-
zamówiłem juz bo cos sadze ze potem moze być problem :)) nei wiem czy urlop dostane ale
-
Straznik Ogniomistrz
-
no w Rewalu Ekwador tydzień wcześniej organizuje Sunrise With Ekawdor :)) nei wiesz ze teraz juz 2 minprezy tego typu bedą 2 sunrise 2 ADM no i tydzień przed kołobrzeskim sunrisem organizaowanym przez MDT klub ekwador gdzieś pod kołobrzegiem w niejakim Rewalu organizuje SWE i chciał bym sie dowiedzić co tam ma sie dziać bo moze 2 sunrise w tym roku zalicze jak dobze pujdzie:) Juppi a Tak wogóle kto siem wybiera na Sunrise ?????????????????????
-
_Daniel_F -d(¬_¬)b-
Mamy zamiar mało ekipą tam wyruszyc .. tzn ..juz zamówilismy bilety .. tez z checia bym obskoczył te 2 imprezy..ale nie wiem czy wyrobie ..z czAsem i kasą;] -
-
Anonim
pro ze sunrise festival w kolobrezgu bedzie lepszy!!! tam bedzie ansz dj kriss...ej wiecie moze kto bedzie gral w kolobrezgu a kto w rewalu? chodzi mi o tych dobrych:P -
_Daniel_F -d(¬_¬)b-
Piątek 22.07
- Mischa Daniels
- Cez Are Kane
- Czopka aka. Inox
- W
- Toxic Noiz
- Levy
- Matush
- ...
Sobota 23.07
- Johan Gielen
- 4 Strings
- Kris
- Tiddey
- @LeX
- Jay Bae
- ...
Niedziela 24.07 (Afterparty Plaża)
- Suhy
- Micro
- Xirius
- Novy
i to jeszcZe nie Wszyscy -
Grono.Net
w rewalu z zagranicznych to tylko wiem ze podobno andain (znana z kawalka beautiful things)...i zapewne z polski drum ,hazel,insane albo radi,neevald,nie zdziwilbym sie jakby matys byl .line up podadzą na ADM 2005 -
no właśnei co z line up i wogóle całym eventem Sunrise With Ekwador(SWE) bo na Sunrise festiwal juz wsztsyko do jakiegoś czasu wiadomo :)
============================== =======
tak dla nieorganiajacych tematu bo sa tu tacy :)
A TERAZ DO WSZYSTKICH CO MYLĄ POJĘCIA W KOŁOBRZESKIM AMFITEATRZE MAMY SUNRISE FESTIWAL(SF) ORGANIZOWANE PRZEZ AGENCJE MDT A W JAKIMŚ REWALU KLUB EKWADOR ORGANIZUJE SOBIE SUNRISE WITH EKWADOR(SWE) JAK WIEDOMO ZAWSZE IMPREZA WIAZAŁA SIE Z 2 RZECZAMI PO PIERWSZE TO IMIENINY KSZYŚKA I TO PODSTAWOWA SPRAWA A 2 TO MIEJSCE WIADOMO ZE AMFITEATR WIEC NEI MYLCIE TO ZE SIE TAK SOAMO ZWIE JAK W ZARSZŁYM I 2 LATA TEMU IMPREZA ORGANIZOWANA PRZEZ KLUB EKWADOR TO INNA SPRAWA DAL MNEI TEN NAJWAŻNIEJSZY JEST W AMFITEATRZE ALE POSTARAM SIE DOTRZEĆ AN SWE BY PORÓNAĆ POTEM SF I NAPWENO ZDAM RELACJE