Miłośnicy Całowania [17156]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja poraz pierwszy całowałem się w damskiej toalecie w szkole:-D
  • Agnes

dobre:)
    ja pierwszy raz tak naprawde całowałam sie na jakiejs wycieczce szkolnej (taka zbieranina ludzi byla) w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie podczas oglądania jakiejś wystawy:P
    Zajebiście było, pomijając kręcących się wszedzie nauczycieli co rownało sie adrenalince;)
  • ...mr. J...

kiedyyy to bylo:D ja wsumie nie pamiętam swojego pierwszego pocałunku, ale rodzice mi ciagle opowiadaja że jak miałem 3-4latka to koleżanka w moim wieku złapała mnie za uszy i na siłe mnie pocałowała:D szkoda że nie pamiętam jak było:D
  • strzyga

Ja pamiętam... mmmmhmmm... :)
    wymarzona sceneria: domek na mazurach, po całym dniu spędzonym na plaży, późnym wieczorem, z przystojnym chłopakiem, trochę adrenalinki oczywiście też było: mama tego chłopaka spała wtedy piętro wyżej, nad nami, mogła w każdej chwili zejść... :)
    jest co powspominać...
  • ...

na boiskuy haha
  • Daniel

nie pamiętam gdzie:(
  • Anonim

w przedszkolu na lezaku :P <lol>
  • Daniel

a to już pamiętam:P dzięki za przypomnienie;P z Elcią na lezaku w przedszkolu;P
  • Anonim

Wspomnienia jakei sa mmm:D hehe dobra lece spac bo nie wyrobie jutro nad ejziorkiem; ) :*
  • Anonim

ja calowalam sie u siebie w domku z dzieckeim przyjaciol moich rodzicow (ale to dziecko jest starszy ode mnie o 3 lata:P:P:P)
  • Mam dosyć ale mam motywacje :P

ja poraz pierwszy całowałem się jak miałęm 14 lat i bylo to u mojej koleżanki (później dziewczyny i znowu koleżanki aż do teraz ) i bylo to z nią, wtedy pierwszy raz pocałowałem się z języczkiem i niezapomne tego nigdy. Właściwie to ona zaczeła mnie wtedy uczyć całowania się z języczkiem ale powiem szczeże niewychodzi mi to najlepiej ale najgorszy w te klocki też niejestem.
  • Anonim

ja na obozie z jakimś przystojniakiem:P stare dzieje; )
  • Zuza Sapeta

oj dawno dawno, na wyjezdziez rodzicami jak bylam nad morzem to poznalam takiego Dawida i pocalowalismy sie w kuchni, która byla dla wczasowiczow, zostawiali tam swoje produkty spozywcze:)
  • Martit

ja w kinie
    pamietam..:))) kiedy to bylo...?! hym... dawnio
    buziaki:*
  • Panna Joanna.

Ja pierwszy raz całowałam się w pociągu w drodze powrotnej z kolonii i to z chłopakiem, w którym się skrycie kochałam... ale fajowo było...; *
  • Anonim

Ja pierwszy raz się całowałam w.....szkolnej toalecie damskiej<haha>
  • Anonim

ja to w przedshkolu <lol2> miałam takiego "narzezonego" i z nim sie pierwshy raz całowałam. ale to strashnie dawno :P a tak jak coś bliżej to jakoś późnym wieczorem po jakiejś imprezie. koleś mnie odprowadził do domq. sceneria może niezbyt fajna ale itak było zajebiostycznie :D
  • Anonim

ojj z przyjacielem . hmmm pod moimi drzwiami ^^
  • Anonim

cudowna noc pod gołym niebem, pełnia księżyca. wieś. na środku drogi. ciepła letnia noc. miło było :)
  • Anonim

a ja... na przystanku autobusowym buhehehe;p
| |

Grono przeznaczone dla wszystkich Miłośników Całowania. Jeżeli macie ochotę dołączyć do Ca..

Fotki

Miejsca grona (1)