-
★sweet dreadi★
Gdzie i jakie prezenty znajdujecie?
Pod poduszką czy w skarpecie?
Czy Mikołaj przynosi Wam rózgę, czy miłe podarki?
Jak wyglądałby Wasz idealny prezent mikołajkowy? -
xoxo
-
Anonim
Razem z prezentami dostaję rózgę na przestrogę :]
Zazwyczaj dostaję kasę a za nią kupuję sobie jakies kosmetyki i ciuchy oraz czekoladowego Mikołaja na osłodzenie życia :]
Ale idealny preznt Mikołajkowy to uśmiech na twrzy mojej mamy, milość, przyjażń i radosc w rodzinie, żadnuch kłopotów i zmartwien :] Nie przywiązuję duzej wagi do rzeczy materialnych takich jak właśnie kosmetyki i ciuchy. Miłość, radość, serdeczność, pomocna dłon, przyjażń, sczęście - to są najważniejsze rzeczy w moim życiu. Ważne, zeby nie tylko w Święta się pojawiały, ale w każdym ciężkim dniu mojego życia ... -
Patrycja
-
-
natalia.♥
mniammm; ] mikolajki zawsze kojarza mi sie z jakimis slodkimi rzeczami; ] od dziecka dostaje jakies slodycze; ] :) hehe.. taki symboliczny gest; ] -
Anonim
a ja jak zawsze dostaje słodycze :) tylko im jestem starsza tym jest tego mniej <buuu> :)) -
Anonim
-
マナイカ
-
majlo
Nie czekajmy na prezenty, sami dajmy coś od siebie a zobaczycie ile to da wam radości. Oczekiwanie może równać się z rozczarowaniem. -
Anonim
głównie słodycze :) od koleżanki dostałam zapalniczkę w mikołaje. ma też światełko, na którym są wyświetlane dwa małe mikołajki :] drobiazg, a cieszy bardzo :D -
Anonim
-
Anonim
-
Macias
-
Anonim
>Macias napisał
>5 dych i mikołaja z czekolady xD ^^
ja dostałam ładnie opakowane "NIC" :D hehe -
Anonim
-
Monyka
A ja dostałam siupejaśnie śuperśkie kapciochy pieśki:D
I duuuużo czekolady!!!:D -
agronowicz
-
K.
-
Karpiu
nic ale jakoś się tym nie przejmuje :) :) ważne, że w domu spokój, wszyscy zdrowi, to mi w zupełności wystarcza... -
ŁuKaSzEkツ
a ja to wam powiem ze to sa najlepsze mikolajki :P dostalem "prawo jazdy" no ba :D sie gra sie ma :D :D :D