Mechatronika (WMT) WAT [633]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto tu jest z tcyh grup ?? :P dobrze by wiedziec kto z tego potoku siedzi tez na gronie; ]
  • Anonim

siemasz breges
  • Anonim

ja oczywiscie, bo A10 to grupa silnie sfeminizowana;)
    no ale mamy jeszcze A11 i 12 czyli wszystko jak trzeba
  • Anonim

jak nas tu sie wiecej zbierze to moze grono potokowe machniemy :D
  • Anonim

cze! też się dołączę:)
  • !Oleńka!

Heh, jako, że jestem kobietą to chyba nietrudno się domyślić, z której grupy; )
  • Anonim

Zrobili oddzielna grupe dziewczat? :>>
  • Anonim

A10 to same kobitki plus kilku farciarzy :D ale no coz... cwiczenia z rysunku maja z Telega :D tylko ze glupio tak ze same dziewczyny.... to powinno byc rozdzielone po rowno... bo np ja sie zle czuje w 100% meskim towarzystwie... jakies to dla mnie nienaturalne :D
  • Anonim

Ale marudzisz..na pierwszy roku na WATcie 02/03 mialem 100% grupe mezczyzn...wiecej bylo 'kobiet-zolnierzy' niz 'naszych'; >
  • Anonim

'naszych' kobiet :P
  • Anonim

no poprostu mowie ze zle to wplywa na moje samopoczucie :D
  • Anonim

to sie przenies; )
  • Anonim

ee nie; ] mam znajmocyh w grupie; ] plan mi pasuje i nei mam cw z grafiki z telega tylko jakims zolnierzykiem :D na szczescie dla mojej kondycji psychiocznej wyklady mamy z A10 i moge sie rozejzec i popatrzec na dziewczyny; ]
  • Anonim

co ciekawe jak bylem na 1ym roku to A10 tez dostala jakiegos ciezkiego goscia od grafiki inz; ) a moja A11 miala luzik 8-) z takim fajnym oficerem
  • Paszczak

hmm chyba nie spodziewałes sie ze na technicznych studiach będzie 50%/50% :) jak chesz sobie popatrzec na dziewczęta to niestety trzeba na Krakowskie pojechac; ) np na UW :p. Ale swoją drogą to i tak nasze Panie na WACie są bardzo,...ładne; ) brava
  • Anonim

no ja wiem wiem... ale w gruncie rzeczy myslalem ze bedzie gozej :D bo wiesz... niby skonczylem technikum ale sporo dziewczyn bylo :D
  • Paszczak

mysle ze kwestia przyzwyczajenia; p troche dziekanat dał ciała ze tak dziewczyny w jendą grupe upchnąl bo przez to reszta roku do konca schamieje :P
  • Pegii

I tak co do płci pieknej mamy szczęście bo jest jej powyżej 10% co wg profesorów jest dobrym wynikiem. Tylko wielka szkoda że to dobro tak skondensowali :D
  • Jackal

Troche szkoda że dziewczyny są tylko w jednej grupie :( Ja jestem w A12 i jest tu 34 chłopa, ale za to mamy taki plan, że w piątek mamy luzy. Niestety codzienie są ćwiczenia także są plusy i minusy. Całe szczęście że to Mechatronika to przynajmiej nie ma przechlapane (odpukać... jak narazie) :D
  • Anonim

WASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ?

Odkurzyłem grono i pacze, pacze, a tu kurwa gdzie się nie obejżysz tam mechatronika .... AAAAAAA!!!!!!
  • 1
  • 2
| |

Grono wydziału Mechatroniki (WMT) Wojskowej Akademii Technicznej.

Fotki

Miejsca grona (1)