-
deeop
Czesc
Oprocz piwa jezeli macie ochote piszcie co chcecie zmienic w wygladzie lokalu; )
Od wrzesnia szykujemy kilka niezlych imprez i chcemy tez zmienic wyglad klubu/.
Wszystkie pomysly mile widziane :)
Pozdr!
ps: artystow ktorych chcecie posluchac tez wpisujcie :) -
Anonim
Kanapy, więcej kanap i jakies przyjemniejsze oświetlenie. I żeby mozna bylo wchodzic do piwnicy przed 18 jak za dawnych czasów:) -
Adin
lozko na przyklad i wanna jak w le madame :P
bo kibelek i suszarke juz mamy :] -
finula vel. ¡ejmadziu!
-
-
ciach
i zeby kuchnia byla otwarta do zamkniecia lokalu podczas jakichs powazniejszych imprez, a nie ze o 4 w nocy trzeba do mac kwaka leciec... :] -
Adin
takie przejscie do mac kwaka ma swoj klimat zioom. a to ze w mezzo kuchnia w weekendy jest do 2 to i tak rarytas :-) gdzie by indziej moglo sie cos podobnego przytrafic? :> -
Anonim
-
ciach
-
Adin
-
Anonim
przydalo by sie podziemne przejscie bezposrednio z mezo do mac kwaka;) -
finula vel. ¡ejmadziu!
to i od razu jakieś mini metro do mojego domu, bo tak to zawsze muszę dygać na bramę na nocny bus i się jeszcze tyle czasu nim kulać.. phii :] -
Anonim
o własnie, zeby prawobrzeże blizej mezo przeniesli i zeby nacnymi sie nie trzeba bylo "kulać":) -
qfiat
a ja swoich pomyslow nie sprzedam...amoze wlasnie tylko sprzedam za godziwe pieniadze;]
-
finula vel. ¡ejmadziu!
no właśnie, droga ekipo zarządców mezzo:
przenieście prawobrzeże na deptak bogusława:] a gwarantuję, że będę częściej wpadać i to wam na dobre wyjdzie bo w jakieś niestabilne dziwne dni zdarza mi się wypier****ć na drinki pół stówy i dopiero na drugi dzień się pukam w czachę:] -
Anonim
takie dni to mam raz na miesiąc po wypłacie... potem to juz nie mam za co drinków kupowac...
finula, ja wezme kołderke, ty poduszki i zamieszkamy na kanapie - bedziemy miec przynajmniej blisko:) no i raz sie za wejsciówke zaplaci i dalej gratisowo:D -
finula vel. ¡ejmadziu!
kanapki mają fajne, zawsze zajęte zresztą:] trzeba więc rezerwację zarządzić na okres wakacji przynajmniej.
zaraz dobiorę poduszki pasujące do wystroju:> -
Anonim
uwielbiam tą panią, co jak wczesniej przychodze zająć kanapke, mówi że do piwnicy nie wpuszczaja... -
ciach
-
Adin
kanapy mozna zarezerwowac, ale trzeba przyjsc osobiscie do lokalu. tez mnie to wkurzalo ze za dnia na dol nie mozna bylo zejsc. a to dlatego ze do wieczora nie ma wystarczajacej ilosci kelnerow coby obslugiwali gore i dol. ale jak komus bardzo zalezy to mysle ze wystarczy laaadnie poprosic :) -
KarPe
artyści których chce posłuchać :
"ryśki" nie przechodzą rozumiem :) ,
ARK [podobno tak już jest w zasięgu i nic] ,
krikor, mossa [!] , mike shannon, ktokolwiek z Perlon crew [naprawde ktokolwiek; ) !] , popkan [live act najlepiej; ) ] , leo cubanero , someone else i rzecz jasna Kwadrat Kolektiv Niedotleniona Rasa riprezent !!!!!!! :]