-
gwiazdeczka
Hej,mam pytanie:jeśli piszę jakiś przedmiot na poziomie rozszerzonym,to przychodzę tylko na część rozszerzoną czy również na podstawę? -
Ylaa
Jeżeli poprawiasz maturę, to przychodzi się tylko na rozszerzenie. Zdajemy na starych zasadach... -
Anonim
Widzieliście na W24.pl rozwiązuja zadania maturalne krok po kroku!!!!!! Otworzyli też grupę dyskusyjną gdzie można zadawać pytania dotyczące innych zadań, udzielają tez trafnych wskazówek jak przygotować się do matury i to wszystko jest za darmo!!!! sami zobaczcie!!!!
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...
a tak serio serio gorąco zapraszam pomożemy wam rozwiązać problemy i zadania oczywiście;) -
Anonim
poprawialam polski, napisalam rozszerzenie.. ale jakies z dupy te tematy byly! chyba tylko temat byl z poziomu rozszerzonego bo "lalka" przeciez na z podstawy. pisal ktos jeszcze? jak wam poszlo? -
-
Andź.
Ja!
Również jęz. polski na poziomie rozszerzonym. Tematy były,moim zdaniem,świete, dużo ciekw=awsze niż rok temu, co nie znaczy,że poszło mi dobrze. Boję się okropnie tego wyniku.
Co do 'Lalki': a treny i pieśni Kochanowskiego to, przepraszam, z rozszerzenia były? Na maturze na tym poziomie mają prawo pojawić się wszystkie utwory, które zostały napisane w znanej uczniowi konwencji.
Poza tym - angielski. To nie był najszczęśliwszy pomysł, ale napisałam i chyba nawet nie pogorszyłam wyniku. Ale nie wiem.
Okaże się 30 czerwca.
Pozdrawiam. -
Anonim
Treny sa zapisane w rozszerzeniu i podstawie a piesni tylko w podstawie :P
No , fakt, Schulz- super, tylko ze odpowiednia interpretacja... Mozna sie zgubic.
I po napisaniu padlo slynne juz zdanie: "tego sie nie spodziewalam" :D -
Andź.
Hej, i jak wynik?
"Tego się nie spodziewałam" padło w moim przypadku dopiero przy odbieraniu aneksu do świadectwa maturalnego. Bardzo pozytywne doświadczenie, zdecydowanie bardziej niż odbiór ubiegłorocznych wyników.
Pozdrawiam!