Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gromix!

Czesc Wszysktim,

Bedac zwolennikiem gor, posiadajac kilka jezior dookola miejsca zamieszkania z przykroscia musze przyznac ze mazury odwiedzilem jednynie ..kika razy w zycu.

Ale zamierzam sie poprawic zaczynajac od krotkich, weekendowych wyjazdow w przerwach pracowniczych! :)

Tak wiec, mam do Was prosbe - czy mozecie mi polecic jakies mile miejsce na mazurach (pewnie lepiej by bylo, zeby sie znajdowalo blizej w-wy..) gdzie mozna rozbic namiot? Oczywiscie przy czystym jeziorze.

Z gory dzieki!
  • SUKINKOTKO ma całuje Cie:*

A no jest taki fajne miejsce:)
    Nad Zatoką Kwik nad jez. Śniardwy
    Czysta woda,ciche miejsce i popływać można sobie znakomicie na największym jeziorze Polski:)
    Ok 2.5 godz od Wawy...
  • Anonim

Ja od lat jeżdże do Augustowa mam sentyment do tego miejsca, jest tam gdzie popływać, poszaleć na disco i wiele innych atrakcji.
    pozdr. K.
  • Koxaine

nom Augustow i okolice to jest to:)))
    ja jeżdzę od jakichś 17 lat w okolice Rajgrodu to jest jakieś 30 km przed Augustowem.
    Mam pełno znajomych i znam niemal kazdy zakątek w obrębie 30 km naprawdę polecam rownież ze wzgledu na kajaczki jak ktoś lubi, ceny przystepne a w okolicach Biebrzanski Park Narodowy:)))
    dojazd samochodem z wawy zajmuje
    średnio 3,5 godziny.Pozdrawiam:)
  • shiro

Mi podobało się w Kamieniu na Gople. Mała keja więc nie ma tłoku, jest miejsce na namiot, na ognisko, jakaś infrastruktura. Sympatycznie :].
  • KaTaA :>

hehe Augustów zajebiste miasto :D Okolice -> jezioro Blizno.... w sumie przesiedziałam tam z jakies 10 miesiecy :D co roku na miesiąc sie wyjeżdża :D
  • Anonim

polecam Karwice Mazurska.

czysta woda, spokój, cisza, puszcza piska dookoła... można super wypocząć... a z wawy jest 200km tylko...:)
  • Mmmmm ]:-)

Ja polecam Pisz; ) Fajne jeziorka w poblizu :D fajne koncert blisko do Mikołajek Ruciane-Nida.. ogolnie same plusy jak dla mnee :P
  • Anonim

A ja i tak polecam
    << P r z e r w a n k i >> nad j. Gołdapiwo
    [hehe już sama nazwa powinna się dobrze
    kojarzyć :D] dlatego, jeżeli ktoś lubi ciszę,
    spokój i ... camping to tylko tam:)) Tuż nad
    samym jeziorkiem.. a ceny są dla wszystkich!
    [Pozezdrze, Węgorzewo, Kruklani.. i do Giżycka też niedaleko.. ] ja widzę same zalety...

Poza tym, w Rynie też jest fajnie..
    a kilka km dalej - Rybical - super; ))
    O Mikołajkach nie muszę chyba wspominać :D

Piecki -> domki – bomba :D w ogóle warunki
    są świetne.. i ceny są dość przystępne :))
    PZ
  • karl .

.... a w spychowie mają najlepszą smazoną rybe na mazurach :D
  • Anonim

Rybę może i tak..... Ale nie ma nic lepszego niż "Firmowy soczek" (Szczegulnie po przebalowanej nocy) hihi...... Pozdr.
| |

Dla wszystkich którzy uwielbiają słońce , wiatr i żagle!

Fotki

Miejsca grona (0)