Mike Patton [536]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Handsome Boy Modeling School - Are you down with it (ft. Mike Patton).

Jeden kawałek z najnowszej plyty handsomów własnie z panem generałem:) Jak ktoś go jeszcze nie słyszał to bardzo polecam.
  • arcz

ba, pewnie ze polecac!
    jak i obie plytki HBMS, ktore sa kawałkiem dobrej roboty!
    Bardzo czesto gosci ta muza u mnie ostatnio.
  • NoktowizoR

Dan The Automator robi ciekawe rzeczy... HBMS jest swietny, ale wole zdecydowanie plyte nr 1 (szczegolnie numery z DJ Shadowem, z Alec Empire), druga jakos mi tak juz nie podchodzi... na 2 jest w pyte gosci, pojawia sie nawet duet z Linkin Park...
  • Anonim

HBMS sa swietni! Skity mi sie podobaja bardzo :)
    A piosenka z generalem jest po prostu super!
    Chociaz ta z Linkinami tez nie jest najgorsza; )
  • NoktowizoR

smiem twierdzic ze to najlepsza rzecz jaka powstala z udzialem tych panow... cala tworczsc ich rodzimego zespolu chowa sie przy tym
  • Anonim

Kilka piosenek z Hybrid Theory jest nienajgorszych... Ale koniec z tym! To nie o nich grono w koncu! :)
  • Master of Disaster

head automatica!
  • Anonim

ja nie slyszalem HBMS. oswieccie mnie?
  • Anonim

Handsome Boy Modeling School - So How's Your Girl
    Handsome Boy Modeling School - White people

http://www.atlanticrecords.com/hand...
    http://www.instantkarma.com/handsom...
    http://www.vh1.com/artists/az/hands...

Dla mnie sa genialni i tyle:) A odkrylem ich przypadkowo... sciagalem cos od jakieghos hiszpana na soulseeku i mialem od niego swietny transfer. To postanowilem cos jeszcze sciagnac... a ze nic mi te jego albumy nie mowili to wybralem na chybil trafil wlasnie HBMS :)

• Anonim

A ja trafilam na nich przez piosenke z Pattonem. Potem stwierdzilam, ze sie chlopaki zajebiscie nazywaja, wiec postanowilam wiecej pogrzebac w ich tworczosci
  • Yoś

a mogłby sie ktos pochwalic swoim soulseekowym nickiem, bo jak na razie udało mi się zdobyć "aż" jedna piosenke :)
  • Anonim

user33user

zapraszam. oczywiscie 24h po sciagnieciu musisz wykasowac mp3ki z dysku:PPP
  • Anonim

najlepiej napisz mi na maila (mail/at/emefef.com) kiedy bedziesz na soulseeku to wlacze bo czesto mam go wylaczonego;)
  • Anonim

wlasnie sciagnalem i w kolko slucham :]
  • Anonim

Moj soulseekowy nick jest wrecz taki, ze nikt by na niego nie wpadl - Blu; )
  • Yoś

to ja jestem na slsku prawie 24/7 więc po prostu wlaczcie swoje and I'll be there :D
  • Anonim

moj to drbenway; )
  • Yoś

ok, już odkryłam, że źle wpisywałam nazwe i dlatego nic nie mogłam znaleźć (moron!).
    ale juz ma i się zachwycam :)
  • Anonim

kawalek ma malo fspolnego z HH, ale daje rade, choc bez rewelki :)

jakby frank sinatra wjebal sie na sesje do wu-tang clan :)
  • Anonim

heheh
  • 1
  • 2
| |

Grono fanow projektow muzycznych Pattona [Faith No More, Mr Bungle, Fantomas, Tomahawk, Lovage ect.]

Fotki

Miejsca grona (0)