-
Gromix!
Czesc Wszysktim,
Bedac zwolennikiem gor, posiadajac kilka jezior dookola miejsca zamieszkania z przykroscia musze przyznac ze mazury odwiedzilem jednynie ..kika razy w zycu.
Ale zamierzam sie poprawic zaczynajac od krotkich, weekendowych wyjazdow w przerwach pracowniczych! :)
Tak wiec, mam do Was prosbe - czy mozecie mi polecic jakies mile miejsce na mazurach (pewnie lepiej by bylo, zeby sie znajdowalo blizej w-wy..) gdzie mozna rozbic namiot? Oczywiscie przy czystym jeziorze.
Z gory dzieki! -
SUKINKOTKO ma całuje Cie:*
A no jest taki fajne miejsce:)
Nad Zatoką Kwik nad jez. Śniardwy
Czysta woda,ciche miejsce i popływać można sobie znakomicie na największym jeziorze Polski:)
Ok 2.5 godz od Wawy... -
Anonim
Ja od lat jeżdże do Augustowa mam sentyment do tego miejsca, jest tam gdzie popływać, poszaleć na disco i wiele innych atrakcji.
pozdr. K. -
Koxaine
nom Augustow i okolice to jest to:)))
ja jeżdzę od jakichś 17 lat w okolice Rajgrodu to jest jakieś 30 km przed Augustowem.
Mam pełno znajomych i znam niemal kazdy zakątek w obrębie 30 km naprawdę polecam rownież ze wzgledu na kajaczki jak ktoś lubi, ceny przystepne a w okolicach Biebrzanski Park Narodowy:)))
dojazd samochodem z wawy zajmuje
średnio 3,5 godziny.Pozdrawiam:) -
-
shiro
Mi podobało się w Kamieniu na Gople. Mała keja więc nie ma tłoku, jest miejsce na namiot, na ognisko, jakaś infrastruktura. Sympatycznie :]. -
KaTaA :>
hehe Augustów zajebiste miasto :D Okolice -> jezioro Blizno.... w sumie przesiedziałam tam z jakies 10 miesiecy :D co roku na miesiąc sie wyjeżdża :D -
Anonim
polecam Karwice Mazurska.
czysta woda, spokój, cisza, puszcza piska dookoła... można super wypocząć... a z wawy jest 200km tylko...:) -
Mmmmm ]:-)
Ja polecam Pisz; ) Fajne jeziorka w poblizu :D fajne koncert blisko do Mikołajek Ruciane-Nida.. ogolnie same plusy jak dla mnee :P -
Anonim
A ja i tak polecam
<< P r z e r w a n k i >> nad j. Gołdapiwo
[hehe już sama nazwa powinna się dobrze
kojarzyć :D] dlatego, jeżeli ktoś lubi ciszę,
spokój i ... camping to tylko tam:)) Tuż nad
samym jeziorkiem.. a ceny są dla wszystkich!
[Pozezdrze, Węgorzewo, Kruklani.. i do Giżycka też niedaleko.. ] ja widzę same zalety...
Poza tym, w Rynie też jest fajnie..
a kilka km dalej - Rybical - super; ))
O Mikołajkach nie muszę chyba wspominać :D
Piecki -> domki – bomba :D w ogóle warunki
są świetne.. i ceny są dość przystępne :))
PZ -
karl .
-
Anonim
Rybę może i tak..... Ale nie ma nic lepszego niż "Firmowy soczek" (Szczegulnie po przebalowanej nocy) hihi...... Pozdr.