-
AURELIA
Być może jest już taki post, ale chciałam poznać wasze najnowsze opinie na ten temat...
Czy według Was, związek na odległość (ok. 100 km) ma sens? Czy to że widujemy się przez całe wakacje, a w roku szkolnym tylko w weekendy we wrześniu, pażdzierniku, a potem w każdy week od wiosny aż do wakacji... Czy według Was ma to sens?
Bardzo Was prosze o szczere opinie i opisanie własnych doświadczeń...
Pzdr all Buziaki:* -
Anonim
-
Anonim
nie ma sensu, bo skąd mozesz wiedziec co robi w danej chwili osoba bliska Twemu sercu, czy Cie nie zdradza... -
Szalona przy zdrowych zmysłach
-
-
Anonim
A moim zdaniem jest mozliwa ale po 1warunkiem! Ja ze swoim chłopakiem jestem juz przez rok i 4miesiące a ja meiszkam w Wawie on we Wrocławiu :p -
-
Anonim
-
Anonim
My się poprostu kochamy i tyle! ja mam zaufanie do niego on do mnie :p -
yaro
>emily napisała:
>nie ma sensu, bo skąd mozesz wiedziec co robi w danej
>chwili osoba bliska Twemu sercu, czy Cie nie zdradza...
w takich wypadkach powinno sie wlaczyc zaufanie -
AURELIA
Własnie ja też myśle, że jeżeli ufam chłopakowi i on mnie na pewno kocha, to to że on mógłby mnie zdradzać nie gra roli... Zaufanie to podstawa... mi tu chodzi o0 prawdziwą miłość, a nie zwiazek "byleby z kimś być"...
-
no ale gdy sie mialo zaufanie tylko nie moglismy sie za bardzo spotykac i wynikaly kłotnie... grrr :( -
Anonim
zaufanie? tak napewno w takich związkach zaufanie występuje ale tylko z jednej strony... kobiety, która zawsze kocha szczerze. Niestety nasi panowie sa bardzej skłoni do zdrady, skoro widze co robi jak mieszka w tym samym miescieco ja, to nawet nie chce mysleć co on robi mieszkająć nawet te 400 km ode mnie. -
Kokos
>Sebe.k eS. napisał
>Ma sens..
>
>Wystarczy? :P
Ma sens...
... A jak ktoś mówi, że nie ma sensu to jest pipa :) -
Anonim
>..::Kokos::. . ..::Magik::. . napisał
>>Sebe.k eS. napisał
>>Ma sens..
>>
>>Wystarczy? :P
>
>Ma sens...
>
>... A jak ktoś mówi, że nie ma sensu to jest
>pipa :)
no strasznie kolega sie rozpisał? doświadczony widocznie w takich związkach -
Kokos
Nie, nie jestem w takich związkach doświadczony :)
Najdalej - ok. 50 km od WWA (dla pewności - mieszkam w WWA).
Było super, menciu, okej, kul.
A związek na odległość ma sĘs :D
-
Anonim
-
Kokos
-
Anonim
zdania i tak nie zmienie!!! Taki zwiazek nie ma przyszłości, nie może sie rozwijac... a spotykanie sie raz na tydzien jest poprostu cudowne.... -
Kokos
Ale nie musisz się pluć w niebogłosy :)
Ja się widziałem z kobietą kiedy mieliśmy na to ochotę i czas - tzn nie czeba było się Óczyć :] -
Anonim
>..::Kokos::. . ..::Magik::. . napisał
>Ale nie musisz się pluć w niebogłosy :)
>
>Ja się widziałem z kobietą kiedy
>mieliśmy na to ochotę i czas - tzn nie czeba
>było się Óczyć :]
po pierwsze nie pluje sie!!! uważasz co piszesz!!! a po drugie istnieje swoboda wypowiedzi!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Zielona Góra - Jędrzychów
- Załóż własne grono tematyczne