- 1
- 2
-
Anonim
hej w przyszłym roku mam zamiar robić analize II.2 czy obecne kocięta :D moga mi polecić który potok jest łatwiejszy ?? -
/
tylko niech kocita uwazają.. jak rp byl moj potok latwiejszy, a ten drugi trudniejszy do zdania, tak gdy w kolejnym roku sie do nas Michal przepisal, to egzmainy ponad polowa nie zdala.. wiec uwazajie co piszecie :) -
mrrr
hehehe.. ja tez na ten rok przepisalam sie do Oleszkiewicza. ale po tym, co pani KPP mi zafundowala na RP1, RP2 zdalam na 4. :D
(a RP1 zdaje we wtorek :P moze wreszcie sie uda.) -
Anonim
trzymam kciuki :) a RPII w pierwszym terminie ta czwóreczka ??
ja właśnie u KPP PS I na trójeczke przepchnąłem a z ćwiczen mi wstawiła 4,5 i wpisując ocenę powiedziała że zasługuje na coś lepszego, bo to umiem na więcej niż trzy :D -
-
Anonim
To ja sie pochwale ze z PS1 mam 3,5 :-D a poniewaz to byl 3ci egz w jednym tygodniu, to poszlam bez przygotowania i myslalam ze zwalilam rowno. <tuptup>
I z tej radosci (i jeszcze wiekszej radosci czasteczkowej) chyba sie na PS2 zapisze! Wybiera sie ktos? -
mrrr
z RPII czworeczka jak najbardziej w pierwszym terminie :D
a dzis mam wyniki RPI i szczerze mowiac, licze w glownej mierze na dobre checi pani AnnyTal, ktora dala 2 zadania na rozklad normalny, ktorego jakos nie cierpie (przynajmniej jesli chodzi o rpI)
gratuluje wszystkim PS!
-
Krzysiek
Kurze, przestańie bo zaczynam żałowac że się w tym semestrze nie procesowałem... -
Anonim
Nie masz czego zalowac, jak na moj gust.. Ogladalam stare egz prof. Lataly (ma w przyszlym roku PS1) i ZDECYDOWANIE bardziej przypadly mi do gustu, niz te OBRZYDLIWOSCI zaproponowane nam przez pania KPP na egzaminie. Naprawde, nie zaluj.. Chyba ze cw. z panem Adasiem - ale to nic straconego, moze znow bedzie mial? -
olo
jesli chodzi o ta analize II to polecam potok II, z Mostowskim - swietny wykladowca :) -
Krzysiek
Nie chciałbym się wtrącać w nie swoje sprawy ale gadałem z siostrzeńcem Mostowskiego, który twierdzi że jego wujaszek ma wyjątkowe inklinacje do uwalania studentów. Czy to prawda?? -
Anonim
Nie chce nic mowic, tudziez straszyc, nie pragne tez nikogo obrazac, ale.. od pana M. lepiej trzymajcie sie z daleka, jesli chcecie bezbolesnie przejsc sesje. To nadzwyczaj stresujacy czlowiek. Bardzo madry, ale uwalanie to chyba jego specjalnosc.. :-) -
Anonim
Dostałem od niego 4 z Analizy I (mimo nie zaliczonych ćwiczeń) i doprawdy nie wiem o co wam chodzi; -) -
dzynio
tutaj trzeba zastosowac dowod nie wprost ze Mostowski (czy jak mu tam) jest lepszy...
kandydatem numer dwa jest.... (kurtyna)... (famfary).... Mormul
c.n.u. -
Witek
tak z wygladu to mormul nie wyglada na kogos kto mialby oblewac studentow - wiec moze to dobry wybor :lol:
-
dzynio
tak z wygladu to wyglada na kolesia, ktory czyta instrukcje obslugi czajnika i pozniej opowiada o tym na cwiczeniach -
Krzysiek
-
szymexez
Dla "Tadeusza" wielki szacunek! Genialny umysl i niebywale intrygujacy czlowiek... Malo ktory z napotkanych wykladowcow wzbudza we mnie taki respekt... Jednak faktem jest, ze lekkich egzaminow to u Niego nie ma! Wiedza to Ci, ktorzy mieli z nim do czynienia dwa lata temu na AM i RRZ (pamietny pogrom, ja na szczescie bylem u p. Lachowicza) . ; -P -
Anonim
A ja na szczęście byłem wśród tych sześciu osób, które zdały; -)
Dla niewtajemniczonych - Mostowski pozwolił korzystać ze wszelkich notatek i książek :-p No ale dał takie zadanka, że każdy wertował knigi by dowiedzieć się, o co on w ogóle pyta.
Przy wpisywaniu oceny wyjawił mi, że żona przekonywała go, żeby nie pozwalał używać notatek twierdząc, że ludzi to będzie tylko dekoncentrować. Trochę miała rację :-)
I potwierdzam, że niewielu jest ciekawszych wykładowców na tej uczelni (mówię o klasie wykładania a nie o umiejętnościach pedagogicznych sensu stricto). Polecam :-) -
mrrr
ja słyszałam trochę o panu Mostowskim, bo w zeszłym roku prowadził analizę inf. Szczerze mówiąc bardzo podobają mi się jego sposoby przeprowadzania egzaminów. Daje ciężkie zadania, ale bardzo obniża próg (przynajmniej tak było na informie). to jest fajne, bo można wyłapać z tłumu ludzi, którzy jakoś bardziej myslą. mi czasem jest głupio, że ten nasz wydział to taka szkółka. :-/
chociaż i tak pani Tal bije rekordy ze swoimi wzorkami. ech. -
evu
Pan Mostowski jest w porządku i fajnie wykład prowadził (no moze prawie zawsze było fajnie)
Ale faktycznie ma jakieś ciągoty do uwalania studentów.
A co do pana Mormula..."udowodnimy twierdzenie ** które było 3 miesiące temu wykorzystując twierdzenie dwie kropki" - koszmarnie chaotyczny człowiek
Ale ja miałam wyklad z Mostowskim. Chyba na szczęście...
- 1
- 2
|
|
Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...
Miejsca grona (4)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-
MIMUW Stefana Banacha, Warsaw
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce