zdac ten egzamin trzeba sporo testow rozwiazac
>z poprzednich lat.................
Albo trzeba chodzić na wykład i coś z niego zapamiętać. Jest też niewielka książka do wykładu autorstwa prof. -
Магдалина
a to dla wszystkich OGUNowiczów :) z pewnością nie mniej przerażonych niż ja.
http://students.mimuw.edu.pl/~dg235...
M. -
Магдалина
czy ktos sie orientuje kiedy mozna dostac wpis?? badz tez kiedy Kordos ma jakis dyzur?? -
Ewa
-
Магдалина
-
<b>chłopcze, sens</b>
nono, swoja droga zastanawiam sie ile bylo osob w historii co uwalilo HM
teraz HM2, tez bez zartow -
ʞǝɯoʇ
-
-
Ewa