-
Gosia
hej mam pytanie czy ktos moze rezygnuje z akademika a ma przydzial i mogllabym wsoczyc na jego miejsce? -
Marek
Miejsca jeszcze sa, ale juz dawno poszly listy. Mozesz probowac w pazdzierniku bezposrednio w akademikach. -
Gosia
wiem ale ja jestem z innego wydziału nie dostalam miejsca musze czekac do pazdziernika chyba ze znajde kogos kto rezygnuje z miejsca i wskocze na jego. a czesto jest wlasnie tak ze studenci skladeja podanie o akademik tylko zeby miec ewentualnie deske ratunku jak by im nie wyszlo z mieszkaniem. wiec jak ktos rezygnuje to dajcie znac. -
Anonim
Hej, jaka jest szansa na przydział w akademiku w październiku, jeżeli do tej pory nic się z tym nie robiło? -
-
Jasio
-
Marek
Szansa jest zerowa, bo poszly juz listy. Mozna co najwyzej probowac bezposrednio w akademikach (jak z reszta juz napisalem, ale widac przeczytanie CALEGO watku jest trudne...)
Wyniki juz sa, nie wiem czy wisza - dostali wszyscy, ktorzy wysilili sie i przyniesli wymagane dokumenty. -
MEti
Choć osobiście doświadczyłem tego że wszelki ostateczne terminy to jedna wielka demagogia, muszę się z godzić z faktem że aktualnie listy już powędrowały do akademików.
Po (bodajże) 15 października można próbować bezpośrednio w akademiku, z takim rozwiązaniem dotychczas nie było najmniejszych problemów bo miejsca zazwyczaj są. Jednakże w tym roku robią generalny remont akademika na Zamenhoffa co w znacznym stopniu uszczupli pulę wolnych miejsc. Dlatego radzę znaleźć sobie jakieś alternatywne lokum przynajmniej na październik. -
Asia
-
Beata P
Cześć,
może ktoś z Was chce zamienić DS6 (Radomska) na DS1 (Muchomorka)?
Proszę o informacje na priv lub na gg 10923034 -
selenike
Poszukuję osoby rezygnującej z miejsca w DS1 (lub w innym akademiku UW). Będę bardzo wdzięczna za kontakt.. :)
mail: selenike@gmail.com
tel. 500505177 -
Milena