Metallica [5642]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EighT

Moim faworytem jest tu Phantom Lord, ale również wielbie Seek & Destroy, Whiplash i Metal Militia.
  • RzeKin

No coz. Ze wzgledu na moja wielka pasje do basu i olbrzymiej sympatii do Cliffa najlepszym utworem wedlug mnie jest ANESTHESIA; ))). Poza tym Seek And Destroy mnie powala i Motorbreath; ))). Pozdrawiam ...
  • EighT

looz
  • Anduinka

zdecydownanie "seek & destroy" a zaraz po tym kawałku "whiplash" :]
  • EighT

a Phantom i Militia... nie lubicie tych kawałków??
  • Ewelina

Dla mnie the best jest The Four Horsemen i Seek & Destroy !!!
  • Bruce ]:->

Jak dla mnie najlepszymi kawałkami są na pewno jak tu koleżanka wyżej napisała The Four Horsemen i Seek&Destroy dwa najwspanialsze numery na płycie :D:D.
  • benek

motorbreath ,whiplash wszystkie sa fajne nie widze sensu zebym wypisywał wszystkie kawałki z płyty
  • EighT

różności
  • EighT

różności
  • Anonim

Seek & Destroy....mimo ze to nie moje klimaty...
  • EighT

fajne zdjecie :P
  • Anonim

Lars, prosiłbym Cię o zaprzestanie pisania wkurwiających postów bez sensu w stylu "looz". Dziękuję. Wspominam o tym, bo to u Ciebie nagminne.

A wracając do tematu: Whiplash! Za to, jakim jest walcem miażdżacym wszystko na swej drodze w wersji live :D
  • Grono.Net

hehe Amat3uR :* popieram obie części wypowiedzi i tą o Lars'ie i utoworze :D
  • benek

faktycznie Amat3ur ma racje
  • benek

Kill’emAll jest jak niebo z gwiazdami, a najbardziej świecaca gwiazda dla mnie jest motorbreath
  • Anonim

Na pierwszym Four Horsemen, później Whiplash i Seek And Destroy, a później cała reszta; )

Właśnie Lars, ogranicz swoje śmieszne wypowiedzi... nudne i wkurzające są; )
  • Anonim

Na pewno ANESTHESIA a potem whiplash i motorbreath :)
  • d007

Seek & Destroy i The Four Horsemen
  • Przemek

zdecydowanie:

I. Motorbreath
    II. Four Horsemen