-
Anonim
Nie wiecie może, gdzie tego szukać - odległości między np. Nowym Jorkiem a Guadalajarą czy Mexico City? -
radek
2086 miles (3357 km)
tu mozesz sobie obliczac: http://www.indo.com/distance/
jesli lecisz z polski czyms nalezacym do star alliance to warto leciec mexica, bo punkty sie tobie nalicza -
radek
-
Anonim
Ja ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad wycieczką samochodem. 3000tys w 1stronę to jednak sporo i chyba bym musiała przeznaczyć dużo więcej czasu...Ale chyba jak mnie miesiąc na uczelni nie będzie to nikt z tego powodu nie ucierpi :)
-
-
A jak działa helmuteq?
-
A jak działa helmuteq?
-
Anonim
A będziesz miał autko?? Zawsze możesz poleciec do NYC i dalej ze mna samochodzikiem; ) -
A jak działa helmuteq?
nie mam parawa jazdy; P ale autko pewnie kupimy... :D moze po prostu Ty przyjedziesz autkiem do Phx ?:] -
Anonim
Zobaczymy w praniu! :) Ale mi się nie chce pakować - kiedy wylatujesz?? -
A jak działa helmuteq?
-
Anonim
ja tak samo :) To powodzenia :) Ja ostatnio z Paryża jechałam 28h porażka :D nie wiem co jest gorsze... Zawsze z autokaru mozna wyjść na świeże powietrze :) -
A jak działa helmuteq?
no wiec wlasnie jestem w w phoenix w arizonie :D jest super goraco temp 36-37 stopni ptaktycznie przez cala dobe ale w hotelu klima + basen wiec jest okej :D -
Anonim
Wspolczuje temperatur jak bedziesz mogl to sie odezwij moj nr to +48504466394 pisz sesemeski z idei - dochodza :D i badz w kontakcie co do meksyku:D
EWE -
Ta Aga
no dzis w meksyku pierwszy dzien lata, rozmawialam z ludzmi 35-40 stopni
szalenstwo -
gacmen
Jesli zamierzacie jechac samochodem do mexico city ze stanow to Wam wspolczuje. W porownaniu z poludniem i wschodem jest mniej ciekawych miejsc, no i odleglosc duza i te upaly... Nie lepiej leciec do mexico city samolotem? Np bilet ze stanow w dwie strony jest tani. Boston-Waszyngton-Mexico City-Chicago-New York to 350 dolarow. Nieduzo prawda? -
Anonim
chyba masz racje... szczegolnie ze mozna wykupic samolot +auto na miejscu jeszcze jest troche czasu ale dzieki za rade -
gacmen
Jesli chcesz wypozyczyc samochod, nie rob tego z takich firm jak Alamo< budget, czy inne takie. Sporo kosztuje, a samochody sa powiedzmy zawodne, nie zawsze osiagaja cel, byc moze wynuka to z tego ze sa eksploatowane na maksa, a liczniki krecone sa do tylu po kazdym kursie. Najlepiej wziac samochod od prywatnej meksykanskiej firmy, umowe spisujecie jaka chcesz. Np my w razie stluczki z nie placilibysmy nic. A niestety z tym trzeba sie liczyc, bo meksykancy jezdza jak szalency, ogolnie sygnalizacja swietlna jest chyba po to, zeby w nocy bylo kolorowo na ulicach, a kierunkowskazy to od wielkiego swieta. Co drugo woz to garbus, a ich wlascicele nie naleza do dzentelmeno wjezdni lekko mowiac. Trzeba uwazac, bo z przodu i z tylu maja spore zderzaki metalowe, mozna sie nadziac. Jesli chcesz sprawdzona wypozyczalnie, dam namiary. Pa -
Anonim
bede w kontakcie; ) odezwe sie jak juz moje plany sie troche wykrystalizuja :) -
Anonim