-
PLAN NA 29.08.09 br. :D
Godzina: 11.45 - ZBIÓRKA NA MIEJSCU PRÓB
Godzina: 12.00 - FM na NOWYM ŚWIECIE
Godzina: 13.30 - FM na PL. ZAMKOWYM (Przystanek: Plac Zamkowy. Autobusy: 100, 116, 175, 178, 180, 195, 222, 503)
Godzina: 15.00 - FM na PATELNI (Metro Centrum. Przystanek: Centrum)
Godzina: 16.30 - FM KINOTEKA (Metro Centrum. Przystanek: centrum)
Godzina: 17.00 - FM ZŁOTE TARASY (wywiad organizatorów, oraz przedstawicieli SMJJ i MJF ze stacją TVN WARSZAWA
Metro Centrum. Przystanek: Centrum
Autobus: 100, 105, 118, 119, 127, 131, 158, 175, 501, 502, 505, 507, 512, 514, 517, 519, 521, 525, 107, 127, 151, 171, 175, 512, 520, 522, 510
Tramwaje: 4, T, 18, 35, 7, 8, 9, 21, 24, 25
Po wszystkim, najprawdopodobniej odbędzie się GRILL nad Wisłą. Jeżeli tylko bedzie KILKU chętnych; ]
- Jeśli macie jakiegoś Grilla, chwalcie się. :D
Jutro/dziś popytam o jakiś dokładny adres czy określenie tej lokalizacji i wam podam. Tam bez problemu mozna wjechać samochodem, rozpalić grilla właśnie, rozłożyć koce czy puścić muzykę :)
[ZAŁOŻYŁAM NOWY WĄTEK, PONIEWAŻ TAM SIĘ ZROBIŁ OFF TOP, i zaraz nikt nie bedzie mógł NICZEGO znaleźć.]
GENERALNA PRÓBA: 25.08 (Wtorek ?) o godz. 17.30
SKŁADKA: 10 zł od osoby - na sprzęt.
Dla nie ogarniętych, Tańczymy W dniu urodzin Michaela w kilku miejscach w Warszawie do BEAT IT:
-
carry
kto to SMJJ i MJF ?? czy oni też tańczą ?
o co chodzi z Metrem Centrum ??
czy nie lepiej próbę generalną zrobić w piątek lub jeszcze w sobotę ?
-
Anonim
SMJJ - Stowarzyszenie Michaela Josepha Jacksona
MJF-Michael Jackson Foudation
wywiady będą z organizatorami; ) -
mała
>carry napisał
>kto to SMJJ i MJF ?? czy oni też tańczą ?
>
>o co chodzi z Metrem Centrum ??
>
>czy nie lepiej próbę generalną zrobić w piątek lub
>jeszcze w sobotę ?
Chyba nie. Nie wiem czy byłeś wczoraj na próbie ale większość ludzi znowu miała to wszystko gdzieś. Później się poderwało towarzystwo z trawnika ale rozchodzili się po zatańczeniu układu dwa razy. Trzeba było ich z powrotem ogarnąć, więc skoro ludzie traktują to jako spotkanie towarzyskie to nie ma sensu organizować w tygodniu kolejnych prób. Z tego co mi wiadomo będzie tylko wtorek i sobota przed występem.
-
-
elara
ta godzina pierwszej próby chyba nie jest do końca sztywna - tak mi się wydaje. Niedowierzam, aby wszyscy punktualnie przybyli pod most na 11.45 by zatańczyć ten układ i przetransportować się na Nowy Świat. 15 minut to mało. Ale to moje zdanie. -
chinczyk
Ludzie ! Hajs na sprzęt dajecie Alicji bo ja nie będę w stanie wbić we wtorek na próbę !
/Peace SN -
carry
co dokładnie trzeba kupić ?
jaka jest orientacyjna ilość uczestników ? -
elara
>carry napisał
>co dokładnie trzeba kupić ?
