MIMUW [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej po co mam sie uczyć skoro jutro bede świętować półmetek studiowania i może byc poważny 'reset systemu' ??
  • Anonim

Hehe... a Kasia da ci jutro popalić na procesach! Good luck, my friend....

Nie mogli zorganizować połowinek w piątek?
  • pwl

Taaa, dla mnie połowinki w środku tygodnia to trochę ... dziwny pomysł :P
  • Anonim

ta a dziś sie zbudziłem o dwunastej.... więc szanse na naukę do kolosa są zerowe.... chyba zrezygnuje z tego przedmiotu
  • Anonim

Zawsze masz wybór. Ja go nie mam - jestem skazany na Kasię... :(
  • mrrr

skazany na Kasię :DDDD

ja to dopiero byłam na nią skazana. a raczej przez nią. najpierw na Oleszkiewicza (chociaż ma świetny uśmiech :P) a teraz na Talarczyk.. chociaż rrrrp jakieś fajniejsze jest bez Kasi.
    tak czy owak współczuję.

a na połowinki się nie wybieram, bo bo bo hm.. bo nie :P
  • Anonim

moji znajomi wymiękli i kiszka... siedze w domu :/ i sie ucze tych jebanych procesów...
  • Anonim

Ja wymiękam... czytam te rozwiązania od osękowskiegi i... lipa.

Może Kasia się zlituje - myśmy takich cyrków nie wyprawiali jak grupa osękowskiego!!

LITOŚCI!!!
  • Anonim

Grupa pana Adasia zadnych cyrkow nie odstawia, to raz. Polowinki byly bardzo fajne to dwa. Sprobuj wynajac sale na impreze studencka w piatek to trzy. No i powodzenia na kolosie u Kasi PP :-P
  • /

Ktoś sie musi uczyc, aby pic mógł ktos :)

a ile darmowego piwa było.. hihiii :)
  • Anonim

no nie kwoka poszła imprezować a ja sie uczyłem <wściekły> ta zniewaga krwi wymaga!! ale sie skatuje w weekend w ramach mszczenia się !!
    jak to przez trzy lata role mogą się odwrócić.. kiedyś ja imprezowałem a ty sie uczyłaś a tera jest na odwrót słaboo....
    no i były sobie połowinki <chlip chlip> ale za to kolos mi nieźle poszedł :P
    w pierwszym wyszło 1/4 ??
  • Blackwind

A propos połowinek... ci co byli, podobało się wam? Dla mnie impreza była dość z dupy wyjęta.
  • /

no.. za kwoke bym sie odegrala.. ale chyba jeszcze do sil nie wrocilam.. a tymczasem musze sie pozbierac do 19 bo kolejne % wyzwanie przedemna..

kurcze.. jakis ochroniarz chciał do nas wczoraj strezlac.. ups.. =)
  • /

duzo ludzi a malo miejsca.. ale mielismy darmowe piwo i znalezlismy lux kanape - wiec bylo good =)
  • Anonim

dziś sie dowiedziałem że dostałem 41 pktów na 50 z tego kolosa :D już nie żałuję tych połowinek :D
    kurde kiedy ja ostatnio coś przepołwiłem <wow>
  • /

KUJON!! :)
| |

Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)