...:::MDT-Agency:::... 22-23-24 lipca [3807]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˙·٠•●Wozio●•٠·˙

zamówiłem juz bo cos sadze ze potem moze być problem :)) nei wiem czy urlop dostane ale
  • Straznik Ogniomistrz

siema co ma sie dziac i kiedy w Rewalu ? Holla
  • ˙·٠•●Wozio●•٠·˙

no w Rewalu Ekwador tydzień wcześniej organizuje Sunrise With Ekawdor :)) nei wiesz ze teraz juz 2 minprezy tego typu bedą 2 sunrise 2 ADM no i tydzień przed kołobrzeskim sunrisem organizaowanym przez MDT klub ekwador gdzieś pod kołobrzegiem w niejakim Rewalu organizuje SWE i chciał bym sie dowiedzić co tam ma sie dziać bo moze 2 sunrise w tym roku zalicze jak dobze pujdzie:) Juppi a Tak wogóle kto siem wybiera na Sunrise ?????????????????????
  • _Daniel_F -d(¬_¬)b-

Mamy zamiar mało ekipą tam wyruszyc .. tzn ..juz zamówilismy bilety .. tez z checia bym obskoczył te 2 imprezy..ale nie wiem czy wyrobie ..z czAsem i kasą;]
  • Anonim

pro ze sunrise festival w kolobrezgu bedzie lepszy!!! tam bedzie ansz dj kriss...ej wiecie moze kto bedzie gral w kolobrezgu a kto w rewalu? chodzi mi o tych dobrych:P
  • _Daniel_F -d(¬_¬)b-

Piątek 22.07

- Mischa Daniels
    - Cez Are Kane
    - Czopka aka. Inox
    - W
    - Toxic Noiz
    - Levy
    - Matush
    - ...

Sobota 23.07

- Johan Gielen
    - 4 Strings
    - Kris
    - Tiddey
    - @LeX
    - Jay Bae
    - ...

Niedziela 24.07 (Afterparty Plaża)

- Suhy
    - Micro
    - Xirius
    - Novy

i to jeszcZe nie Wszyscy
  • Grono.Net

w rewalu z zagranicznych to tylko wiem ze podobno andain (znana z kawalka beautiful things)...i zapewne z polski drum ,hazel,insane albo radi,neevald,nie zdziwilbym sie jakby matys byl .line up podadzą na ADM 2005
  • ˙·٠•●Wozio●•٠·˙

no właśnei co z line up i wogóle całym eventem Sunrise With Ekwador(SWE) bo na Sunrise festiwal juz wsztsyko do jakiegoś czasu wiadomo :)
    ============================== =======
    tak dla nieorganiajacych tematu bo sa tu tacy :)
    A TERAZ DO WSZYSTKICH CO MYLĄ POJĘCIA W KOŁOBRZESKIM AMFITEATRZE MAMY SUNRISE FESTIWAL(SF) ORGANIZOWANE PRZEZ AGENCJE MDT A W JAKIMŚ REWALU KLUB EKWADOR ORGANIZUJE SOBIE SUNRISE WITH EKWADOR(SWE) JAK WIEDOMO ZAWSZE IMPREZA WIAZAŁA SIE Z 2 RZECZAMI PO PIERWSZE TO IMIENINY KSZYŚKA I TO PODSTAWOWA SPRAWA A 2 TO MIEJSCE WIADOMO ZE AMFITEATR WIEC NEI MYLCIE TO ZE SIE TAK SOAMO ZWIE JAK W ZARSZŁYM I 2 LATA TEMU IMPREZA ORGANIZOWANA PRZEZ KLUB EKWADOR TO INNA SPRAWA DAL MNEI TEN NAJWAŻNIEJSZY JEST W AMFITEATRZE ALE POSTARAM SIE DOTRZEĆ AN SWE BY PORÓNAĆ POTEM SF I NAPWENO ZDAM RELACJE
| |

SUNRISE FESTIVAL 2011 Miejsce: Kołobrzeg - Amfiteatr Data: 22/23/24 lipca 2011 Wspomnienia to ...

Fotki

Miejsca grona (1)