- 1
- 2
-
Tafla
Przesłuchałem właśnie tą płytę po raz pierwszy i na pewno jest inna od 2 poprzednich. jakos tak przypomina mi stara metallice. a ktos z was juz jej sluchal? jak wrazenia? -
Anonim
-
Bruce ]:->
Zgadzam się tą płytą nic ciekawego nie pokazali jak już pisałem żenada i tyle szkoda czas marnować lepiej zapuścić 2 wcześniejsze płyty tam się więcej działo i zespół tak nie podrabiał Metallici jak na tej płycie.
-
Trzciniak
-
-
! !
widziałem ich dwa teledystki i tyle mi wystarczy by stwierdzić że z ich dorobikiem nie mam się ochoty zaznajamiać -
Tafla
na podstawie teledyskow to polowy kapel bym nie lubil, bo zdecydowana wiekszosc kapel metalowych ma beznadziejne teledyski. a 2 teledyski to nie za duzo zeby stwierdzic czy cos jest niezle. proponuje przesluchac 2 pierwsze plyty, sa naprawde niezle. a topic dotyczyl ostatniej, najnowszej plyty, ktora faktycznie jest nienajlepsza. -
Anonim
ja odnioslam takie samo wrazenie po pierwszym i jak na razie jedynym przesluchaniu tej plyty ze to brzmi jak stara metallica... nie wiem czy specjalnie czy nie ale i tak szału nie zrobili... -
Trzciniak
Nie chodzi o sam teledysk, jak teledysk jest lipny to piosenka może być fajna, podobnie było z Irno Maiden - Rainmaker, niby lipny teledysk, bo taki sobie jest, ale piosenka jest świetna, przynajmniej dla fanów gatunku i zespołu. Windows media frajera, czy w czym tam klip odpalacie zawsze można zminimalizować, lub telewizor odwrócić. -
Bruce ]:->
Nie wiem, co zespół chciał udowodnić taką piosenką jak Anthem (We are the Fire) gdzie wokalista próbuje robić chórki jak Bruce Dickinson po prostu nie mogłem się powstrzymać od śmiechu nawet nie mogłem przesłuchać tej płyty w całości po prostu ta muza mnie odpychała no i jak wszyscy to zauważyli podrabianie Metallici.
Stwierdzam jedno najgorsza płyta tego roku.
-
Tafla
no nie wiem, ja juz oglosilem nastepna plyte Manowaru najgorsza plyta roku, ale faktycznie, jak narazie to ta szalu nie robi. -
Trzciniak
Ejjj... obejżałem przed chwilą oba klipy, Anthem i Entrance of the conflagration, no i stwierdzam, że tak do Metallici z okresu Black Album, czy Load to ta płytka Trivium jest nawet łudząco podobna, głównie wokalowo, ale i rify też troche podobne się wydają być w stylu. No widać też że chłopaki się grać nauczyli, bo i solóweczki są nie najgorsze. No nie wiem, jak płyte zdobęde to się bardziej na ten temat wypowiem, zwłaszcza jak porównam z poprzednimi. -
! !
>Tafla napisał
>na podstawie teledyskow to polowy kapel bym nie lubil, bo
>zdecydowana wiekszosc kapel metalowych ma beznadziejne
>teledyski. a 2 teledyski to nie za duzo zeby stwierdzic czy
>cos jest niezle. proponuje przesluchac 2 pierwsze plyty, sa
>naprawde niezle. a topic dotyczyl ostatniej, najnowszej
>plyty, ktora faktycznie jest nienajlepsza.
zdecydowanie wystarczą mi te klipy, daruję sobie
poza tym to wielka sztuka zrobić nędzny klip do dobrego numeru.... a słaby numer nie zabrzmi lepiej przez fajny klip, może najwyżej pomóć w dotrwaniu do końca
koniec off-topa ode mnie (chyba) -
Trzciniak
Więc mam tą płytke i musze przyznać że jestem dosyć mile zaskoczony. Nie jest to Trash do jakiego przywykłem, ale jaby tak się ukierunkowali w tym gatunku to na pewno szło by im nieźle... te głosy przeciągane są jednak troche denerwujące, ale wciąż słychać tu i uwdzie te typowe corowe refreny, chociaż nie są tak skiepszczone, troche jakby ostrzejsze. Tak czy inaczej płytka niezła. -
Anonim
>Mu! Kopytko! [ S.N.D.] napisał
>Chujowa :( Już lepsza jest wcześniejsza
>płyta.
Wyjątkowo się zgadzam -
x x
ten ich teledysk ostatni to kurwa jakis z dupy jest,a te chórki to rzeczywiscie tragedia,i letko ironami zalatuje... -
Dobo
-
Anonim
-
Dobo
Co do porównań do starej Metalliki - troche powagi. Tak chujowy zespół nie ma prawa być porównywany nawet do cover bandu Metalliki.
Dobrze że w klipie określili swoją grupe docelową - dzieciaki w zielonych koszulkach i trampkach; -). -
x x
>Dobo napisał
>Co do porównań do starej Metalliki - troche
>powagi. Tak chujowy zespół nie ma prawa być
>porównywany nawet do cover bandu Metalliki.
>
>Dobrze że w klipie określili swoją grupe
>docelową - dzieciaki w zielonych koszulkach i trampkach
>;-).
taka moda teraz; ) -
Dobo
>Filip napisał
>>Dobo napisał
>>Co do porównań do starej Metalliki - troche
>>powagi. Tak chujowy zespół nie ma prawa być
>>porównywany nawet do cover bandu Metalliki.
>>
>>Dobrze że w klipie określili swoją grupe
>>docelową - dzieciaki w zielonych koszulkach i
>trampkach
>>;-).
>
>taka moda teraz; )
Mody są ZŁE! \m/ ARGHH \m/
To ja już wole mode na spuszczanie się nad każdą kapelą grająca Drone; -)...
- 1
- 2