-
Anonim
-
Agnes
dobre:)
ja pierwszy raz tak naprawde całowałam sie na jakiejs wycieczce szkolnej (taka zbieranina ludzi byla) w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie podczas oglądania jakiejś wystawy:P
Zajebiście było, pomijając kręcących się wszedzie nauczycieli co rownało sie adrenalince;) -
...mr. J...
kiedyyy to bylo:D ja wsumie nie pamiętam swojego pierwszego pocałunku, ale rodzice mi ciagle opowiadaja że jak miałem 3-4latka to koleżanka w moim wieku złapała mnie za uszy i na siłe mnie pocałowała:D szkoda że nie pamiętam jak było:D -
strzyga
Ja pamiętam... mmmmhmmm... :)
wymarzona sceneria: domek na mazurach, po całym dniu spędzonym na plaży, późnym wieczorem, z przystojnym chłopakiem, trochę adrenalinki oczywiście też było: mama tego chłopaka spała wtedy piętro wyżej, nad nami, mogła w każdej chwili zejść... :)
jest co powspominać... -
-
...
-
Daniel
-
Anonim
-
Daniel
a to już pamiętam:P dzięki za przypomnienie;P z Elcią na lezaku w przedszkolu;P -
Anonim
Wspomnienia jakei sa mmm:D hehe dobra lece spac bo nie wyrobie jutro nad ejziorkiem; ) :* -
Anonim
ja calowalam sie u siebie w domku z dzieckeim przyjaciol moich rodzicow (ale to dziecko jest starszy ode mnie o 3 lata:P:P:P) -
Mam dosyć ale mam motywacje :P
ja poraz pierwszy całowałem się jak miałęm 14 lat i bylo to u mojej koleżanki (później dziewczyny i znowu koleżanki aż do teraz ) i bylo to z nią, wtedy pierwszy raz pocałowałem się z języczkiem i niezapomne tego nigdy. Właściwie to ona zaczeła mnie wtedy uczyć całowania się z języczkiem ale powiem szczeże niewychodzi mi to najlepiej ale najgorszy w te klocki też niejestem.
-
Anonim
-
Zuza Sapeta
oj dawno dawno, na wyjezdziez rodzicami jak bylam nad morzem to poznalam takiego Dawida i pocalowalismy sie w kuchni, która byla dla wczasowiczow, zostawiali tam swoje produkty spozywcze:) -
Martit
-
Panna Joanna.
Ja pierwszy raz całowałam się w pociągu w drodze powrotnej z kolonii i to z chłopakiem, w którym się skrycie kochałam... ale fajowo było...; * -
Anonim
-
Anonim
ja to w przedshkolu <lol2> miałam takiego "narzezonego" i z nim sie pierwshy raz całowałam. ale to strashnie dawno :P a tak jak coś bliżej to jakoś późnym wieczorem po jakiejś imprezie. koleś mnie odprowadził do domq. sceneria może niezbyt fajna ale itak było zajebiostycznie :D -
Anonim
-
Anonim
cudowna noc pod gołym niebem, pełnia księżyca. wieś. na środku drogi. ciepła letnia noc. miło było :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Zielona Góra - Jędrzychów
- Załóż własne grono tematyczne