>
>jaka jest orientacyjna ilość uczestników ?
nic nie trzeba kupić tylko wynająć profesjonalna ekipę z dobrym sprzętem, żeby było słychać muzykę podczas akcji, a nie szum ulicy. -
Anonim
Ala , spokojnie można ognisko rozpalić . Tylko na rozpałkę jakieś gazety by się przydały . -
Hania :)
>elara napisała:
>>carry napisał
>>co dokładnie trzeba kupić ?
>>
>>jaka jest orientacyjna ilość uczestników ?
>
>nic nie trzeba kupić tylko wynająć profesjonalna ekipę z
>dobrym sprzętem, żeby było słychać muzykę podczas
>akcji, a nie szum ulicy.
boom box nie wystarczy?
btw nie będzie mnie na próbie dopiero zjawię się w sobotę (praca) -
Speechless KaTTa ™
Odstępy miedzy godzinami są chyba za krótkie. Możecie się nie wyrobić...;/
Jesli uda mi się przyjśc tam, gdzie robicie to ognisko, to zorganizuję trochę gazet, bo mi w domu zbywają xD -
Anonim
>Hania :) napisała:
>boom box nie wystarczy?
>btw nie będzie mnie na próbie dopiero zjawię się w
>sobotę (praca)
boom box niestety nie wystarczy, na próbie była o tym mowa; nie jesteśmy wszyscy zawodowymi tancerzami,ale mamy szanse być profesjonalni. Dlatego załatwiamy porządniejszy sprzęt
-
mała
Pewnie, że nie wystarczy.
>KaTTa napisała:
>Odstępy miedzy godzinami są chyba za krótkie. Możecie
>się nie wyrobić...;/
>Jesli uda mi się przyjśc tam, gdzie robicie to ognisko, to
>zorganizuję trochę gazet, bo mi w domu zbywają xD
Za krótkie ? Miejsca nie są od siebie bardzo oddalone, więc wszyscy dotrą na czas. -
sratytaty
ślicznie to załatwiliście :D
mnie miesiąc nie było i dzięki za ten wątek bo niczego nie ogarniałam.
na pewno wpadnę pooglądać i porobić fotki xP -
mała
Aha no i musimy dopilnować żeby nie przemieszczać się grupami 20-30 osobowymi tylko mniejszymi. Do busów jak będziemy wsiadać to tak samo nie wbijać całą grupą flashmobową . Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. -
Ben
Ej nie uważacie, że to dziwne żeby robić wywiad z przedstawicielami MJF skoro prawnie jeszcze nic takiego nie istnieje. -
Anonim
kurde, nie zagladalam dawno na grono i nie wiedzialam, ze planujecie cos tak fajnego;]
ile bylo prob juz? -
Whatzupwitu??
>kurde, nie zagladalam dawno na grono i nie wiedzialam, ze planujecie cos tak fajnego;]
ile bylo prob juz?
prob...?... kilka:).... Final w sobote :D -
Whatzupwitu??
>Ben napisał
>Ej nie uważacie, że to dziwne żeby robić wywiad z
>przedstawicielami MJF skoro prawnie jeszcze nic takiego nie
>istnieje.
Nie.....;D ..Trzeba sie promowac i mowic ze cos takiego bedzie (noo... nie formalnie juz jest:D):P -
elara
>mała napisała:
>Pewnie, że nie wystarczy.
>
>>KaTTa napisała:
>>Odstępy miedzy godzinami są chyba za krótkie. Możecie
>>się nie wyrobić...;/
>>Jesli uda mi się przyjśc tam, gdzie robicie to ognisko,
>to
>>zorganizuję trochę gazet, bo mi w domu zbywają xD
>
>Za krótkie ? Miejsca nie są od siebie bardzo oddalone,
>więc wszyscy dotrą na czas.
po akcji nie trzeba czekać niewiadomo na co tylko od razu zmierzać w miejsce kolejnej akcji, wtedy na pewno wszyscy zdążą :)