Metallica [5642]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lubię placki.

http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswi...

C
    U
    D
    O
    W
    N
    I
    E
  • Anonim

Zajebiście !!!
  • PiT

Ja juz zamawiam bilety:)
  • Anonim

TAK TAK TAK TAK TAK TAK!!!! zaraz dzwonię do Livenation kiedy będą w sklepach. jakoś mam większe zaufanie do bileterii ... kurwa tak@!!!!

ależ radośc z rana :-) pierdole, nie robię.
  • Anonim

kurwa znowu ten Chorzów. nie ma innych miejsce w Polsce na koncerty?!
  • Anonim

a jakie to ma znaczenie? to największy stadion w Polsce, idealne miejsce na taki koncert.... to nawet lepiej że nie u mnie pod domem, taka podróż to świetny klimat!!!

taaaaak, kurwa alem happy!!!!

obczajcie

http://www.metallica.com
    :D jesteśmy drugim krajem gdzie to ogłosili w ogóle . i to w jaki sposób :D
  • saddist

w sposób niegramatyczny :D

Zajebiscie 28.05.2008 Metallica, 07.08.2008 Iron Maiden :D
  • -zuza-

Moje szczęście nie zna granic!
    Autralian Pink Floyd, Metallica, Iron Maiden.
    Może jeszcze przyjechać Dream Theater jakoś w październiku i to będzie najlepszy koncertowy rok w moim życiu :).
  • Domiηik ツ

i bilety w przywoitych cenach...
  • eM.

świetna wiadomość!!!!
  • Krymek

o kurwa!:D
  • eugeniusz geniusz

Metallica i IM, oł jeeeeeee. czeba bedzie swinke rozbic :))

co do Dream Theater jestem jak najbardziej za; )
  • Arras

Brak słów, trzeba jechać:) Szkoda, że nie zrobili jeszcze jednego np w Warszawie, ale kurwa na Metallice do i do Szczecina bym sie wybrał gdybym musiał.
  • Hubert

Kurde, chce na to jechac ale pierwszy problem, ze nie mam z kim, a z Wawy to dosc daleko, a drugi to wezcie mi powiedzcie jakie miejsca brac. Moge spokojnie uzbierac te 185 zl na najlepsze miejsca siedzace, ale nie wiem czy to nie bedzie po drugiej stronie stadionu a te tansze np po boku ale blizej sceny. Stojacych sie boje bo czuje ze rownie dobrze moge wyladowac 400m od sceny tyle ze z trzema tysiacami osob na plecach. Doradzcie mi cos; ) Jelsi mi sie uda to bedzie moj pierwszy prawdziwy koncert w zyciu i od razu z grubej rury :D
  • Anonim

!!
  • Piotrek

W sumie już od dawna wiedziałem że Metallica przyjedzie do nas za rok ale to była taka "nieoficjalna" informacja a teraz to już jest jak najbardziej oficjalne info (przynajmniej mam taką nadzieję) :D Więc teraz tylko odliczać czas do koncertu; ) W 2004 roku w Chorzowie nie byłem, teraz nie mogę tam nie być, mimo że mam kawał drogi ale co tam, trzeba będzie pojechać i już :))))
  • Anonim

to racja :)

wreszcie! a w zeszłym roku tak się dziwiłem czemu nie grają w Polsce :D
    jak na razie grają tylko w Polsce i Rock Am Ring + Rock Im Park, więc to jest jednak spore wyróżnienie :)
  • Anonim

>Hubert napisał
    >Kurde, chce na to jechac ale pierwszy problem, ze nie mam z
    >kim, a z Wawy to dosc daleko, a drugi to wezcie mi
    >powiedzcie jakie miejsca brac. Moge spokojnie uzbierac te
    >185 zl na najlepsze miejsca siedzace, ale nie wiem czy to
    >nie bedzie po drugiej stronie stadionu a te tansze np po
    >boku ale blizej sceny. Stojacych sie boje bo czuje ze rownie
    >dobrze moge wyladowac 400m od sceny tyle ze z trzema
    >tysiacami osob na plecach. Doradzcie mi cos; ) Jelsi mi sie
    >uda to bedzie moj pierwszy prawdziwy koncert w zyciu i od
    >razu z grubej rury :D

powiem Ci tak, jak byłem w Chorzowie w 2004, to miałem miejsca siedzące w tym sektorze za 150 zł, i byłem bardzo zadowolony zarówno z dźwięku jak i z widoczności. Zaś na płycie był naprawdę pokaźny tłum w który moim zdaniem nie warto się pchać :)
  • Hubert

>powiem Ci tak, jak byłem w Chorzowie w 2004, to miałem
    >miejsca siedzące w tym sektorze za 150 zł, i byłem bardzo
    >zadowolony zarówno z dźwięku jak i z widoczności. Zaś
    >na płycie był naprawdę pokaźny tłum w który moim
    >zdaniem nie warto się pchać :)

Ok a w ktorym to bylo miejscu mniej wiecej? Czekam na jakies dalsze porady bo juz dzisiaj chcialbym sie na dobre zdecydowac i wziac wszystkie za i przeciw :)
    Btw. 150 a 185 zl to doslowanie zadna roznic wiec chialbym wybrac to miejsce ktore bedzie najlepsze.
  • Arras

Bierz na płytę, nawet się nie zastanawiaj. Na trybunach jest beznadziejnie, zero atmosfery, dla ludzi którzy chcą tylko posłuchac muzyki. Jeżeli chcesz naprawdę przeżyć ten koncert to na płytę. Pod sceną jest zawsze gorąco, ale trochę dalej już można spokojnie stać, bez ryzyka że zostaniesz zadeptany:)