Mezzoforte & Zielony Abażur [72]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • deeop

Czesc
    Oprocz piwa jezeli macie ochote piszcie co chcecie zmienic w wygladzie lokalu; )
    Od wrzesnia szykujemy kilka niezlych imprez i chcemy tez zmienic wyglad klubu/.
    Wszystkie pomysly mile widziane :)

Pozdr!

ps: artystow ktorych chcecie posluchac tez wpisujcie :)
  • Anonim

Kanapy, więcej kanap i jakies przyjemniejsze oświetlenie. I żeby mozna bylo wchodzic do piwnicy przed 18 jak za dawnych czasów:)
  • Adin

lozko na przyklad i wanna jak w le madame :P
    bo kibelek i suszarke juz mamy :]
  • finula vel. ¡ejmadziu!

z dżakuzi; D
  • ciach

i zeby kuchnia byla otwarta do zamkniecia lokalu podczas jakichs powazniejszych imprez, a nie ze o 4 w nocy trzeba do mac kwaka leciec... :]
  • Adin

takie przejscie do mac kwaka ma swoj klimat zioom. a to ze w mezzo kuchnia w weekendy jest do 2 to i tak rarytas :-) gdzie by indziej moglo sie cos podobnego przytrafic? :>
  • Anonim

ja to za brazylianą zatesknilam.

• ciach

o, to tez. a klimat moze i jest, ale niebawem mrozy przyjda i co.
  • Adin

wtedy jak mrozy byly to byla najlepsza braziliana.
  • Anonim

przydalo by sie podziemne przejscie bezposrednio z mezo do mac kwaka;)
  • finula vel. ¡ejmadziu!

to i od razu jakieś mini metro do mojego domu, bo tak to zawsze muszę dygać na bramę na nocny bus i się jeszcze tyle czasu nim kulać.. phii :]
  • Anonim

o własnie, zeby prawobrzeże blizej mezo przeniesli i zeby nacnymi sie nie trzeba bylo "kulać":)
  • qfiat

a ja swoich pomyslow nie sprzedam...amoze wlasnie tylko sprzedam za godziwe pieniadze;]
  • finula vel. ¡ejmadziu!

no właśnie, droga ekipo zarządców mezzo:
    przenieście prawobrzeże na deptak bogusława:] a gwarantuję, że będę częściej wpadać i to wam na dobre wyjdzie bo w jakieś niestabilne dziwne dni zdarza mi się wypier****ć na drinki pół stówy i dopiero na drugi dzień się pukam w czachę:]
  • Anonim

takie dni to mam raz na miesiąc po wypłacie... potem to juz nie mam za co drinków kupowac...
    finula, ja wezme kołderke, ty poduszki i zamieszkamy na kanapie - bedziemy miec przynajmniej blisko:) no i raz sie za wejsciówke zaplaci i dalej gratisowo:D
  • finula vel. ¡ejmadziu!

kanapki mają fajne, zawsze zajęte zresztą:] trzeba więc rezerwację zarządzić na okres wakacji przynajmniej.
    zaraz dobiorę poduszki pasujące do wystroju:>
  • Anonim

uwielbiam tą panią, co jak wczesniej przychodze zająć kanapke, mówi że do piwnicy nie wpuszczaja...
  • ciach

wlasciwie czemu nie wpuszczaja? ktos pytal?
  • Adin

kanapy mozna zarezerwowac, ale trzeba przyjsc osobiscie do lokalu. tez mnie to wkurzalo ze za dnia na dol nie mozna bylo zejsc. a to dlatego ze do wieczora nie ma wystarczajacej ilosci kelnerow coby obslugiwali gore i dol. ale jak komus bardzo zalezy to mysle ze wystarczy laaadnie poprosic :)
  • KarPe

artyści których chce posłuchać :
    "ryśki" nie przechodzą rozumiem :) ,
    ARK [podobno tak już jest w zasięgu i nic] ,
    krikor, mossa [!] , mike shannon, ktokolwiek z Perlon crew [naprawde ktokolwiek; ) !] , popkan [live act najlepiej; ) ] , leo cubanero , someone else i rzecz jasna Kwadrat Kolektiv Niedotleniona Rasa riprezent !!!!!!! :]
| |

Mezzoforte i Zielony Abażur to restauracja i klub mieszczące się w Szczecinie. Deptak Bogusława ...

Miejsca grona (0)